|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 265, 266, 267 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Nutty Nettie napisał: | Ale drugiej takiej jak ja nie znajdziesz |
To nie jesteś dziwna, tylko wyjątkowa. Tylko pozazdrościć, że tak o sobie myślisz, bo to sztuka niezbędna zwłaszcza w dzisiejszych czasach. :)
|
|
Wysłany:
Sro 18:37, 23 Cze 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
maria lucie napisał: | to dobrze, bo najgorsze, co może być, to być dokładnie takim samym, jak inni.
|
Wiem :D I dlatego dygam i dziękuję każdemu kto mnie nazwie nienormalną :D
Dodano 1 minut temu:
Cytat: |
To nie jesteś dziwna, tylko wyjątkowa. Tylko pozazdrościć, że tak o sobie myślisz, bo to sztuka niezbędna zwłaszcza w dzisiejszych czasach. Smile
|
Dziwna :D to mi fajniej brzmi :D
|
|
Sro 18:40, 23 Cze 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nutty Nettie napisał: | I dlatego dygam i dziękuję każdemu kto mnie nazwie nienormalną |
Tak z innej beczki trochę, przypomniało mi się, jak kiedyś szłam z liceum przez park na skróty koło domu mojej miłości. Idę sobie grzecznie, podjarana, że pewnie go spotkam, a tu wyłazi mi jakiś gościu z naprzeciwka, przygląda mi się i stwierdza: "Boże, jaka Ty jesteś brzydka" :mrgreen: Uwierzcie, że podziękowałam uprzejmie i poszłam dalej. Potem sama do siebie parsknęłam śmiechem, ale pod blok mojej miłości już nie poszłam :D
|
|
Wysłany:
Sro 18:42, 23 Cze 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra - dobre :hahaha:
ja dziś zostałam wyśmiana, jak na pytanie, czy uważam się za oryginalną, odpowiedziałam, że tak, bo mało kto ma tak zrąbany kręgosłup. a co, nieprawda?
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Sro 18:45, 23 Cze 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie Masz oryginalny kręgosłup, co czyni Cię oryginalną, też można :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sro 18:47, 23 Cze 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lecę już. Bądźcie grzeczni! :*** Pa,pa,pa,pa! :papapa:
|
|
Sro 18:47, 23 Cze 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie, kochani :* co u Was słychać? Od powrotu ze szkoły nie zrobiłam nic, całe szczęście, że już wczoraj poszłam na ostatnie spotkanie do bierzmowania w tym roku i zdałam :roll:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sro 18:50, 23 Cze 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir, gratuluję bliskiego bierzmowania w takim razie ;)
ja dziś dopisałam kolejną rzecz do listy "co można robić czekając na pociąg". można się obżerać i rzucać ogryzkami od jabłka za tory.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Sro 18:54, 23 Cze 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | ja dziś dopisałam kolejną rzecz do listy "co można robić czekając na pociąg". można się obżerać i rzucać ogryzkami od jabłka za tory. |
:D to ciekawie
a bierzmowanie w przyszłym roku, jeszcze trochę sobie pochodzę i pozbieram podpisy :roll:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Sro 18:56, 23 Cze 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień Dobry Wieczór ;)
Ah co za dzień! O 8:00 przyszłam do Koleżanki z Peach_soul. Wróciłyśmy o 17:00 ^^. Haha XD Tańczyłyśmy z Peach, we dwie, Poogo! :mrgreen: I Waka-Waka. W ogóle było suuper! stwierdziłam, że musimy to powtórzyć. Potem oglądałysmy zÓe dzieła Jeanne :twisted: A potem dziewczyny kupiły sobie Waferery, ja się powstrzymałam, bo Chcem zielone! a tam ich nie było :( Iii kupiłam subię sukienkę! Wiecie? Moja pierwsza sukienka O.o Galowa, na jutro i na Piątek do szkoły ;) Ale ładna, troszeczę mnie pogrubia, ale co taam. :]
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Sro 19:00, 23 Cze 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja właśnie zdążyłam wziąć szybki prysznic, a Wy prawie w miejscu? Jeszcze mam turban na głowie, więc za moment znów zniknę. Muszę się przyszykować na jutro, żebym z samego rana była zwarta i gotowa do akcji :P
Sevir, maybe, Shee Witajcie :P
|
|
Wysłany:
Sro 19:02, 23 Cze 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune Oby nie.e. (: Wiesz dziś mam strasznego kręciołaa, znaczy odbija mi :P Pewnie cos uszkodziłam w mózgu przy tym Pogo. Aaa doszło PW do Ciebie? :mrgreen:
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Sro 19:05, 23 Cze 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Muszę się przyszykować na jutro, żebym z samego rana była zwarta i gotowa do akcji |
a co jest jutro, znów nic nie wiem :>?
Shitzune napisał: | jeszcze trochę i twoje posty będą przypominały wpisy Martynki |
piękny komentarz :hahaha:
maybe hej :*, fajnie, że Ci się dzisiaj podobał dzień ;), a odnośnie komentarza Shee, to rzeczywiście, jeszcze trochę i... :P
|
|
Wysłany:
Sro 19:09, 23 Cze 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir Właściwie to niby nic specjalnego. Ale jak dzisiaj wychodziłam z pracy, szefowa mnie zatrzymała i poprosiła ładnie, czy mogłabym jutro być o czasie, bo ona robi szkolenie w naszym oddziale i potrzebuje pomocy przy przygotowaniu i prowadzeniu. No to trzeba jakoś wyglądać, nie? Zdziwiło mnie tylko pytanie, czy mogłabym być jutro o czasie, bo nigdy się nie spóźniam, nawet jestem wcześniej :roll: Mamy jeszcze przed tym wszystkim jechać na zakupy. Kurcze, ale ja się podniecam tą pracą :?
|
|
Wysłany:
Sro 19:13, 23 Cze 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 265, 266, 267 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 266 z 669 |
|