mam tylko nadzieję, że nie należysz do bojówki Widzewa :pokazal jezyk:
bo Widzew i ŁKS nie darzą się pozytywnymi uczuciami.
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Sro 23:14, 11 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 23:12, 11 Mar 2009
titanik świetny :D
\ja piłkę nożną też jedynie mistrzostwa świata i europy :D
Sro 23:13, 11 Mar 2009
Caellion ja nie lubię przemocy i jestem nastawiony pokojowo :]
Do żadnych bojówek nie należy i nie tępie innych klubów. No może Korone Kielce i KSZO Ostrowiec. Ale tylko trochę :wink:
Sro 23:16, 11 Mar 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 23:16, 11 Mar 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sro 23:23, 11 Mar 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sro 23:24, 11 Mar 2009
*tuli Arroch... daje miętki na rozluźnienie* co sie stało? Zrzuć to z siebie i opowiedz przyjaciołom...
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
Sro 23:24, 11 Mar 2009
długoletnia mieszkanka nasze stajni powędrowała dzisiaj za tęczowy mostek :( i tak jakoś smutno mi się zrobiło... że już jej nie zobaczę... :cry: Mimo, że była tylko, aż psem myśliwskim kupionym przez współwłaściciela stajni od leśniczego 13 lat temu :(