Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 308, 309, 310 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uczę się materiału do przodu ponieważ mam zamiar zmienić szkołę :wink: wspominałam Wam już o tym!

Howling_Mad ooo witaaaaaj! :przytul:

PostWysłany: Czw 22:33, 26 Sie 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Cytat:
Oj to słowo jest tak zÓe że boje się go wymawiać Shocked

Bez przesady.

ann napisał:
Uczę się materiału do przodu ponieważ mam zamiar zmienić szkołę Wink wspominałam Wam już o tym!

A rozumiem. :D No tak. Ja chyba ruszę się i zacznę robić zadania z fizyki, ale jakoś wolę poczytać sobie książkę. Muszę znaleźć jeszcze motywację, aby przepisać zeszyt od historii i techniki. -.-

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Czw 22:35, 26 Sie 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Howling_Mad my się chyba nie znamy *podaje łapke* miło mi Daniel jestem ;)
Jak pomyślę o jutrzejszym dniu to wole go przespać on będzie tak zÓy że łohoho :mrgreen: Ciekawe do której dzisiaj na kompie będę siedział :twisted:

Danielek18
Immunolog
Immunolog

Pochwał: 2

Miasto: Tur
Powrót do góry

a co ma nauka do zmiany szkoły?

Już pościeliłem!

Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7

Powrót do góry

Cytat:
A rozumiem. Very Happy No tak. Ja chyba ruszę się i zacznę robić zadania z fizyki, ale jakoś wolę poczytać sobie książkę. Muszę znaleźć jeszcze motywację, aby przepisać zeszyt od historii i techniki. -.-

*kopię w tyłek Gusq by przepisała zeszyty od historii i techniki* :twisted: + *kopie drugi raz by zrobiła kilka zadań z fizyki*

Cytat:
a co ma nauka do zmiany szkoły?

przy zmianie szkoły muszę zdać materiał a konkretnie wszystkie lekcje z tych samych książek jakie oni przerabiają/przerabiali

PostWysłany: Czw 22:39, 26 Sie 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann napisał:
*kopię w tyłek Gusq by przepisała zeszyty od historii i techniki* Twisted Evil + *kopie drugi raz by zrobiła kilka zadań z fizyki*

Ała :lanie: delikatniej :P. Przepiszę, przepiszę :), ale jutro. A zadań nie zrobię, bo nie chcę matematyki. Jedynie to sobie poczytam wos, O! :D

PostWysłany: Czw 22:43, 26 Sie 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann, nie wiedziałem, że na poziomie gimnazjum-liceum trzeba wyrównywać różnice programowe, ale człowiek całe życie się uczy ;)

Ucz się, ucz :)

Już pościeliłem!

PostWysłany: Czw 22:45, 26 Sie 2010
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Howling_Mad napisał:
lesio tu już nie chodzi o jakieś łamania prawa raczej o to chodzi że komuś czegoś brakuje i daje sobą manipulować a najgorsze że jest trochę tych ludzi

Nawet więcej niż trochę jest tych ludzi. Naprawdę, aż sam się dziwie do jakich absurdów dochodzi w tym kraju. A to, że ludzie nie mają swojego rozumu i są manipulowani to wiadomo od dawna. Tylko samo to nie wystarcza do użycia sił prewencji, ale jak mówie paragraf by się znalazł. Ale tak po zastanowieniu to czy to rzeczywiście dobry pomysł. Dajmy na to wchodzi prewencja, nieszczęśliwy wypadek jedna z pań pada na zawał i aż strach myśleć co się dzieje. Zaraz były by krzyki, że męczenniczka że komunistyczne sposoby i itd, itp. Teraz to tutaj trzeba jakiegoś dobrego pomysłu ale to nie do mnie nalżey go wymyślić. Bo pośrednio sam Boguś sobie zgotował ten problem, mógł się nie wypowiadać w mediach na ten temat i szybko sprzątnąć ten krzyż. A tak to tylko sam rozniecił ten pożar.

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Czw 22:49, 26 Sie 2010
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Gorm to jest troszkę inaczej. Jak chcesz to mogę Ci wytłumaczyć ale nie chcę Cię specjalnie zanudzać :wink:

Cytat:
Ucz się, ucz Smile

Dzięki za kibicowanie!

Guśka_ mam nadzieję że jutro przepiszesz! Jedno zadanko z matematyki dodatkowo za małe sprzeciwy! :D A jak jutro nie przepiszesz przynajmniej połowy czeka Cię mała kara ode mnie. Nie ma to jak zÓo w czystej postaci!

