Ja też zmykam spać, w sumie takie nijakie te tegoroczne Emmy, jedyny fajny "akcent" poza Hju to Emily Deschanel czytająca nominacje i zwycięzcę :P
Dobranoc kochani :*
Pon 2:30, 30 Sie 2010
No, aczkolwiek jestem zawiedziona i niepocieszona, to plusem jest to, że nie mam czego żałować, że nie zarwałam nocy, żeby się rozczarowac tak okrutnie :(
Fakt faktem, że i tak jestem nieprzytomna :roll:
Dzień dobry...
Powinnam jeszcze spać, ale moje ciało przestawiło się już na tryb: szkoła. Brakuje mi jeszcze książek do historii i chemii, nie odebrałam mundurka, ale nie chce mi się ruszyć szanownego siedzenia. Wystarczy mi, że jutro muszę dotoczyć się do szkoły.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 9:15, 30 Sie 2010
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Pon 9:42, 30 Sie 2010
nigide, nie, a co to jest? :D
A tak poważnie, to pewnie te parę brakujących książek odkupię od kogoś w szkole. Albo jutro nawiedzę księgarnię.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 10:23, 30 Sie 2010