Dobra, ja też uciekam, idę podenerowować panów robotników, a raczej poprzeszkadzać im w pracy, a potem jakoś najlepiej wykorzystać te ostatnie dni wakacji. Do później ;*
Kawa, kawa, kto ma ochotę? Po zarwanej nocce należy się każdemu.
Co z tego, że Hugh nie wygrał, dla mnie i tak jest najlepszy, o. Szkoda tylko, że był sam, ale i tak wierzę w yeti, mwhahahaha.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 12:10, 30 Sie 2010
Danielek18 czytając Twojego posta, bez zwracania uwagi na nick, myślałem, że to Jeanne :hahaha: Zastanowiło mnie tylko, czemu użyła formy "wróciłem" :lol:
Co do ubranka, to nawet fajne :]
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Pon 12:26, 30 Sie 2010
Danielek18 czytając Twojego posta, bez zwracania uwagi na nick, myślałem, że to Jeanne Zastanowiło mnie tylko, czemu użyła formy "wróciłem"
Co do ubranka, to nawet fajne
Wow! Pomylić mnie z dziewczyną to już coś :lol:
Cytat:
Jeszcze piękniejsze.
Zawsze mówiłam, że to fajnie, jak facet wie, jak się ubierać.
Hehe ty tak nie słodź ;) W kwietniu zobaczysz jak ja tam wpadne.... ups chyba się wygadałem a właśnie kiedy wiesz powiesz coś?