przymusowo, żeby rozruszać stawy ;) ale myślę, że zrezygnujemy z jego dyscypliny koronnej i skupimy się na ujeżdżeniu, kiedyś dużo potrafił, moa znajoma swego czasu P-3 na nim jechała, zobaczymy co pamięta ;) jutro siadam :mrgreen:
i z Rewirkiem coraz lepiej, wet zrobił mu zastrzyki, zapisał tabletki za 2 tyg kontrola ;) i powiedział, że z tygodnia na tydzień bardzo się zmienia i że już nie wygląda jak kościotrup :) i mogę mu znowu dawać owies :mrgreen:
i jeździłam dzisiaj na najbardziej zÓym koniu jakiego znam :) a zarazem tym, który mnie najbardziej z racji kwita intrygował :) Na Handsome Lover i muszę powiedzieć, że koń technicznie idealny :) pięknie skacze, prawdziwa perełka :D a papier ujeżdżeniowy :hahaha:
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Nie 20:07, 15 Mar 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 20:10, 15 Mar 2009
Ewel nooo, ale zobaczymy co będzie jutro jak Siwek pokaże co potrafi :twisted: a wiem, że głupie pomysły ma, bo jazda moje siostry na nim skończyła się połamaną rękę :?
Też się cieszę Arroch!
Zawsze lubiłam konie, ale nie miałam gdzie jeździć dlatego zaczęłam jak przyszłam na studia... a to juz było trochę za późno... żeby się nauczyć jeździć dobrze :(
Ale na zawsze zapamietam klacz, na której sie uczyłam - Bandama była dość drobna, kasztanowa i straszliwie charakterna ... inni nie chcieli na niej jeździć :D
_________________ POLSKA! BIAŁO-CZERWONI! Wysłany:
Nie 20:19, 15 Mar 2009
A niech to, szwankuje mi cos komp. Jak chce wstawic polski znak, to sie post wysyla :?
Ostatnio zmieniony przez Salamandra dnia Nie 20:28, 15 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 20:27, 15 Mar 2009
ale nie miałam gdzie jeździć dlatego zaczęłam jak przyszłam na studia... a to juz było trochę za późno... żeby się nauczyć jeździć dobrze :(
Nigdy nie jest za późno :D
No dokładnie ;) znam faceta, który zaczął jeździć w wieku 26 lat, rok później kupił 12-letniego wałacha, a w tym roku startował w wojewódzkich zawodach ;)
bozenka21 napisał:
Syśka napisał:
ale nie miałam gdzie jeździć dlatego zaczęłam jak przyszłam na studia... a to juz było trochę za późno... żeby się nauczyć jeździć dobrze
Nigdy nie jest za późno
No dokładnie
Niestety jest, bo teraz zdrowie już mi nie pozwoli :(
Ale obiecałam sobie że moje dziewczyny poślę na jazdę konną, jesli nie złapią bakcyla to najwyżej nie będą tego kontynuować... ale przynajmniej spróbują za młodu :D
_________________ POLSKA! BIAŁO-CZERWONI! Wysłany:
Nie 20:37, 15 Mar 2009
W skali od 0-10 jakie oceny byście wystawili tym stronom jeśli chodzi o szatę graficzną?
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Nie 20:41, 15 Mar 2009
W skali od 0-10 jakie oceny byście wystawili tym stronom jeśli chodzi o szatę graficzną?
3
8
4
2
a co?
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 20:43, 15 Mar 2009
u mnie piekny dzień dzis był, za oknem
w domu katastrofa - pralka się zepsuła w trakcie prania. wszystko musiałam kończyć ręcznie i jutro musze zanaleźć magika do pralki.
A babcia mówiła, ze nie pierze się w niedzielę, bo to grzech.
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików Wysłany:
Nie 20:45, 15 Mar 2009