|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 163, 164, 165 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Lupus do jutra :)
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Nie 22:06, 20 Cze 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Przeniosłoby zapał nabijaczy na inne działy, gdzie musieliby się już wysilić, bo tam trzeba pisać na temat, przez co nauczyliby się umiaru i ważenia słów? (a przy okazji przysłużyliby się do rozwoju forum?) |
No w sumie tak, ale jaki dorosły człowiek siedzi na forum bez sensu po to, żeby sobie nabić kolejną rangę? nie rozumiem tego :P
Marg, hejka ;)
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Nie 22:06, 20 Cze 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

Pochwał: 30
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bambi, a to jest bardzo sympatyczne, acz naiwne założenie, że tu są sami dorośli (a raczej dojrzali) ludzie :D
Dobranoc, Lupusku, miłych snów (:
Wróciłam z koncertu i... jestem w siódmym niebie. Naprawdę. Nawet mimo tego, że nie zagrali "Przebicia do Śródmieścia" i Strachy na Lachy się wbiły i Lao grało o pół godziny krócej. To mi tylko daje motywację do tego, żeby przeżyć, a nie umrzeć ze szczęścia - bo ja chcę jeszcze raz. :mrgreen:
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Nie 22:14, 20 Cze 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | acz naiwne założenie |
niestety zbyt często jestem optymistką :P
Shitzune napisał: | bo ja chcę jeszcze raz. |
:mrgreen: to kiedy mnie zabierasz? choś nie wiem do końca co oni grają, ale jak tobie się podoba to chyba nie jest tak źle ;)
|
|
Wysłany:
Nie 22:16, 20 Cze 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarr napisał: | No w sumie tak, ale jaki dorosły człowiek siedzi na forum bez sensu po to, żeby sobie nabić kolejną rangę? nie rozumiem tego |
ja? :P
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Nie 22:21, 20 Cze 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka ty już nie,ale inni tak. Trzeba dać im szansę na zdobycie kolejnej rangi :P
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Nie 22:22, 20 Cze 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarr napisał: | to kiedy mnie zabierasz? choś nie wiem do końca co oni grają, ale jak tobie się podoba to chyba nie jest tak źle |
We wrześniu :mrgreen: Oni grają... crossover, co z definicji oznacza brak gatunku niemalże, taki niby rock alternatywny, ale mają też na nowej płycie trochę elektroniki, w dużym stopniu bazują też na samplach (jest osobny członek zespołu od sampli, notabene, genialny facet, co on wyprawiał dzisiaj, to się w głowie nie mieści), ale i tak super :D
To miłe, że bazujesz na moim guście, ale wiesz, ja słucham też Rihanny na przykład :mrgreen:
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Nie 22:23, 20 Cze 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
:hahaha: ToAr widzę, że się nawet zbanowałeś. Czyżby za zbyt dużą ilość postów? :>
Robie testy z dietoprofilaktyki na jutro i jak to czytam mam wrażenie, że jak będę się tak dalej odzywiać to czeka mnie jeszcze jakiś rok życia :lol:
Shitzune napisał: | To miłe, że bazujesz na moim guście, ale wiesz, ja słucham też Rihanny na przykład |
a ja Britnej i Gagi jak mnie najdzie ochota :P
a twój opis Lao Che brzmi całkiem zachęcająco ;)
Ostatnio zmieniony przez Hambarr dnia Nie 22:25, 20 Cze 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Nie 22:23, 20 Cze 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarr napisał: | ToAr widzę, że się nawet zbanowałeś. Czyżby za zbyt dużą ilość postów? |
To nie ja, to Sal...
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Nie 22:24, 20 Cze 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarr napisał: | a ja Britnej i Gagi jak mnie najdzie ochota |
A wiesz, mnie ostatnio tak nachodzi chęć, zeby sobie Gagi posłuchać tak na poważnie, w sensie całą płytę, ale jakoś tak się wzdraga moja moralność :D A tak na serio, to póki co bardzo podchodzą mi jej piosenki, ale... same covery. Aston, Bangin, Greyson Chance... przykro mi, ale te covery brzmią sto razy lepiej niż oryginał :D Oprócz "Bad Romance", wersja studencka jest świetna, ale oryginalna też bardzo fajna.
|
|
Wysłany:
Nie 22:28, 20 Cze 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | "Bad Romance", wersja studencka |
och świetna :D
btw. pokazuje wszystkim ten filim który wstawiłaś na fb o dzieciach mówiących kto to student :hahaha: i tekst: "bo studenci się ze wszystkiego cieszą nawet jak to nie jest najmądrzejsze" jest w 100% o mnie :hahaha:
A co do Gagi to jak bym cierpiała na nadmiar kasy to bym poszla na jej koncert, a co :P fajna impreza musi być.
Zesztą moje upodobania muzyczne się rozciągają na chyba wszystkie style.
nimfka, własnie ja się nie boje jeść tylko mnie przeraża ilu rzeczy nie jem a powinnam.
|
|
Wysłany:
Nie 22:33, 20 Cze 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 163, 164, 165 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 164 z 669 |
|