Rozmowy w t(ł)oku
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1570, 1571, 1572 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ach i postaram się jutro zaglądać, ale nie obiecuję, nie wiem jak się moje sprawy potoczą - w razie czego jestem pod komórką (sms) : )

PostWysłany: Nie 1:56, 15 Mar 2009
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

ok Szpon Sprawiedliwości też się odmeldowuje, aby śnić o zÓuuu

nie zapomnijcie zgasić światła, bo kryzys jest!

PostWysłany: Nie 1:57, 15 Mar 2009
ToAr
(prze)Biegły Rewident
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63

Powrót do góry

a ja jeszcze trochę popiszę fika konkursowego (jak nie zdąże z terminem to wrzucę go tak)

sis - Sevir :**

... i dopiero wtedy stało się światło

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Nie 2:01, 15 Mar 2009
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15

Miasto: Bełchatów/łódź
Powrót do góry

Ja sie pobawiłam w PS i sobie wrzucę bannerek na drugie forum :twisted: Co by mieć dwa :D
Branoc Eweel :*:*
Wysłałam moje strasznie straszne ikonki na konkurs i mi się nudzi. Zostało mi 5h snu i chyba coś napiszę :twisted:

Dodano 6 minut temu:

O i tak się właśnie zastanawiam... Czy w wiadomościach "Do wysłania" nie powinny być czasem te, które nie są jeszcze odebrane, a w "wysłanych" te odebrane? :hahaha:
Dobra, idę spać i śnić o H :twisted:
Cal jeszcze chyba siedzi, więc jemu zostawiam zgaszenie światła :D

Dodano 8 minut temu:

O mamo :shock:

Cytat:
Doktorza Chata.
Gdzieś na obrzeżach stolicy w szpitalu im. Jana Pawła II (a kogóż by innego...) pracuje doktor Grzegorz Chata, który ma protezę lewej ręki (po tragicznym wypadku, podczas którego próbował uratować ostatni żywy okaz piranii w Polsce). Poza tym jest uzależniony od leku o nazwie Tranxene i ciągle ogląda odcinki "Na dobre i na złe", twierdząc, że to jego ulubiony serial. Jest niepoprawnym optymistą, próbującym pomóc ludziom za wszelką cenę.
Ma też swoich podwładnych - Syra, Czecha z dziwnym akcentem, który ma problemy z mówieniem w języku polskim. Robert Syr jest specjalistą w dziedzinie chirurgii.
Alicję Kamerę, piękną, młodą i zdolną lekarkę, alergoimmunologa. Ta zakochuje się w doktorze od pierwszego wejrzenia. Później przechodzi romans z Robertem, Erykiem, Elżbietą, a także panem Stasiem, parkingowym - postacią drugoplanową.
Eryk Foremny - uczestnik obozów koncentracyjnych, który nie ma specjalizacji. Pojawił się w zespole stosunkowo niedawno, gdy Chata - znany ze swojego dobrego serca - zaproponował mu pracę, widząc go na jednym z warszawskich blokowisk.
W serialu spotykamy też Janka Synowila - najbliższego przyjaciela Chaty, doskonałego onkologa, posądzonego o poligamię. Jan, pomiędzy ratowaniem ludzi, a ratowaniem innych istot żywych, próbuje się zmierzyć z tymi oskarżeniami.
Szpitalem zarządza podstarzała i schorowana Elżbieta Milusia (nazywana również Cuddly)- endokrynolog. Jako, że nie ma ona pełnej sprawności ruchowej, nie oglądamy jej zbyt często. Wyjątkiem są cztery ostatnie odcinki piątego sezonu, kiedy to śledzimy jej losy z ostatnich godzin życia, po których umiera, nie mogąc dosięgnąć szklanki z wodą. Tragiczny wątek powoduje zejście Eryka, a następnie zapłakaniem się na śmierć Alicji i wyjazdem Syra do ojczyzny, gdzie zamierza zostać zakonnikiem.
Chata musi szukać innych pracowników. Wraz z pobliską telewizją organizuje casting, w którym wyłania:
Krzysztofa Tubę - plastyka (nie mylić z chirurgiem plastycznym), który postanowił wpaść na casting, wracając ze swoich zajęć z historii sztuki. Podczas jego wyznań w jednym z odcinków, dowiadujemy się, że ma romans z profesorem plastyki.
Leopold Kupnerki, o którym nie wiadomo za wiele, oprócz tego, że rodzice zadławili się ością tuńczyka w restauracji na Marszałkowskiej.
Trzecią osobą jest Renata Handel - zadeklarowana feministka, cierpiąca na zespół Turnera. Wcześniej pracowała jako makijażystka w budynku pewnej stacji telewizyjnej, w której odbyły się castingi, ale obrażona przez prezentera pogody postanawia porzucić pracę.

Poprzez zapowiedzianych dwadzieścia serii widzimy, jak Chata i jego zespół ratują Warszawę przed: chorobą wściekłych krów, chorobą wściekłych wiewiórek, zatwardzeniem (epizod setny, w którym epidemia obejmuje pobliskie centrum handlowe), oraz nietolerancją laktozy.

Znaleziona na jednym z blogów :shock:
Teraz serio idę spać, ale nie wiem czy zasnę :shock:
Branoc :*:*

PostWysłany: Nie 3:15, 15 Mar 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Dzień dobry :*

Dziś nie będę was budzić. W niedzielę mogę odpuścić ;)
Tylko zarzucę czymś za 1300 postów i śpijcie dalej.

jeanne, jak to przeczytałam to padłam. Doktor Chata! Podaj adres tego bloga, proszę! :D

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Nie 7:58, 15 Mar 2009
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Dzień dobry *ziewaa*
*pije za posty Sal*
Ale to był jeden tylko artykuł o Housie, reszta jest inna :hahaha:

PostWysłany: Nie 8:48, 15 Mar 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Dzień dobry!
Taki piękny dzień, nie wiem jak można jeszcze spać :D Doktor Chata- cwany pomysł. Nie ma tego więcej?
*piję za posty Sal*

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Nie 8:54, 15 Mar 2009
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Ewel napisał:
Liz, cieszę się, że spotkanie klasowe się udało:)
Jak ktoś jest fajną laską, to jest i się tego nie kwestionuje :D A alkohol ma to do siebie, że faceci po nim dużo prawdy mówią :hahaha:

Raczej mają obraz zamazany albo widzą więcej, np. białe myszki lub... muzykę :twisted:
A'propos: W sierpniu moja psiapsiółka była na panieńskim wieczorze swojej córki i około 3 w nocy wracały pieszo do domu, w sumie chyba 8 dziewczyn, wszystkie w króliczych, różowych uszkach na łepetynach, rozchichotane, z transparentem "ostatnie dni wolności" - nawet policjanci z radiowozu do nich machali. No i nagle zatrzymał się samochód, pasażer odkręcił szybę, wybałuszył gały i wybełkotał: "o cholera, chyba naprawdę za dużo wypiłem" :hahaha:

jeanne napisał:
Zostało mi 5h snu i chyba coś napiszę :twisted:
Ty jesteś bardzo ekonomiczna, jeanne - śpisz i piszesz jednocześnie.. :twisted:
Tekst o doktorze Chałupie rozkłada :hahaha:

Heloł robaczki :D
Moje dziecka wstały wcześnie - jak na nich i jak na niedzielę - bo jechali na mecz do Pobiedzisk, na razie //ort. jako kibice ( a może jako chirliderki?? :twisted: ), tak więc nie miałam żadnego spania do południa :roll: Za oknem pochmurno i smętnie, Aria zakopała się pod moją kołdrą, a ja chyba w końcu obejrzę Herosów :)

*pije za posty Sal* :spoko:

Codziennie budzę się piękniejsza, ale dziś to już chyba
przesadziłam...

PostWysłany: Nie 10:01, 15 Mar 2009
lizbona
Diabetolog
Diabetolog

Pochwał: 8

Powrót do góry

Ue, szkoda, że tylko jeden artykuł. Może pojawi się coś więcej.

Wiosna, u mnie już wiosna!

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'

PostWysłany: Nie 10:13, 15 Mar 2009
Salamandra

Powrót do góry

Hello :*

Wpadłam poczęstować kawą :) i za jakąś godzinkę zbieram się do stajni, bo przyjeżdża wet ;)

PostWysłany: Nie 10:15, 15 Mar 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Witajcie :*

Sal już od rana "soczki" *pije za posty* :D

Ja tu widzę dziewczyny męczyły wczoraj moją ukochaną J.A. - wszyscy jej bohaterowie są świetni (mówię o wersjach książkowych) no może poza Edwardem z Mansfield ;)

Ciociu Ewel, tornadka dziękują za przytuliski :D :*

PostWysłany: Nie 10:16, 15 Mar 2009
Syśka
Reumatolog
Reumatolog

Powrót do góry

Ano od rana. Trzeba dobrze zacząć dzień ;)

PostWysłany: Nie 10:23, 15 Mar 2009
Salamandra

Powrót do góry

dzień dobry Forum!

PostWysłany: Nie 10:49, 15 Mar 2009
ToAr
(prze)Biegły Rewident
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63

Powrót do góry

Wróciłam z kościoła, aby wam oznajmić, że nie jestem taka zÓa jak myślałam! To koleżanki zauważyły u faceta rozpięty rozporek, nie ja :D
Lizbona, ba! Ogromnie ekonomiczna :D Ale z moich 5h snu, zrobiły się 3 i napisałam sms-a tylko :D
U mnie też już wiosna, aż miło wyjść na zewnątrz :D I w końcu nie kończy się to przeogromnym bólem zatok :]

PostWysłany: Nie 10:55, 15 Mar 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Hej ToAr :*

jeanne, u mnie też jest tak pięknie! Normalnie nawet powietrze jest takie miłe ;)

PostWysłany: Nie 10:58, 15 Mar 2009
Salamandra

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1570, 1571, 1572 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498  Następny
Strona 1571 z 2498

Skocz do: