Gusia, ok, ale nie jestem pewna, czy będę mogła rozmawiać, bo lecę do fryzjera. :-D
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 11:47, 16 Sie 2010
wyjaśnie ci na prywatnej rozmowie na gg bo to wymaga chwili tłumaczenia ;)
Guśka_ napisał:
Nasz Chaseronek Kochany :* ! Co tam słychać ?
:* :mrgreen: I lov ju. U mnie wspaniale. Troszkę mam nerwy nadwyrężone, bo pilnowałam ósemki chłopaków, ale było cudnie :D
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pon 11:49, 16 Sie 2010
Witajcie :D Byłam w mieście ,jest strasznie gorąco :evil: Wiozłam w koszyku maliny, wjechałam w jakąś dziurę! maliny wyleciały i zrobiły obrót 180stopni, ale na szczęście są całe :D Pokazałam je babci, nic nie mówiąć o "wypadku" a ona: "Ale ładne te maliny, bardzo ładne"
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Pon 12:21, 16 Sie 2010
:* Mr. Green I lov ju. U mnie wspaniale. Troszkę mam nerwy nadwyrężone, bo pilnowałam ósemki chłopaków, ale było cudnie Very Happy
O zazdroszczę chłopakom :hahaha: :) , I lov ju ;*!! Musisz mi dać relacje
z tego :D.
Nutt, Ania powiedziała że mnie rozumie *dumna*
NBA :*, wiem jest cholernie gorące, rozpływam się.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pon 12:24, 16 Sie 2010
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Pon 12:31, 16 Sie 2010
Pon 12:37, 16 Sie 2010
wiolka17 witaj :D Ja wróciłam z miasta. Jest strasznie gorąco. A ja dopiero przed obiadkiem. Oglądam Mam Talent, występy z II edycji :D
Pon 12:42, 16 Sie 2010