Rzucanie kredą :twisted: Zawsze przypomina mi się jak kiedyś w naszej sali ustawiliśmy z ławek redutę obroną i ja z kilkoma kolegami byliśmy wojskami Ordona a reszta moskalami. Ale sprzątanie po tym już nie było takie fajne :]
Wto 15:12, 17 Mar 2009
Kanał to nie cel tylko środek do zawładnięcia światem, ale skoro już zaproponowałaś, to powiedz im, żeby w końcu zrobili niekodowanego Playboya :evil: ;)
aaa króliczków z Playboya Ci się zachciało :twisted:
no niech będzie, czekaj, już dzwonię do Solorza... :D
_________________ "MIŁEGO PONIEDZIAŁKU" - Matka Wszystkich Oksymoronów
karoll poleca - POPHOLIZM Wysłany:
Wto 15:15, 17 Mar 2009
Arroch niech tylko kolezanka wróci ze szpitala, to wyłudzę od niej ketonal i popiję kawą :twisted: Chcę zobaczyć na własnej skórze jak to jest :]
Karoll to zależy, czy chcesz najprostszy w świecie blog (np. na onecie) czy do pisania krótkich notek (pinger), czy chcesz już taki trochę trudniejszy np. mylog, czy coś :]
Idę spać. Futrzak już to robi, wezmę z niego przykład :]
Witam wszystkich :D Widzę, że zÓo się szerzy :twisted:
Wto 15:18, 17 Mar 2009
Karoll to zależy, czy chcesz najprostszy w świecie blog (np. na onecie) czy do pisania krótkich notek (pinger), czy chcesz już taki trochę trudniejszy np. mylog, czy coś :]
potrzebuje bloga na newsy i felietony. tylko żebym ze swoimi kulejącymi zdolnościami informatycznymi sobie z nim poradziła :]
_________________ "MIŁEGO PONIEDZIAŁKU" - Matka Wszystkich Oksymoronów
karoll poleca - POPHOLIZM Wysłany:
Wto 15:19, 17 Mar 2009
Wto 15:22, 17 Mar 2009