jeszcze przeżywacie ten test? :shock: :shock: :shock: :shock:
poznajcie całki, pochodne i inne rzeczy, to dopiero jest hardkor!
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sro 19:16, 28 Kwi 2010
Chancex3 nie , nie . Myślę że nie musisz się obawiać i będzie wszystko okej ! Poza tym tyle czasu . Będą z Wami przerabiać tysiąc razy rozprawki , podania i inne krótkie , długie formy . A z matematyki to byle byście mieli dobrego nauczyciela i DO PRZODU ! Na pewno zdacie pięknie :)
[b]Hattrick /b], nie byłam pewna po prostu czy pisałaś czy nie . Myślałam przez chwilę że jesteś już w 1 liceum :P
Chancex3 nie , nie . Myślę że nie musisz się obawiać i będzie wszystko okej ! Poza tym tyle czasu . Będą z Wami przerabiać tysiąc razy rozprawki , podania i inne krótkie , długie formy . A z matematyki to byle byście mieli dobrego nauczyciela i DO PRZODU ! Na pewno zdacie pięknie :)
Hattrick , nie byłam pewna po prostu czy pisałaś czy nie . Myślałam przez chwilę że jesteś już w 1 liceum :P
Ostatnio zmieniony przez ann dnia Sro 19:20, 28 Kwi 2010, w całości zmieniany 1 raz
Moja dusza biologiczna cierpi, kiedy widzi te bandy ignorantów, którzy twierdzą, że biedronka NIE JEST drapieżnikiem.
Dobra, znudziło mi się powtarzanie, że od testu się nie umiera. I nie martwcie się, mój rocznik też jest eksperymentalny.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Sro 19:20, 28 Kwi 2010
Shitzune widzę, że pamiętałaś o tym jak prosiłem, aby mnie witano
zawsze można na Ciebie liczyć *wzdycha*
kiedy kołysanka będzie :P ale pewnie musisz się uczyć do matury, więc poczekam
Sro 19:22, 28 Kwi 2010
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Sro 19:22, 28 Kwi 2010