|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 247, 248, 249 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
dzięki za tłumaczenia
to ja tez lecę do zoo
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Wto 22:42, 22 Cze 2010 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Lupus napisał: | to ja tez lecę do zoo |
czemu wszyscy idą do zooo tak późno? Zoofile?
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Wto 22:45, 22 Cze 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | na impreazch już są obiektem powszechnych kbin |
Arr, biedactwo. ;)
Miałam robić ikonki, a w końcu zrobiłam tylko porządki w filmotece na stacjonarnym. :/
Lupus :papapa:
Dodano 2 minut temu:
Cytat: | czemu wszyscy idą do zooo tak późno? Zoofile? |
:hahaha: Pewnie chcą pozostać w ukryciu i przemykają się nocą. ;)
|
|
Wto 22:48, 22 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune co to jest DEP?? ale mam dzisiaj humor, choć nie znalazłem sandałków :(
|
|
Wysłany:
Wto 22:52, 22 Cze 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 hehe da się przeżyć :lol:
Jeny, dlaczego seriale są takie wciągające? :( a jeszcze niedawno śmiałam się z mojej babci, która ogląda wszystko po kolei, a jakby policzyć dokładnie to by wyszło na to, że ja oglądam więcej, tylko na szczęście niektóre się skończyły 8)
|
|
Wysłany:
Wto 22:54, 22 Cze 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Data Execution Prevention
czyli ochrona przed wykonywaniem danych
W skrócie to wygląda tak, że nagle Opera strajkuje, pokazuje, że brak odpowiedzi, system Windows szuka rozwiązania problemu, no i pokazuje mi się ten DEP. Ja uruchamiam Operę jeszcze raz i po chwili znowu. I tak w kółko i w kółko.
Ale teraz przestało, więc powinno być dobrze.
A tak w ogóle to przerzuciłam się na liveboxa, niezależnie od własnej woli. Słyszałam dużo negatywnych opinii, ale miejmy nadzieję, że będzie dobrze.
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Wto 22:55, 22 Cze 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jeny, dlaczego seriale są takie wciągające? Sad a jeszcze niedawno śmiałam się z mojej babci, która ogląda wszystko po kolei, a jakby policzyć dokładnie to by wyszło na to, że ja oglądam więcej, tylko na szczęście niektóre się skończyły |
Arr, dlatego ja stwierdziłam, że oglądam tylko 1. ;) No i jeszcze jak ja to mówię telenowelę pt. 'Fakty', ale już nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałam wiadomości w tv... :)
|
|
Wto 23:00, 22 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
idę spać ;) dobranoc. jutro ciężki dzionek :*
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Wto 23:03, 22 Cze 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

Pochwał: 30
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 do niedawna też oglądałam tylko dwa House'a i Californication, ale forumowicze mnie zdemoralizowali, a właściwie Ewel mnie zdemoralizowała i zaczęłam oglądać Dextera, Grey'sów, Mentala, Bones itd. :mdleje:
|
|
Wysłany:
Wto 23:04, 22 Cze 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hah, pamiętam czasy, kiedy nie oglądałam żadnych serialów. A potem natrafiłam na House'a... A potem Gossip Girl, Pushing Daisies, Grey's Anatomy, i dalej to już samo poszło. ;)
Uwaga, uwaga, za moment przetestuję Private Practice. Jak podejdzie, to oglądam, jak nie, to przetestujemy Dextera.
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Wto 23:09, 22 Cze 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarr :papapa:
Arroch napisał: | do niedawna też oglądałam tylko dwa House'a i Californication, ale forumowicze mnie zdemoralizowali, a właściwie Ewel mnie zdemoralizowała i zaczęłam oglądać Dextera, Grey'sów, Mentala, Bones itd. |
Wow. No to rzeczywiście jest trochę tego. :) Ja przez pewien czas namiętnie oglądałam Prison Breaka, ale przy bodajże 3 sezonie (czy może początku 4?) jakoś przestało mnie to kręcić, za dużo kombinowali. Mnie koleżanka próbowała wciągnąć w Californication, obejrzałam nawet parę odc, nawet całkiem całkiem, ale w końcu dało o sobie znać to, co zawsze, czyli ja nigdy nie mam na nic czasu i tak już ta płyta leży i się kurzy, tak jak i inne. ;) Znowu jeśli chodzi o Bones to moja starsza lubi to oglądać i też próbowała mnie przekabacić, ale się nie udało. Być może nie wiem, co tracę, ale trudno. ;)
|
|
Wto 23:11, 22 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dexter jest super, uwielbiam Dextera :mrgreen:
Private Practice zacznę jak Bones skończę, mam nadzieję, że fajne, bo lubiam Addison :)
|
|
Wysłany:
Wto 23:11, 22 Cze 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch czas na orgię!
Dexter jest fajny, Dexter!
|
|
Wysłany:
Wto 23:12, 22 Cze 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A może dokopmy się do antycznych odc. MnS? Będzie zabawa na lata! :hahaha:
|
|
Wto 23:14, 22 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 247, 248, 249 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 248 z 669 |
|