Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 953, 954, 955 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry:)
Chwalę się :P Dziś wielki KONIEC czyli zakończenie roku :) Tak, oficjalnie mam wykształcenie licealne (i już prawie średnie ;P ).
Czekałam na ten dzień 12 lat :D

PostWysłany: Pią 10:57, 30 Kwi 2010
JustynaLF
Stażysta
Stażysta

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

JustynaLF, no to gratuluję w takim razie i cieszę się razem z Tobą :P Tak, zakończenie liceum to piękny moment, taki przełomowy bardzo, przynajmniej w moim życiu był. A teraz troszkę tęsknię czasem...

PostWysłany: Pią 11:01, 30 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

alhambra A dziękuję :) Właśnie się szykuję więc spadam, trzeba się odstawić na taką okazję ;) Do napisania!

PostWysłany: Pią 11:06, 30 Kwi 2010
JustynaLF
Stażysta
Stażysta

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

JustynaLF Na razie, do napisania :) Miłego dzionka :P

PostWysłany: Pią 11:22, 30 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Dzień cudowny mróweczki :******!!!!!!!

Chciałabym wam przekazać trochę z mojej euforii! Nie stało się nic szczególnego,ale i tak chcę wam wszystko opowiedzieć! Ech... Jak to miło być znów szkolną wariatką numer 1! Prawdziwa rozkosz! Już zapomniałam jak to jest! Mieliśmy dzisiaj wycieczkę do lasu! Na szczęście naszą opiekunką była katechetka która zawsze się krępuje kiedy ma mi zwrócić uwagę więc najczęściej tego nie robi!Od razu cała klasa zaczęła się dziwić kiedy oni byli w kurtkach a ja od razu rozebrałam się do podkoszulka,ten podciągnęłam do stanika i ciągle jęczałam,że mi gorąco. Zaraz potem zaczęłam szczebiotać o wczorajszym Housie,żebrać o łyka wody i wylewnie dziękować każdemu kto mi go dał( moje wylewne dziękowanie obejmuje najczęściej rzucanie się na szyje,uradowane okrzyki i prawienie komuś komplementów przez cztery godziny). W lesie zajęłam się pracą którą teoretycznie miała wykonać cała klasa a w praktyce ja myślałam a moja koleżanka pisała.Po jednym z konkursów odmówiłam odlepienia z czoła metki z napisem "kornik" i dumą nosiłam ją do końca wycieczki. Przy okazji co chwila kładłam się na ziemi koło mrowisk,brałam mrówki na ręce, z dumą prezentowałam ślady po ugryzieniach i piszczałam na widok rudnic jakbym zobaczyła samą Lisę Edelstein. Szczebiotałam też o afrykańskich mrówkach i hodowlach mszyc. Ciągle kradłam garście cukierków podczas wykładu o sowach. Klasa miała niezły ubaw kiedy powoli skradałam się do miski brałam cukierka i uciekałam. W drodze powrotnej mogłam odłączyć się od grupy i iść do domu sama. Odłączyłam się prawie natychmiast i szłam drugą stroną ulicy. Właściwie nie szłam,bo skakałam,kręciłam się w kółko i wkładałam do włosów wszystkie kwiaty. I jeszcze krzyczałam przez ulicę do moich przyjaciółek.Sorry,że tak długo piszę o niczym,ale naprawdę mam, okropną ochotę trochę poszczebiotać

PostWysłany: Pią 13:45, 30 Kwi 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Miasto: Kalisz
Powrót do góry

