jakby ktoś dostał pojedyncze wyrazy z toczącej się tu rozmowy, to mógł by stwierdzić, że to bardzo inteligentna rozmowa zagorzałych katolików ^^. Ah, że też to nieprawda.
Nadgarstek mnie boli więc się zmywam o!
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Wto 2:21, 17 Sie 2010
Dzień dobry.
Z wczorajszej wizyty u fryzjera na razie nie jestem zbyt zadowolona. Obcięła mi tak, jak być miało, ale to ja koszmarnie w takich włosach wyglądam i na razie w ogóle nie chcą mi się układać, agrrrr. Muszę pokombinować, a jak nie, to będę spinała i cierpliwie czekała, aż odrosną. Niedługo wybieram się do miasta po farbę, bo wstyd w takich wypłowiałych chodzić. :lol:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 9:28, 17 Sie 2010
Wow! Jakie promo :twisted: Nareszcie prawdziwy HuS :jupi:
Ja chcę 7 sezon nie wytrzymam tego miesiąca :D
A tak w ogóle hej wszystkim :mrgreen:
Dzisiejszy dzień się zapowiada jak każdy czyli nudyyy :evil:
Ale w nocy nie mogłem spać budziłem się co godzinę :/
A teraz mamie ściągam piosenkę którą wczoraj usunąłem :mrgreen:
Rozumiem, że dzień mija Wam jak zwykle... nudno? Ja tam nie narzekam. Odliczam już dni do końca wakacji, żeby mieć wreszcie co robić. Gorsze od nudy jest tylko lenistwo, a na to już nie mogę sobie pozwolić.
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Wto 11:42, 17 Sie 2010
Dobry dien. Jak zwykle wstałam o 11, ale zum Gluck dązyłam na Scrubs :mrgreen: Spadam umyś włosy.
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Wto 11:47, 17 Sie 2010
Danielek18, ukryj część posta, bo znajdzie się ktoś, kto nie czyta spoilerów i nie ogląda prom i na pewno nie będzie zadowolony, jak to przeczyta. :roll:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 11:54, 17 Sie 2010
Danielek18, ukryj część posta, bo znajdzie się ktoś, kto nie czyta spoilerów i nie ogląda prom i na pewno nie będzie zadowolony, jak to przeczyta.
ktoś taki jak ja, na przykład... zmuszacie mnie żebym obejrzał promo którego widzieć nie chce... grr...
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Wto 12:25, 17 Sie 2010
hej wszystkim. tzn tym których już znam i tym których jeszcze nie znam ale za chwilę poznam. (:
pojawiłam się tu od nie wiadomo jakiego czasu no i nie spełniłam obietnicy że będę mimo wszystko tu bywać raz w tygodniu. przepraszam, wybaczcie mi. ):
_________________ .
Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. filozof Jagger Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz. Lisa Cuddy Wysłany:
Wto 12:26, 17 Sie 2010
Wto 12:29, 17 Sie 2010
Cytat:
Danielek18, ukryj część posta, bo znajdzie się ktoś, kto nie czyta spoilerów i nie ogląda prom i na pewno nie będzie zadowolony, jak to przeczyta.
ktoś taki jak ja, na przykład... zmuszacie mnie żebym obejrzał promo którego widzieć nie chce... grr...
nie streściłam najnowszego promosa, nie zdradziłam, co się święci. zamiast tego, napisałam o swoich odczuciach.
Ostatnio zmieniony przez sylrich05 dnia Wto 12:36, 17 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ .
Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. filozof Jagger Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz. Lisa Cuddy Wysłany:
Wto 12:30, 17 Sie 2010