maybe_55 cześć :przytul: fakt, dawno się nie widziałyśmy, ale teraz przez trzy miesiące będziecie na mnie skazani :P nareszcie mam wakacje, choć aż tak się wcale nie cieszę.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 18:21, 19 Cze 2010
Miałam mieć taki śliczny baner, ale doszłam o wniosku, że nie będę spoilerować :|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 18:22, 19 Cze 2010
Marg ja ciebie też ;)
al, czyżbym o czymś nie wiedziała? :> BTW, mogę tak na ciebie mówić? Kojarzy mi się z Alice ;) amrr.
Sob 18:24, 19 Cze 2010
Junius Super! :D Zostaniesz z nami! :jupi:
Flame Waka Waka Je Je! :D
*nadal patrzy na Jockera i tańczy a la Shakira* Chi Chi :D Chyba jej nie dorównam. :]
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 18:24, 19 Cze 2010
choć trzy miesiące to chyba trochę za dużo jak na wakacje.
Sob 18:25, 19 Cze 2010
Danielek A Gusia to co? :evil: Ja jej nie powiem, ale jesli będzie chciała to przeczytac chyba zawału dostanie.
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 18:25, 19 Cze 2010