PostWysłany: Czw 22:50, 26 Sie 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann, O nie . Matematyka to jest zÓo. Przez nią spadła mi średnia :( i nie miałam paska. :( Przepiszę obiecuję :*. Mało mam z historii. Gorzej było z CzyloGrafią -.-. Zdałam sobie sprawę, że nie mam zielonego pojęcia o geografii i nie wiem jakim cudem miałam 4 na koniec w dodatku u tego pot(f)wora.
A jaka będzie kara *mruga rzęsami* Maaaamuusiuu ? ;> :twisted:

PostWysłany: Czw 22:56, 26 Sie 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann napisał:
Gorm to jest troszkę inaczej. Jak chcesz to mogę Ci wytłumaczyć ale nie chcę Cię specjalnie zanudzać

możesz mi tłumaczyć, nie gryzę przez monitor :P

lesio napisał:
Tylko samo to nie wystarcza do użycia sił prewencji, ale jak mówie paragraf by się znalazł

Od zakłócania spokoju publicznego, przez utrudnianie działalności konstytucyjnych organów państwa, aż po zamach stanu. Myślę, że paragrafów uzbierałaby się cała litania, dorzucając zniesławienie, lekkie uszkodzenia ciała, groźby karalne i jeszcze kilka innych.
Władze uważają, bo ok 20-30% wyborców to właśnie fanatycy RM, a wybory samorządowe tuż-tuż, parlamentarne też niedaleko.
Ja osobiście od razu użyłbym armatek wodnych, a tym frustratom dowalił kary pieniężne, a co bardziej upartym pogroził sądem. Ale mi nie zależy na elektoracie, na wizerunku i na wygraniu wyborów ;)

Ale tak właśnie wygląda demokracja, to nie jest respektowanie praw mniejszości przez większość, a narzucanie większości swojego zdania przez mniejszość.

Już pościeliłem!

PostWysłany: Czw 22:57, 26 Sie 2010
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Guśka_ matematyka to zło ale niestety na maturze obowiązkowa podstawowa część na nas czeka :( więc warto w wolnej chwili co nie co rozwiązywać! Wy też z geografii macie potwora? My mamy straszną kobietę.. o bardzo straszną!
Tajemnica, córeczko, tajemnica! :D

Dodano 1 minut temu:

Gorm to opowiem Ci jutro jak będę o tym pamiętać! :)
PS: Dobrze powiedziane, Gorm!

A teraz dobranoc, spokojnej nocy duszki!

PostWysłany: Czw 23:01, 26 Sie 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann napisał:
matematyka to zło ale niestety na maturze obowiązkowa podstawowa część na nas czeka Sad

Może jeszcze zmienią. Z matematyki nienawidzę tylko geometrii z resztą jest w porządku :).(na szczęście, kiedyś byłam dobra z matmy teraz olałam sobie i zamiast skorzystać z pomocy Cześka po prostu dałam ciała. Obiecałam mu, że w tym roku będę mieć 5 z matmy lub 4+)
ann napisał:
więc warto w wolnej chwili co nie co rozwiązywać

To ja mogę równania :serducho:

ann napisał:
Wy też z geografii macie potwora? My mamy straszną kobietę.. o bardzo straszną!

Nasza jet wymagająca. Zadaję nam się tego uczyć, a kompletnie co innego na spr. robi :D. U niej mieć 4 to cud. Jako najlepsza klasa mieliśmy jedną szóstkę, sześć piątek, trzy czwórki a reszta to trójki i dwójki :D. Oj ona jest straszna i nie umie `I` wymówić. Nasze powiedzenie `Czyly się nye mYly` :hahaha:

Cytat:
Tajemnica, córeczko, tajemnica! Very Happy

OO...to muszę być zÓa, aby się dowiedzieć :pokazal jezyk:

PostWysłany: Czw 23:04, 26 Sie 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Nikt nie lubi geometrii :D Nawet ja. To znaczy, tej zwykłej, bo analityczną wielbię.

Hm, to jest ciekawe zjawisko: fanatyków widzę tylko i wyłącznie w tv, natomiast cała reszta znana mi osobiście bądź ogólnie bliżej jedynie wzdycha i narzeka, jaki to ten naród zmanipulowany. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 23:17, 26 Sie 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune napisał:
Nikt nie lubi geometrii Very Happy Nawet ja. To znaczy, tej zwykłej, bo analityczną wielbię.

Wolę nie wiedzieć jaka to jest ta analityczna. I tu Cię muszę zaskoczyć Czesiek uwielbia geometrię i tą rozszerzoną :shock: .

PostWysłany: Czw 23:20, 26 Sie 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 308, 309, 310 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 309 z 636

Skocz do: