|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 575, 576, 577 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
A tak, coś mi się obiło o uszy w związku z niemoralnym zachowaniem się osób nie mających ukończonego 18 roku życia i coś tam dalej...
Cytat: | Mnie dzisiaj Rozz chciała wywalić z siodła i obawiam się, że gdybym nie miała siodła dobrze dobranego to by się jej to udało O.o |
Ale jak? Zaczęła brykać, stanęła dęba czy raczej zaczęła się tarzać bez ostrzeżenia? :> Ja kiedyś spadłem jak brykał zimnokrwisty co było moją osobistą porażką, bo robił to z anemiczną prędkością i gracją słonia...Ale od ziemi ładnie się odbijał, aż dudniło :D
O Rozz jeszcze nie słyszałem? Jakiś nowy nabytek :>
Cytat: | JigSaw kierownikiem? Brzmi poważnie! Laughing no ale pewnie zarabiasz sporo kasy ale godzin to masz w cholerę. tak? |
Właśnie z kasą jest krucho, ale miałem ultimatum albo przyjmuję "awans" albo mogę podziękować za pracę :roll: A co do godzin to minimum dziennie 11, a bywają i takie że po 20 godzin jestem i śpię na miejscu :cry:
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Nie 23:16, 04 Lip 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Oczywiście Jarek musi gadać o tej tragedii, taa. Nie ma to jak promowanie się poprzez śmierć własnego brata.
NIE, NIE nie chcę 3 lata znowu widzieć tą gębę. Nie mam ochoty. Nie chcę żeby on rządził :/
|
|
Wysłany:
Nie 23:19, 04 Lip 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No cóż mama ostanio dużą torbę kupiła, chyba trzeba się zacząć pakować
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Nie 23:20, 04 Lip 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
*idzie do piwnicy po 2/3 walizki*
To do Australii! Arroch, mialam złe przeczucie. Niestety nie miałaś racji :(
|
|
Wysłany:
Nie 23:21, 04 Lip 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw to nie warto cichaczem zacząć się za czymś innym rozglądać?
Sis uciekamy stąd
"Fragmenty bezpośredniej relacji z Przystanku Woodstock: Jest nas tu na Przystanku Jezus bardzo dużo... bardzo dużo katolickiej, pięknej, wspaniałej młodzieży. Rozglądam się i widzę coś około pięćset osób. A dookoła tłum... ze dwieście tysięcy młodych ludzi w rękach szatana. Widziałem dziewczyny, nagie dziewczyny z kartkami: "Oddam się za pięć złotych". Mój Boże... Jak one siebie cenią... za pięć złotych... To jest chyba jakaś gorsza kategoria ludzi. Tu są tysiące smutnej, bardzo smutnej młodzieży. I oni wszyscy się śmieją. " :mrgreen:
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Nie 23:21, 04 Lip 2010 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: |
Cytat: | Mnie dzisiaj Rozz chciała wywalić z siodła i obawiam się, że gdybym nie miała siodła dobrze dobranego to by się jej to udało O.o |
Ale jak? Zaczęła brykać, stanęła dęba czy raczej zaczęła się tarzać bez ostrzeżenia? :> Ja kiedyś spadłem jak brykał zimnokrwisty co było moją osobistą porażką, bo robił to z anemiczną prędkością i gracją słonia...Ale od ziemi ładnie się odbijał, aż dudniło :D
O Rozz jeszcze nie słyszałem? Jakiś nowy nabytek :>
|
Rozz nie, o nowa ksywka Kobyły ;)
Skakałam i ona zaraz po wylądowaniu zapuszczała takie barany, że szosowałam prawie strzemieniem po ziemi O.o potem udawała ogiera, co notabene było zjebiste bo galopowałam z podstawionym zadem i przodami prawie pod głową, ale się nie bardzo na zakrętach wyrabiałyśmy... :roll:
|
|
Wysłany:
Nie 23:22, 04 Lip 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann e tam do Australii... zrobimy najazd na Lublianę i będziemy miały państwo-miasto o ładnej nazwie
|
|
_________________ ✘✘✘
Wysłany:
Nie 23:23, 04 Lip 2010 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mirela ok, możemy i tam! Byle jak najdalej
|
|
Wysłany:
Nie 23:24, 04 Lip 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A proponowali mi żebym pojechała zawodowo jeździć konie do Niemiec :roll: trzeba było studia olać :roll:
|
|
Wysłany:
Nie 23:26, 04 Lip 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
eee... Liubliana jest bliżej niż Australia... w Słowenii
|
|
_________________ ✘✘✘
Wysłany:
Nie 23:27, 04 Lip 2010 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | A proponowali mi żebym pojechała zawodowo jeździć konie do Niemiec :roll: trzeba było studia olać :roll: |
Spokojnie, nie załamujmy się
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Nie 23:27, 04 Lip 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mirela póki się nie obronię to nawet bardzo nie mam jak zacząć, bo i tak bez magistra to fizyczna harówka mnie czeka. A miesiąc temu rzuciłem pracę właśnie dla tej :roll:
Po za tym są pewne aspekty, które mnie w niej usilnie trzymają :twisted:
Jak to mówią każdy kij ma 2 końce :mrgreen:
Arroch, a to wszystko działo się na padoku czy w terenie :> Bo jak teren- to na prawdę nie zazdroszczę, a że tak jeszcze zapytam o wiek kobyłki i rasę bo muszę to sobie zwizualizować :D
Mirela RM rulez :hahaha:
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Nie 23:28, 04 Lip 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw To KWPN (my love :serducho: ) lat ma 10, akcja działa się na hali, bo lało jak z cebra, ale mimo, ze jej odwala, uwielbiam ją taką, bo kocham wariaty 8)
|
|
Wysłany:
Nie 23:30, 04 Lip 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch do Niemiec? Oo, to ja bym od razu pojechała. Już dawno.szkodaszkoda. Teraz to tym bardziej możesz żałować :(
Ja chyba do wujka, do Stanów pojadę. A co?
Cytat: | eee... Liubliana jest bliżej niż Australia... w Słowenii |
No to Australia zdecydowanie lepsza :P
|
|
Wysłany:
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie martwcie się ;) i tak wasz Bronek wygra, to pewnie chwilowe zawirowanie, tylko ja się wyniosę.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 575, 576, 577 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 576 z 669 |
|