|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 79, 80, 81 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
maagdaa Też mam nadzieję, że się ułoży :roll: Gdybym nie wróciła, to miło było Was poznać i będę tęsknić, pa.
|
|
Wysłany:
Wto 21:18, 13 Lip 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
alhambra napisał: | Gdybym nie wróciła, |
oczywiście, że wrócisz ! musisz !
do napisania ;)
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Wto 21:19, 13 Lip 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | Salamandra czyżby Jonas Brothers? U mnie w domu ciągle idzie ten kanał. Czekam cierpliwie na Hannah Montanę, yeah! |
Tak, Jonasi :hahaha:
ann napisał: | A wgl czytałam że gdzies jedziesz. Kiedy, na ile i gdzie? |
Wyruszam w czwartek na podryw Włochów :D
|
|
Wto 21:23, 13 Lip 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Wyruszam w czwartek na podryw Włochów |
to posiedź tam dłużej, dotrę do Ciebie 16 sierpnia ! :mrgreen:
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Wto 21:25, 13 Lip 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq właśnie ja też nie zdążyłam jej pożegnać. Jeju :(
Salamandra ja dziś z mamą robiłam sobie z tego jaja. I piskliwym głosem mówiła jacy oni są cudowni i że to absolutnie nasi ulubieni piosenkarze. Młody, brat zaczął mówić "Anusia i mamusia się zakochały" :lol:
Ooo, Włochów mówisz. Mmm. Przywieziesz jakiegoś? Na ile nas zostawiasz?
|
|
Wysłany:
Wto 21:29, 13 Lip 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zmykam. Dobranoc. ;*
|
|
Wysłany:
Wto 21:38, 13 Lip 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka miłych wakacji! Baw się dobrze i pamiętaj by do nas wrócić :) :*
Gusq ja Pattinsona lubię. Uważam że jest przystojny. W 3 części sagi "Zmierzch" powala! Tak, kompromituję się totalnie :lol:
Ja też wolę starszych. Dużo starszych! *żółwik*
maagdaa dobrej nocki!
|
|
Wysłany:
Wto 21:43, 13 Lip 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie kochani :*
Dzisiaj kupiłam sobie tusz do rzęs oraz 3 lakiery do paznokci (i teraz mam na zmianę: zielony, czerwony i żółty :mrgreen:) i byłam u fryzjera. I u kosmetyczki. Ogólnie pracowity dzień :], a jutro czeka mnie pakowanie :boje sie:
A co u Was?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Wto 21:44, 13 Lip 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej :D Widzę, że rozmowa zeszła na Pattinsona. Mi akurat on się nie podoba. Znaczy nie jest w moim typie xD
|
|
Wto 21:44, 13 Lip 2010 |
|
Nathia
Stażysta

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ooo, Włochów mówisz. Mmm. Przywieziesz jakiegoś? Na ile nas zostawiasz? |
Postaram się jakiegoś przemycić w walizce :twisted:
Na 11 dni ;)
Pattinson nie jest zły. W Zmierzchu mi się podoba. To znaczy, pasuje mi jako aktor do roli Edwarda. Chociaż urodziwy też jest.
|
|
Wto 21:46, 13 Lip 2010 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, Ja go nie lubić. Dla mnie jest taki...sama nie mam słów. Tak samo Kristen Stewart. Dlatego czytam książki, a film z ciekawości, choć `Zaćmienie` było na prawdę dobre :]. Nie czemu, Moja Klaudia też go lubi i tu zaczyna się kłótnią między mną a nią. Ona jedzie Hugh'a, że mi się `stary frajer` podoba, a ja, że `Pattinsona to sobie możesz. jest obeśny. A Huhg'a jest przystojny i masz coś do mnie?`
Zazwyczaj Magda mnie popiera z Pattisonem, ale mówi, że ja to straszych gustuję no i w Lisie. Tak się kończy nasza `słitt` kłótnia :).
Wiem, że wolisz *żółwik* :]
Witaj Sevir :* i Nathia :)
A w ogóle masz moje ulubione kolory :)!\
Nie no skandal, ja chcę obejrzeć 5x24 a wszędzie zablokowane jest, ej no :(
|
|
Wto 21:48, 13 Lip 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bo to jest tak, że najpierw się coś/ktoś pojawia. Za tym czymś/kimś idzie fala fanek, fanek-kochanek. Momentalnie za nimi pojawia się fala wściekłych antyfanów, manifestujących swoją antypatię jak tylko się da. Tak było z całym Zmierzchem, Pattinsonem, Bieberem, Jonasami...
Aczkolwiek dwóch ostatnich sama nie lubię, ale to ze względu na ich twórczość, nie wygląd czy inne przymioty.
|
|
Wto 21:53, 13 Lip 2010 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 79, 80, 81 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 80 z 636 |
|