Wybaczcie małą zmianę tematu, ale ten facet powinien dostać Oscara. W ostatnim odcinku jego gra była arcymistrzowska. To było tak prawdziwe, że aż trudno to ująć.
_________________ "Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda..." Wysłany:
Sro 13:09, 19 Maj 2010
zgadzam się z JaToNieOn :mrgreen:
Hugh potrafi zagrać każdą scenę fenomenalnie !
To jak gra w House'ie to już wgl szczyt, moim zdaniem ; D
każde ujęcie, wyraz twarzy, ... jej WSZYSTKO zagrane przez mistrza :brawo:
i to jakiego sexi :mdleje: XD
Hmm. faktycznie Hugh Umie świetnie wcielać się w Typowego House'a. Każde ujęcia są perfekcyjnie dopracowane. Aczkolwiek Myślę ze To nie tyle on co scenariusz i scenografia go takiego czy. Ale wiadomo ze On z Siebie także jest świetny.
pozdrawiam
_________________ Blood... Wysłany:
Czw 21:26, 20 Maj 2010
Rany, na najnowszych zdjęciach ma swoje stare, zamszowe buty. Który to już sezon on je nosi. Sknera z niego, czy buty są po prostu wygodne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików Wysłany:
Pią 19:29, 21 Maj 2010
Hmm. faktycznie Hugh Umie świetnie wcielać się w Typowego House'a. Każde ujęcia są perfekcyjnie dopracowane. Aczkolwiek Myślę ze To nie tyle on co scenariusz i scenografia go takiego czy. Ale wiadomo ze On z Siebie także jest świetny.
pozdrawiam
Myślę, że jest. Chodzi dokładniej o oczy. Wg mnie, to właśnie po nich widać wszystkie emocje, tą prawdziwość. Myślę, że to Laurie pchnął życie w tą postać (choć w żadnym razie nie umniejszam roli świetnego scenariusza!).
Tak, zdecydowanie. Jego oczy wyrażają najwięcej emocji, co czyni go genialnym aktorem. Bo Hugh naprawdę potrafi zagrać każdą scenę doskonale, tak z emocjami ... Tak jak mówi mu scenariusz. Osobiście uważam, że mało jest takich atorów, co potrafią idealnie, wg scenariusza, zagrać daną scenę.
Hah. :D
To z gitarką jest przeboskie.
A to w okularkach Mrrr <3
Matka Hattrick, ale żeś wygrzebała, skarbnice ^^
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 15:08, 02 Cze 2010