Nutty Nettie Ahh... nie ma to jak ODwalić . Ja się mogę pochwalić , że zajeliśmy pierwsze miejsce w ` Królowa Śmieci` Która oczywiście byłam ja.
Przebrali mnie workami do śmieci , Jakieś tam fieranki , pomalowali mi całe nogi wszystkimi kolorami farby ( Chyba 10 min je myłam) , cała buzia czarna i wgl, we włoac papiery poprzybijane suwaczami. I jeszcze śpiewanie naszej boskiej piosenki o śmieciach , którą wczoraj widzieliście. Nie licząc, że z klasą wybraliśmy się na spacer , bo niby mieliśmy `zbierać śmieci` a skończyło się na plaży, leżąc na pomoście i gadanie o przyjaźni i fałszywości, nie licząc pryskanie się wodą z jeziora i wkładanie tam nóg i kłócenie się z nauczycielką, że jest ciepła woda . A i uderzenie nauczycielki z całej siły torbą po moim pięknym zamachu (przypadkowym) , tak mówienie jej ,że się ją kocha i nie chce się do swojej wych. bo się jej boję i jej żmiji oczów ;d

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Pią 13:55, 30 Kwi 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Gusq napisał:
I jeszcze śpiewanie naszej boskiej piosenki o śmieciach , którą wczoraj widzieliście

A ja nie widziaaaaałam! :beczy:

PostWysłany: Pią 14:03, 30 Kwi 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Witajcie, dziewczyny :P Cieszę się również dzisiaj od rana, sama nie wiem z czego. Zaraz kończę prace i zaczynam długi weekend :mrgreen: Wrócę do domu i co będę robić? Zapewne do was zajrzę :P Nie chce mi się nic, a najlepsze jest to, że nic nie muszę, jupi!!!!!!!!!!!!!!!! To piękny dzień :mrgreen:

PostWysłany: Pią 14:08, 30 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Ja jestem jednym okiem,bo właśnie "mebluję" Coffe Heaven

Dodano 12 minut temu:

Wow! Właśnie byłam światkiem świetnej sceny! Do Coffe Heaven wszedł dziwny przybysz: Mały,czarny owad ze skrzydełkami. Obywatelki nie zawiodły swojej Pani Bóg i natychmiast któraś z nich zaciągnęły go do najniższej komory i zaczęła odrywać mu skrzydełka. Mały próbował uciec,ale na jego nieszczęście w korytarzu obok komory były kokony więc zawsze kręciło się tam dużo obywatelek. Zagrodziły mu drogę i zabiły go. W tym czasie Inka spokojnie siedziała w komorze królewskiej. Władczyni nie wypada zabijać. To pierwsza zdobycz moich dziewczynek! :D

PostWysłany: Pią 14:30, 30 Kwi 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Witajcie!! :mrgreen: wiosna wiosna wiosna!
Nie wierzcie reklamom 7day'sa. Wczoraj w szkole się doweidziałam ze rogaliki francuskie mają współczynnik sytości tylko 47 więc to nieprawda ze dadzą wam energie. :P

- by Chasper:*
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html

PostWysłany: Pią 14:36, 30 Kwi 2010
Hambarr
Psychiatra
Psychiatra

Pochwał: 30

Powrót do góry

Dzień dobry ! :D

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Pią 14:39, 30 Kwi 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

dzień dobry!
jak ja nie lubię, jak jest tak ciepło. to okropne.
i ja też jestem okropna i powinnam się starać być bardziej miła dla ludzi, ale cóż...
eh.

PostWysłany: Pią 14:39, 30 Kwi 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry

Hambarr Ja i tak nie jem :D Nawet gdyby były wegańskie to niedobrze mi od ich zapachu...

Dodano 1 minut temu:

Madziu Ee tam dobry! Dzień cudowny! :D

PostWysłany: Pią 14:41, 30 Kwi 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Netti, o matko ! Ja cały czas mówiłam 'Nattie', teraz się zorientowałam ! O.o xp

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Pią 14:45, 30 Kwi 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

maagdaa, hej :*

- by Chasper:*
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html

PostWysłany: Pią 14:46, 30 Kwi 2010
Hambarr
Psychiatra
Psychiatra

Pochwał: 30

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 953, 954, 955 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 954 z 1000

Skocz do: