|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 634, 635, 636 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Marguerite napisał: | no co poradzę,że się boje,iż mi nie poszło |
z mojego doświadczenia wynika, że jeżeli boimy się, że nie zdamy, to zdajemy,a jeżeli wydaje nam się, że zdamy bez problemu, to nie zdamy.
czyli jesteś na dobrej drodze.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Sro 17:51, 07 Lip 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Niech tata przekona mamę do zrobienia masażu. |
Mądralo, ciekawe, czy Twój mąż po 33 latach małżeństwa będzie Cię tak namawiał :mrgreen:
|
|
Wysłany:
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nutty Nettie napisał: | Ale misiaście! |
Mł Ha mł Ha ha ! :mrgreen:
Marguerite napisał: | Wyniki egzaminu |
O to trzymam kciuki ;)
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | z mojego doświadczenia wynika, że jeżeli boimy się, że nie zdamy, to zdajemy,a jeżeli wydaje nam się, że zdamy bez problemu, to nie zdamy. |
Z mojego wynika, że w obu wypadkach zdamy :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sro 17:52, 07 Lip 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | w optymistycznej wersji zapobiegło to pogorszeniu się wady.
ale tak naprawdę na to samo by wyszło, gdybym chodziła bez gorsetu. |
to Ty się grzałaś w tym gorsecie bez żadnych rezultatów.. no po prostu zarąbiście :] odszkodowanie i przeprosiny się należą.
Cytat: | to co, idziesz ze mną w plener? Mr. Green
|
źle szukasz. Ja jestem brzydka :wink:
Alhambra ale nie nazywaj mnie mądralą :P Co do męża.. no nie wiem, zobaczymy za te 30 lat ale na obecną chwilę: nie widzę tego wszystkiego. Mąż? Haha, dobre :lol: Coś czuję że będę singielką do końca życia
|
|
Wysłany:
Sro 18:03, 07 Lip 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja chce Hipisowską sesje zdjęciową, O!
Nawet znalazłam sobie spódnicę, bluzkę a la dzieci kwiaty, opaskę, rozpuściłam włosy i chodzę przed tatą i błgam: " Zróóób mi seeesję, prrooooszę! " Ale Dad mówi, że nie ma czasu :?
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Sro 18:07, 07 Lip 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Cytat:
z mojego doświadczenia wynika, że jeżeli boimy się, że nie zdamy, to zdajemy,a jeżeli wydaje nam się, że zdamy bez problemu, to nie zdamy.
Z mojego wynika, że w obu wypadkach zdamy Mr. Green |
Z mojego natomiast jasno wynika, że jeżeli nie weźmiemy pod uwagę zmiennych, tj. stan wiedzy i humor egzaminatora, to nic sensownego nam nie wyjdzie :twisted:
Cześć i czołem. Czy już pisałam, że praktyki to jedno z większych nieszczęść, jakie może się przydarzyć biednej studentce?
|
|
Wysłany:
Sro 18:07, 07 Lip 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket Witaaj! :* :przytul: A co studiujesz? Bo ja nienabieżąco. :mrgreen: :shock:
|
|
Wysłany:
Sro 18:09, 07 Lip 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maybe_55 napisał: | Nawet znalazłam sobie spódnicę, bluzkę a la dzieci kwiaty, opaskę, rozpuściłam włosy |
Ja tak chodzę na co dzień. Słuchając "Jefferson Airplane" ;P
|
|
Wysłany:
Sro 18:09, 07 Lip 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Wiem, łatwo się mądrzyć, jak się ma za sobą. Ale weź pod uwagę, że mam dwie obrony za sobą i obie to formalność Smile Ale stres zrozumiały Smile |
Wiem,ja do jutra wykituje :(
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sro 18:11, 07 Lip 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | rocket Witaaj! :* przytul A co studiujesz? Bo ja nienabieżąco. Mr. Green Shocked |
To samo, co do tej pory - psychologię. A praktyki mam nudne, jak flaki z olejem... Zawsze tak muszę sobie zaplanować robotę, żeby przez 8 godzin zajmować się tym, co normalnie robię we dwie :]
|
|
Wysłany:
Sro 18:11, 07 Lip 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Ja tak chodzę na co dzień. Słuchając "Jefferson Airplane" ;P |
Hah. ;D Faajnie. ;) Ja od poniedziałku tak chodzę, ale pewnie mi przejdzie ^^ jutro mogę być punkiem z irokezem na żelu :lol:
Dodano 46 sekund temu:
rocket queen napisał: | To samo, co do tej pory - psychologię. A praktyki mam nudne, jak flaki z olejem... Zawsze tak muszę sobie zaplanować robotę, żeby przez 8 godzin zajmować się tym, co normalnie robię we dwie |
Ahh ... To rzeczywiście nudno. ;)
|
|
Wysłany:
Sro 18:13, 07 Lip 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Wiem,ja do jutra wykituje Sad |
Ale wiesz, że już niczego nie zmienisz? ;P
Odejdź od komputera! Wyłącz w domu zasilanie. Spakuj koc i ulubioną książkę do plecaka, i gnaj za miasto (wersja prozdrowotna). Idź na winko (wersja mega-pro-zdrowotna) :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Sro 18:15, 07 Lip 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Sro 18:13, 07 Lip 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie :* zostałam dzisiaj zagoniona do umycia obydwóch okien w pokoju :roll:, a przed chwilą wróciłam z wyprawy z ciocią (mam dostać czapsy na urodziny, które były dwa miesiące temu :mrgreen:)
a co u Was słychać?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sro 18:14, 07 Lip 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Cześć i czołem. Czy już pisałam, że praktyki to jedno z większych nieszczęść, jakie może się przydarzyć biednej studentce? |
Hej rocket, to co Ci robią na praktykach ?? :twisted: A praktyki, to jak dla mnie wymysł tego na dole
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sro 18:14, 07 Lip 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 634, 635, 636 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 635 z 669 |
|