Gosiu ty tutaj?! Nie wierzę! Małgorzata B. jest na forum!!!! :jupi:
Nie ma to jak pół godzina drogi w jedną stronę+ konieczność nakłamania rodzicom żeby posiedzieć niecałe 20 minut przed blokiem Izy :mrgreen: Ale to uzależnia. Najpierw takie dziwne przerażenie i to głośne walenie serca a po chwili cudowny spokój i takie genialne uczucie szczęścia...
Immortal wakacje? No cóż... Miałem ambitne plany przerobienia zbiorów z chemii do olimpiady, ale oczywiście jak to bywa- nic nie wyszło ;)
Nutty Nettie Iza?! Kim dla Ciebie jest Iza? :>
Ewel miłego spacerowania :wink:
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Wto 18:44, 17 Sie 2010
Nig Dla mnie nikim :D No nauczycielką jest...Ale mnie nie uczy. Właściwie to dobrze,bo chyba bym zawału dostała. Dzisiaj byłam dwa razy i raz to nawet któregoś z jej synów widziałam czyli wiem,że są w domu. Jakoś mniej świruję jak mogę tam posiedzieć przed blokiem... Oooo jak miło,że jesteś jednak... Myślałam,ze mnie nie kochacie i poszliście sobie wszyscy
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Wto 18:53, 17 Sie 2010
Nutko nagły wyjazd rowerem do miasta, kary na komputer itd. :roll:
Wto 19:00, 17 Sie 2010
rocket queen
Ja miałam kiedyś benq i czasami mi wywalał coś w podobie. Nie wiem, czy chodzi o to samo, ale np. wyskakiwał mi komunikat, że pamięć zapchana, a było puściutko. Przełożyłam kartę do innego tel i okazało się, że było pełno smsów w skrzynce, a na benq nie były one widoczne. Po usunięciu wszystko było ok. A odnośnie gratów, to wydaje mi się, że trzeba ręcznie przenosić. :) Nie wiem, czy pomogłam.
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Wto 19:34, 17 Sie 2010
Ja miałam kiedyś benq i czasami mi wywalał coś w podobie. Nie wiem, czy chodzi o to samo, ale np. wyskakiwał mi komunikat, że pamięć zapchana, a było puściutko. Przełożyłam kartę do innego tel i okazało się, że było pełno smsów w skrzynce, a na benq nie były one widoczne. Po usunięciu wszystko było ok. A odnośnie gratów, to wydaje mi się, że trzeba ręcznie przenosić. Smile Nie wiem, czy pomogłam.
Dzięki, już znalazłam magiczny kod, który przywrócił rozum mojemu telefonowi :> *2767*6263# i jeszcze *2767*3855# --- jakby kiedyś, ktoś potrzebował
rocket queen, a ja już się zastanawiałam, czy wszystko ze mną w porządku: napisałam się jak głupia w odp na Twojego posta, który magicznie zmienił treść. Przez parę chwil sprawdzałam wszystkie otwarte karty. :mrgreen:
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Wto 19:40, 17 Sie 2010
rocket queen, a ja już się zastanawiałam, czy wszystko ze mną w porządku: napisałam się jak głupia w odp na Twojego posta, który magicznie zmienił treść. Przez parę chwil sprawdzałam wszystkie otwarte karty. Mr. Green
Po tym, jak znalazłam powyższe kody, zmieniłam posta, żeby nie wprowadzać już nikogo w błąd. Niemniej, dzięki za odzew! *szacun*