Juniuś a kiedy 16 latka zostaje matka zapytajnik To mieć te 20 lat i się zaręczyć...
Oczywiście w takim wypadku zaręczyny w wieku 20 lat są całkiem normalne, ale osobiście ani trochę koleżance nie zazdroszczę.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 14:48, 17 Sie 2010
Juniuś ja oczywiście też swoim koleżanką nie zazdroszczę,ani tej twojej. Ale tu na wsi ostatnio 16latka matką została, a ja jej rodzicie dziadkami w wieku lat 38 :lol:.
Juniuś, mnie zawsze przeraża odwiedzanie nk - rzucają się na mnie zdjęcia ślubne kolejnych znajomych, małe łobuzy bezzębne uśmiechają się z pierwszej strony, a i takie już całkiem większe szkraby również...Po prostu Everyone I know is getting married or pregnant, I'm just getting drunk :mrgreen:
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Wto 14:54, 17 Sie 2010
Sevir ciebie też dotknęła skleroza ? *rzuca się i przygniata* hej tak w ogóle ;* ;* ;*
Co do wcześniejszego tematu moja mama w wieku 20 lat miała już 2 dzieci, a teraz, kiedy zbliża się do 40 zachowuje się jak rozkapryszona nastolatka... :roll: Nie wyszalała się za młodu, to teraz nadrabia.
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Wto 15:42, 17 Sie 2010
Dzień Dobry!
Nie ma to jak na 2,5 godziny uciec o cywilizacji i pojechać rowerem za Mrągowo i czytać sobie w spokoju książkę przy falach jeziora. :buja w oblokach: . Choć gdyby nie mój plecak zostałabym tam jeszcze z 2 następne <3. Teraz powróciłam do realy :shock: :roll: i muszę borykać się problemami.
Sevir, Hej :* Skleroza u mojej nauczycielki to schizofrenia :roll: .
A co do tematu to moja mama wieku 21 lat wyszła za mąż i urodziła Anetę. Podziwiam ją, że ponad 30 lat jest z moim ojcem :shock: .
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Wto 15:48, 17 Sie 2010
Nemezis, moja mama wyszła za mąż w wieku 19 lat, ja pojawiłam się na świecie 3 lata po ślubie (jestem pierwszym dzieckiem). Dla mnie to jakiś szok totalny :P.
Wto 15:53, 17 Sie 2010
Mam koleżankę, która wyszła za mąż od razu niemal po maturze, w tej chwili ma już dwóch synków i jest nieprzytomnie szczęśliwa. ;) Niektórzy może mają takie życiowe powołanie, żeby być rodzinnymi istotami, a może po prostu tak szybko spotykają tych jednych jedynych ^^
Ja też bym chciała mieć rodzinę baardzo, ale najwcześniej jak będę mieć 25, trzeba trochę najpierw pożyć...
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
nie spodziewałem się niczego wielkiego. Zobaczyłem na FB promo, tata obok. Powiedziałem, że muszę je obejrzeć, gdyż za chwilę komputer miał być odgórnie wyłączony. Oglądam... nic ciekawego, aż tu kilka ostatnich sekund i... szok! :shock: Szybkie spoglądnięcie na twarz taty i... wyrażała mniej więcej popularny zwrot "WTF?!" :D Jednak promo się skończyło, posłusznie wyłączyłem komputer i sprawa rozeszła się po kościach :wink: bez zbędnych komentarzy
A tak ogólnie to nic ciekawego :)
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Wto 16:02, 17 Sie 2010
Nem, obecnie mamy nieco inne czasy i inne priorytety, więc niespecjalnie mnie dziwią decyzje naszych rodziców ;). Teraz na przykład nie wyobrażam sobie wychodzić za mąż przed ukończeniem studiów :P.
Wto 16:40, 17 Sie 2010