|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 293, 294, 295 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
| maria lucie napisał: | | Juniuś, piszesz, że przy 170cm ważyłaś koło 48 kg, tak? dobrze zrozumiałam? |
Tak, dobrze zrozumiałaś. A teraz ważę ok 58. ;)
|
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sro 20:12, 25 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
| Juniuś napisał: | | Tak, dobrze zrozumiałaś. A teraz ważę ok 58 |
jaaak to zrobiłaś?
ja wciąż ważę 46 kilo. staram się coś z tym zrobić. ale się kurka nie da.
|
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Sro 20:13, 25 Sie 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| wiolka17 napisał: | | Prawo jazdy. |
Wooow *___* moje największe marzenie od... dawna *___* podwójne gratulacje :D! Za pierwszym razem się udało?
| Juniuś napisał: | | tam nie miało być 40, a 49 |
no domyśliłam się ^^ ale i tak mało!
| Juniuś napisał: | | szczerze mówiąc też nie znam osobnika, który by miał takie podejście, jak ja. |
ja też nie znam oprócz ciebie. A szkoda, gdyby każda dziewczyna miała takie, świat byłby lepszy :3
| Nemezis napisał: | | chyba że wolisz kokosy |
kokos zawsze i wszędzie :3333 Mogą być i kokosy i marchewki :zakochany:
| Nemezis napisał: | | Ale to lepiej w wiórkach bo sobie nie poradzimy z rozłupaniem |
Jak to nie, ja mam twardy łeb xDDD :hahaha:
|
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Sro 20:14, 25 Sie 2010 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| maria lucie napisał: | | jaaak to zrobiłaś? |
Nie wiem. Samo jakoś tak wyszło. Jak już pisałam, nie wiem, czy to sprawka wyregulowania hormonów, tego, że w końcu zaczęłam stawać się kobietą, czy może zaczęłam jeść bardziej kaloryczne potrawy i przede wszystkim ich więcej. O, i mam jeszcze jedną słabość - kocham jeść o późnych porach, przed samym snem. Może to też miało wpływ. Jak dopada mnie wilczy głód, to naprawdę jestem w stanie zjeść więcej, niż komukolwiek z was się wydaje. :lol:
Dodano 1 minut temu:
Jeszcze jedna rzecz mogła mieć na to wpływ - zerwał ze mną chłopak, więc miałam mniej stresu i milion problemów odeszło w zapomnienie. :lol:
Ostatnio zmieniony przez Juniuś dnia Sro 20:19, 25 Sie 2010, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Sro 20:18, 25 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Juniuś, mam nadzieję, że mi tez samo samo jakoś minie :)
|
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
|
maria lucie
Torakochirurg

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Shitzune napisał: | | Mnie się dostał talent matematyczny, a tobie uwielbienie marchewki... |
wolałabym talent matematyczny, przynajmniej nie drżałabym o moje 30% na maturze :shock: xD
| Shitzune napisał: | | Ale oprócz tego jesteśmy takie same! |
wyjątek potwierdza regułę :3
| maria lucie napisał: | | ja wciąż ważę 46 kilo. staram się coś z tym zrobić. ale się kurka nie da. |
spokooojnie, zaczniesz nabierać kształtów i kształcików :mrgreen:
|
|
|
Wysłany:
|
Chasper
Onkolog

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
maria lucie, a nie miałaś nigdy problemów z tarczycą? Mi to wyszło przez przypadek. Zawsze moja rodzinna pani doktor (pozdrawiam :-D) uważała, że wszystko jest okej. Pewnego razu byłam zmuszona iść do innej i gołym okiem dostrzegła, że coś jest nie tak. Dała skierowanie na badanie krwi i wyszło odchylenie poziomu TSH, a jest odpowiedzialny m.in też za przemianę materii. Poszłam do endokrynologa i dostałam leki. Co prawda nie wiem, czy akurat to miało wpływ na moją niedowagę, czy to może czysty przypadek, ale mniej więcej w tym czasie zaczęłam tyć w oczach. ;)
|
|
|
Wysłany:
Sro 20:21, 25 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Nemezis napisał: | | wiolka17 no to gratuluję. Wolisz żebym napiła się za to zielonej herbaty, jogurtu pitnego czy wody, bo akurat to mam pod ręką Mr. Green |
A dzięki. :) A co wolisz. ;) Chasper, Tobie również dziękuję. :)
|
|
|
Sro 20:23, 25 Sie 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Juniuś, nie wiem, tarczycy mi nikt nigdy nie badał... (jak mnie widzi lekarz, to raczej inne rzeczy się rzucają w oczy jako pierwsze)
ale nie sądzę, żeby to było to. moja mama też była taka szczupła jak ja. jak urodziła dwójkę dzieci to jej jakoś przeszło.
|
|
|
Wysłany:
Sro 20:24, 25 Sie 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
maria lucie, moja też, a problem z tarczycą mam akurat ja. To niekoniecznie musi wynikać z jakichś problemów ze zdrowiem, ale czasem warto to sprawdzić. :-)
|
|
|
Wysłany:
Sro 20:25, 25 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| maria lucie napisał: | | moja mama też była taka szczupła jak ja. jak urodziła dwójkę dzieci to jej jakoś przeszło. |
No to... do roboty xDDDDD :hahaha:
Też myślę że z czasem po prostu nabierzesz ciałka :) zobaczysz, jeszcze będziesz tęsknić za liczbą 46 na wadze :lol:
|
|
|
Wysłany:
Sro 20:25, 25 Sie 2010 |
|
Chasper
Onkolog

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Juniuś napisał: | | ale czasem warto to sprawdzić. |
jestem w kolejce do ortopedy, neurologa i okulisty, ale mogę się zapisać do kolejnego lekarza. tylko nie w tym roku.
Dodano 27 sekund temu:
| Chasper napisał: | | No to... do roboty xDDDDD |
zawijam kiecę i lecę :mrgreen:
|
|
|
Wysłany:
Sro 20:28, 25 Sie 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Juniuś napisał: | | wiolka17, moje gratulacje. Wink A to nie miałaś też dzisiaj jazdy? Bo u nas wszystko jest w 1 dzień, tzn. przynajmniej dwa lata temu tak było. Jak zdasz testy, to cię dopuszczają do jazdy, jak nie, to adio, do widzenia i zobaczenia. |
Nie, tylko testy. Egzamin z jazdy bd mieć dop koło 10 września. U nas stosują taką taktykę, że najpierw umawiają na testy, a po paru dniach (tak zawyczaj, chyba, że kupa ludzi jest) masz egzamin z jazdy. No chyba, że ktoś chce za jednym zamachem. Ja aż taka odważna nie jestem. I tak spałam dziś 2h i jeździłam po mieście jak zombi.
| Chasper napisał: | wiolka17 napisał:
Prawo jazdy.
Wooow *___* moje największe marzenie od... dawna *___* podwójne gratulacje Very Happy! Za pierwszym razem się udało?
|
Wiesz, to na razie tylko testy, więc nie jest to na razie nic wielkiego. A egzaminu z jazdy trochę (albo i nie trochę) się obawiam. Ale za którymś tam razem zdam... :roll:
Dodano 3 minut temu:
| Nemezis napisał: | wiolka17 to wypiłam jogurcik ^^.
|
A na zdrówko. :mrgreen: Za mną chodzi lampka wina, ale nie bd pić w samotności. A poza tym mam zamiar tej nocy zasnąć bez kilkugodzinnego przewracania się na łóżku, a po tym może być różnie: albo zasnę jak kamień, albo bd liczyć barany do... no do późna. :)
|
|
|
Sro 20:33, 25 Sie 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
| Powrót do góry |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 293, 294, 295 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
| Strona 294 z 636 |
|