ok to wybaczam i mogę nawet za darmo poadorwać :] *adoruje TuSina :D *
Wto 19:57, 27 Kwi 2010
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 20:11, 27 Kwi 2010
Po raz kolejny stwierdzam, że TWH są genialni, ja zabieram się za zaległe seriale, jak dobrze pójdzie może nadrobię wszystko, a zapomniałam jeszcze wspomnieć, że CSI:NY mam jeszcze zaległe, ale dziś mogę długo siedzieć :D
Wto 20:17, 27 Kwi 2010
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Wto 20:20, 27 Kwi 2010
ja jestem :*
Marg poszłaś już??
Widziałaś sneak peeks do nowego Bones,
Spojler:
bo ja ze śmiechu nie mogłam przy jednym
??
Jak tam wyjazd??
Wto 20:24, 27 Kwi 2010
XD dziekuję. pamiętam, już nawet zakupiłam pojemniczek w aptece :P
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Wto 20:27, 27 Kwi 2010
ej, a jak to jest, kiedy śni się ktoś, kogo się nigdy nie widziało?
Jakoś tak się robi, że jest postać przypisujesz do niej cechy i wychodzi ci osoba . A Gorm był taki miły, że nie powiedział mi czy ma brode bo mi się taki śnił !
Ej nie bój się ;* śniłaś mi się jako anioł :D;P
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Wto 20:28, 27 Kwi 2010