a ja jakoś nie ogarniam tej farmy xD lepsze Mafia Wars
Ja nie ogarniam ani jednego, ani drugiego ^^. W ogóle jakieś dziwne te Facebookowe gry. Tzn. Jak dla mnie dziwne, ale ja to w ogóle dziwna jestem i tak, wróciłam. :twisted:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 19:58, 21 Cze 2010
Aż musiałam otworzyć swój (nie)codziennik, przejść do strony "jak subtelnie odmówić facetowi" i zapisać tę szczerozłotą sentencję Cool
a co jeszcze w nich masz? Przydałyby się na odpędzenie ode mnie nadobnych niewiast spragnionych głębokich i intensywnych uczuć. A ja nie mam już 20 lat ;)
Pon 20:02, 21 Cze 2010
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 20:03, 21 Cze 2010
rocket queen, jakbyś po pijaku grała w rozpoznawanie piosenek na fejsbuku na czas, to zmieniłabyś zdanie... Nie żebym ja grał... Słyszałem jak koledzy mówili... :D
Pon 20:03, 21 Cze 2010
Witajcie forumowe duszki^^
Dziś omawiałam dyskoteke szkoleną na zakonczenie roku z koleżankami:)
Wszyszło że z mojej klasy bedzie tylko 8 osób na 35 :shock: :roll:
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 20:05, 21 Cze 2010
a co jeszcze w nich masz? Przydałyby się na odpędzenie ode mnie nadobnych niewiast spragnionych głębokich i intensywnych uczuć. A ja nie mam już 20 lat
Różowy notes to najpilniej strzeżona przeze mnie rzecz. Wszystkie zebrane w niej mądrości zabiorę ze sobą do grobu.
Skończyłeś już 20 lat? Pora, więc okryć się pledem i usiąść za piecem.