|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 57, 58, 59 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
paula_ napisał: | lesio cześć :* właśnie się dowiedziałam, że moja chrześnica jest od rana w szpitalu u nas w zielonej górze... ale zanim tam trafiła to dwa tygodnie temu miała ropne zapalenie ucha, no i dostała 10 zastrzyków- ale gorączka nie spadała no i moja kuzynka poszła z nią dziś do laryngologa i on powiedział, ze to mu się nie podoba i dał skierowanie do szpitala, i dzisiaj w tym szpitalu okazało się że ma jakiegoś guza za uchem- zrobili jej tomograf i okazało się, że to ropień- powikłanie zapalenia ucha- ale zrobili drugie zdjęcie i okazało się, że ten ropień doszedł do móżdżku... ona waży tylko 10 kg, ma 2 latka i oni nie mogą się podjąć u nas tej operacji i jutro jedziemy z nią do Poznania na tą operację :(:(:( a ona jest taka malutka i kochana :beczy: |
:c
|
|
Nucior- najlepsiejsza i najukochańsza starsza stażem, młodsza wiekiem siostra :* :*
Nika- ciocia :*
Wysłany:
Pią 20:27, 18 Cze 2010 |
|
peach_soul
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
lesio napisał: | Czysta komercja, odkopać pomysł i ładnie go opakować a nieświadoma młodzież odrazu to kupi. W sumie mnie to nie dziwi. |
ot co tak ro jest
paula_ o kurde :|
|
|
Wysłany:
Pią 20:27, 18 Cze 2010 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
mrukasia napisał: | Co wyrobić??? |
Nie umiem tego nazwać. Brakuje mi teraz słów, jak zawsze z resztą :D Ja tak mam. Ale.. tak jakby uczucie obojętności. No wiesz, przejmujesz się czymś, i nagle nastawiam odpowiednio swoje myślenie i pstryk. Zero przejmowania się czymkolwiek, jest Ci obojętne, czy coś Ci poszło dobrze czy źle.
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Pią 20:29, 18 Cze 2010 |
|
whatever
Reumatolog

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Howling_Mad napisał: | paula_ o kurde |
dokładnie :( mam tylko nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze...
mrukasia jest taka malutka... :(
Howling_Mad a tak wogóle to miło Cię czytać, mimo złego humoru, to chciałam Ci powiedzieć, że się bardzo za Tobą stęskinłam...
Lesio za TObą oczywiście też, ale w innym znaczeniu....
|
|
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel
Lesio- mój Kochany Małż :)
Wysłany:
Pią 20:32, 18 Cze 2010 |
|
paula_
Kardiolog

Pochwał: 15
Miasto: Zielona Góra
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kochanie, domyślam się że jest Ci cięzko. Sprawa jest naprawdę trudna bo chodzi o naprawdę bliskie dziecko. Jednak trzeba być dobrej myśli bo dziecko także w jakiś sposób odczuwa nastawienie bliskich mu osób. Dlatego razem z kuzynką musicie być silne i dać oparcie dziecku. Moja mama pracuje na oddziale neonatologicznym i sporo nasłuchałem się o różnych chorobach które dopadają jeszcze młodsze oraz słabsze dzieci. Ale mimo to często dzieci wracały do zdrowia. Więc musisz być dobrej myśli i wspierać dziecko swoją postawą i modlitwą.
|
|
Pią 20:32, 18 Cze 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | paula, nie martw się, takie ropnie stosunkowo łatwo się usuwa chirurgicznie. Będzie dobrze. |
niby swiem, ale najbardziej martwi mnie to, że jest ulokowane tak blisko móżdżka... :(
|
|
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
Wysłany:
Pią 20:33, 18 Cze 2010 |
|
paula_
Kardiolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
whatever napisał: | Nie umiem tego nazwać. Brakuje mi teraz słów, jak zawsze z resztą Ja tak mam. Ale.. tak jakby uczucie obojętności. No wiesz, przejmujesz się czymś, i nagle nastawiam odpowiednio swoje myślenie i pstryk. Zero przejmowania się czymkolwiek, jest Ci obojętne, czy coś Ci poszło dobrze czy źle. |
Acha to ja ma kiedy wypije procenty^^
Nie spoko wiem o co chodzi i ci zazdroszcze że to potrafisz bo ja jestem osobą jak to mówą "wrazliwą na bodzce zewnetrzne"
|
|
Pią 20:34, 18 Cze 2010 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam!
|
|
Wysłany:
Pią 20:34, 18 Cze 2010 |
|
joker508
Dermatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
paula_ napisał: | mrukasia jest taka malutka... |
trzymam kciuki by wszystko się powiodło :)
|
|
Pią 20:35, 18 Cze 2010 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | Więc musisz być dobrej myśli i wspierać dziecko swoją postawą i modlitwą. |
dziękuję Ci bardzo, napewno będę się modlić, ale własnei uzgodiłyśmy z mamą, że to ona pojedzie z kuzynką, bo trzeba się firmą taty zająć, a ja jestem w tym lepiej obeznana, więc muszę zostać i czekać- masakra :(:(:(
|
|
Wysłany:
Pią 20:37, 18 Cze 2010 |
|
paula_
Kardiolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
paula_ napisał: | dokładnie Sad mam tylko nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze... |
Będzie dobrze zobaczysz
paula_ napisał: | Howling_Mad a tak wogóle to miło Cię czytać, mimo złego humoru, to chciałam Ci powiedzieć, że się bardzo za Tobą stęskinłam... |
Za mną ulala zresztą mi tez brakowało Was wszystkich tych wszystkich ludzi, z którymi spędziłem tyle czasu tutaj no ale trochę mnie życie studenckie pochłonęło a i jako singiel czasu miałem więcej nie to co teraz
|
|
Wysłany:
Pią 20:37, 18 Cze 2010 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
mrukasia napisał: | Acha to ja ma kiedy wypije procenty^^
Nie spoko wiem o co chodzi i ci zazdroszcze że to potrafisz bo ja jestem osobą jak to mówą "wrazliwą na bodzce zewnetrzne" |
Ja bez żadnych procentów potrafię :D
W sumie nauczyłam się tego niedawno, ale to jest dość fajne. Takie lekarstwo na wszystko. Dzięki temu też pozbyłam się wielu obaw (czyt. przestałam bać się wielu rzeczy.) Nawet takich najbardziej dla ludzi trudnych czyli np śmierci.
Choć od zawsze umiałam opanować stres na wszelkich sprawdzianach/egzaminach. Nigdy się ich nie bałam :D
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Pią 20:38, 18 Cze 2010 |
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
paula_ szczere wyrazy współczucia, ale bądź dobrej myśli, wszystko będzie dobrze.
|
|
Wysłany:
Pią 20:38, 18 Cze 2010 |
|
joker508
Dermatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 57, 58, 59 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 58 z 669 |
|