Junius No mówię, że coś wykombinuje... ^^. Mogę wybrać się do Krakowa, do koleżanki na noc, na dwie noce...na trzy xD Zaprosić kolezanki do siebie, iśc na lody, iść na pizzę, iść na gofra :D Mówie Ci ja mam głowę pełną pomysłów. I jeszcze wycieczki rowerowe do najbliższych wsi takich jak: Pcim, Sułkowice, Bysina ( :twisted: ).
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 17:20, 22 Cze 2010
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 17:20, 22 Cze 2010
rocket queen, niczego normalnego, bo to opowiadanie zbudowane na kanwie Harry'ego Pottera :hahaha: Co prawda, w tym fandomie też można napisać świetne rzeczy (teksty Silene albo Idy Lowry, czy chociażby Ewy Białołęckiej), ale wątpię, żeby moje było dobre. Ale mam do niego duży sentyment, więc obiecałam sobie, że je skończę.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
agawaaaaaaaaa ! jak ja Cię dawno nie widziałam ! *ściska*
Co u Ciebie ? ;)
Ostatnio zmieniony przez Lady M dnia Wto 17:25, 22 Cze 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Wto 17:21, 22 Cze 2010
"Saving Grace" z Holly Hunter w roli głównej. Naprawdę genialny..
Hm, nie kojarzę tego serialu... Ja się wciągnęłam ostatnio w "Friends". O! Kolejne zajęcie na wakacje! :D
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 17:21, 22 Cze 2010
al, słucham rmf fm i dzięki temu mi się przypominają :-D
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 17:23, 22 Cze 2010
maybe, jak się już rozpędzisz, to zapraszam do Olsztyna
Hah :D Jak będzie czas... :twisted: A wiecie, że podobno ma być ścieżka rowerowa nad brzegiem Wisły? Od Krakowa do Gdańska? Tyle, że kto przejedzie tyle kilometrów na rowerze? ;)
Wto 17:23, 22 Cze 2010
Ja poproszę trochę wolnego, żebym mogła odwiedzić znajomych, którzy mieszkają na tyle daleko, że nie uśmiecha mi się jechać do nich, mając tylko sobotę i niedzielę :)