Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 170, 171, 172 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej wszystkim

PostWysłany: Pon 12:12, 21 Cze 2010
Danielek18
Immunolog
Immunolog

Pochwał: 2

Miasto: Tur
Powrót do góry

Dzień dobry kochani :*
Kocham szkołę po wystawieniu ocen, właśnie mamy 2 matmy i oglądamy sobie House'a 2 sezon :D

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Pon 12:39, 21 Cze 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

nimfka ale ty masz fajnie

PostWysłany: Pon 12:40, 21 Cze 2010
Danielek18
Immunolog
Immunolog

Powrót do góry

Dzień dobry...
Ja nawet nie wiem co się działo w szkole, bo nie byłam na żadnej lekcji. Widziałam tylko pracownię muzyczną i salę gimnastyczną. No i drogę z jednego do drugiego :mrgreen:

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Pon 12:46, 21 Cze 2010
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Salamandra o ty leniu a ja dzisiaj byłem w szkole :) tylko na polaku pisaliśmy a na następnych to graliśmy w palanta i film oglądaliśmy

Dodano 9 minut temu:

A ja ułoże dla was nowy kawałek :)

PostWysłany: Pon 12:57, 21 Cze 2010
Danielek18
Immunolog
Immunolog

Powrót do góry

Nie powiedziałabym, że się leniłam, ale dobra...

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'

PostWysłany: Pon 12:59, 21 Cze 2010
Salamandra

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Nie powiedziałabym, że się leniłam, ale dobra...

Wiem ja tak tylko powiedziałem dla żartów

Dodano 27 sekund temu:

Na przeprosiny coś ułoże :) Pasi??

PostWysłany: Pon 13:01, 21 Cze 2010
Danielek18
Immunolog
Immunolog

Powrót do góry

Hej, hej :) Obudziłam się wreszcie... ale nie ma bata, nie wstaję dzisiaj z łóżka, wszystko mnie tak cudownie boli. :buja w oblokach:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 13:02, 21 Cze 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Co słychać? ;)

Dodano 1 minut temu:

Shee ty śpiochu ;) ja dziś cierpię na ból pleców, coś mi w krzyżu strzyka, aż boję się schylić.

PostWysłany: Pon 13:03, 21 Cze 2010
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Nie trzeba mnie przepraszać, przecież ja się nie obrażam.

Shee, pogo było? :D Opowiadaj co się działo!

PostWysłany: Pon 13:03, 21 Cze 2010
Salamandra

Powrót do góry

Shitzune hej! Biedactwo :przytul: kuruj się!!

PostWysłany: Pon 13:04, 21 Cze 2010
Danielek18
Immunolog
Immunolog

Powrót do góry

Było pogo! I to takie z prawdziwego zdarzenia! Ja skakałam tylko na jego obrzeżach, bo musiałyśmy z koleżanką chronić kolegę, który jest ciężkim hemofilitykiem :D Stałyśmy jakieś pięć metrów od Huberta, co było fantastyczne... Ludzie oczywiście najlepiej bawili się na piosenkach z "Powstania...", szkoda tylko, że zagrali ich tak mało. Było więcej z nowej płyty, która jest nieco bardziej elektroniczna, ale i tak grali je w taki bardziej rockowy sposób. Zagrali "Barykadę" więc byłam po prostu w siódmym niebie (naprawdę, niesamowite przeżycie, kiedy Hubert krzyczy "Barykado, nasza Polsko mała", a cały tłum odwrzaskuje "idź pod prąd!":D). Co uważam za zbrodnię niesłychaną - nie zagrali "Hydropiekłowstąpienia" ani "PRZEBICIA DO ŚRÓDMIEŚCIA"! :? Mniej więcej od połowy koncertu w każdej przerwie wrzeszczeliśmy, że chcemy "Przebicie", a jak już myśleliśmy, że zagrają, to oni zeszli. :shock: No to my najpierw zaczęliśmy ich wołać po nazwie ^^ a potem "jeszcze jeden", co bardzo szybko zmieniło się na "jeszcze siedem" (nie wiem tylko, czy jeszcze siedem piosenek, czy to może dlatego, że ich jest siedmiu) :D Ale już nie wrócili... Trochę mi się to wydaje dziwne, bo weszli z dużym opóźnieniem, a skończyli planowo, czyli o pół godziny krócej grali, ale tak sobie pomyślałam, że może im po prostu kazali zejść. :? Gupie Strachy na Lachy.
Ale to mi daje przynajmniej powód do tego, żeby dalej żyć i nie umrzeć ze szczęścia - muszę iść na jeszcze jeden koncert i usłyszeć "Stare miasto" i "Przebicie do Śródmieścia" (i "Drogi Panie", i "Hydropiekło...", no!) :D

Jak ktoś to przeczyta, będzie mistrzem.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 13:13, 21 Cze 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Jestem mistrzem ;)

Dodano 1 minut temu:

wyników jak nie było, tak nie ma :roll:

PostWysłany: Pon 13:17, 21 Cze 2010
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Przeczytałam, przeczytałam! Jestem mistrzem! :D
Sądząc po opisie, koncert musiał być nisamowity... A najważniejsze i tak, że Ty się dobrze bawiłaś.

I co, było na powietrzu?

Cytat:
(naprawdę, niesamowite przeżycie, kiedy Hubert krzyczy "Barykado, nasza Polsko mała", a cały tłum odwrzaskuje "idź pod prąd!").

Tak się czułam na koncercie FL, kiedy grali Judasza i Wojtek wrzeszczał ,,Oportunisto...", a cały tłum odwrzaskiwał... No wiecie, co odwrzaskiwał, przynajmniej na forum nie będę przeklinać :mrgreen:

PostWysłany: Pon 13:18, 21 Cze 2010
Salamandra

Powrót do góry

Był niesamowity, choć teraz jak przeglądam recenzje, to wiele osób mówi, że jeden ze słabszych. Ale mnie to nie przeszkadza, widziałam tych ludzi na żywo, co onie wyrabiali na scenie, to było niesamowite. Denat, który jak zwykle tańczył swój własny taniec z papierosem w zębach, Wieża, który co i raz podśpiewywał do mikrofonu swoim tubalnym głosem tylko po to, zeby rozśmieszyć Huberta, Żubr, który się plątał po całej scenie ze swoją gitarą... :D Niesamowici ludzie :D

No i tak, był na powietrzu. Całkiem fajne wrażenie, zwłaszcza, ze niedaleko jest Okęcie i podczas koncertu przeleciało nad nami dość nisko z piętnaście samolotów (na szczęście na tyle wysoko, zeby nie zagłuszać).

Ach, zapomniałam jeszcze wypisać obrażenia - no więc była taka jedna pani, już chyba mocno wstawiona, która bardzo dobrze się bawiła w pogo, natomiast miała bardzo duże buty na bardzo dużym koturnie. Moja biedna stópka w zwyczajnym adidasku miała przyjemność zostać przez nią nadepniętą dwa razy i za każdym razem aż mi się ciemno przed oczami robiło z bólu :D Oprócz tego zwyczajowe poszturchiwania i raz pod oko dostałam, na szczęście obeszło się bez śliwy.

PostWysłany: Pon 13:25, 21 Cze 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 170, 171, 172 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669  Następny
Strona 171 z 669

Skocz do: