|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 392, 393, 394 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Guśka_ napisał: | Uwierz lepiej nie mieć za to mieć oparcie w swojej przyjaciółce. Ona zostanie, a on odejdzie. |
Wiem, że to nieodpowiedni moment, bo zamiast pocieszać tylko dołuję, ale do końca to bym się z tą przyjaciółką nie zgodziła. Nigdy nie znamy człowieka na wylot i bywa, że przyjaciółka też odchodzi, na dodatek z Twoim facetem :oops:
Dodano 2 minut temu:
matrixa1 Zapewniam Cię, że nie on pierwszy Cię pokochał, a na pewno nie na nim się skończy. Mnóstwo ludzi spotkasz w życiu i poznasz miłość w różnym wydaniu. A ta damsko- męska jest z nich wszystkich niestety najmniej wartościowa i najmniej trwała.
Rany boskie, jak ja brzmię...
|
|
Wysłany:
Pon 18:55, 30 Sie 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
alhambra napisał: | Guśka_ napisał: | Uwierz lepiej nie mieć za to mieć oparcie w swojej przyjaciółce. Ona zostanie, a on odejdzie. |
Wiem, że to nieodpowiedni moment, bo zamiast pocieszać tylko dołuję, ale do końca to bym się z tą przyjaciółką nie zgodziła. Nigdy nie znamy człowieka na wylot i bywa, że przyjaciółka też odchodzi, na dodatek z Twoim facetem :oops: |
Przyjaźń jest cięższa do zdobycia i trudniejsza do utrzymania niż miłość, nie warto nadużywać tego słowa, bo można się nieźle rozczarować.
Alhambra - widzę, że mamy kilka wspólnych poglądów xD.
Ostatnio zmieniony przez Katarzyna dnia Pon 18:57, 30 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ Whatever you are, don't be another brick in the wall!
Wysłany:
Pon 18:55, 30 Sie 2010 |
|
Katarzyna
Laryngolog

Pochwał: 3
Miasto: Katowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | To nie to, że "fajnie mieć chłopaka"! W życiu, to nie ja. Ja nawet nie lubię tego terminu. Wydawało mi się po prostu, że jak cholera jasna, raz w życiu ktos niespokrewniony ani spowinowacony, mnie pokochał. Jaka ja byłam durrrrna.
|
Ja raz w życiu byłam zakochana w osobie i nadal nie mogę poradzić sobie z tym uczuciem :roll:. Niby mówię, że nie chcę go znać, za to z drugiej go pragnę. I to jest dopiero pokręcone.
Jesteś pewna, że go Kochałaś ? ;>
alhambra napisał: | . Nigdy nie znamy człowieka na wylot i bywa, że przyjaciółka też odchodzi, na dodatek z Twoim facetem Embarassed |
A tego nie wiem. Jakoś ufam swojej i nie wierzę, aby to zrobiła. Z resztą może mówię to, bo mnie nigdy to nie spotkało.
|
|
Pon 18:56, 30 Sie 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Przyjaźń jest cięższa do zdobycia i trudniejsza do utrzymania niż miłość, nie warto nadużywać tego słowa, bo można się nieźle rozczarować. |
Otóż to właśnie :) Nic dodać, nic ująć. Jak spotkacie prawdziwą przyjaźń, to wtedy można zazdrościć, bo "przyjaciółek" jest w życiu tysiące, a przyjaźni niewiele.
|
|
Wysłany:
Pon 18:57, 30 Sie 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A potem skończę sama, stara i gruba (2/3 warunków już jest) ze stadkiem kotów, zapychając się hamburgerami. |
Wolałabym skończyć sama, niż z jakimś fałszywym dupkiem.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pon 18:58, 30 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tak, a 3/4 tego kwiatu to palanty, połowa z tego co zostało mawstręt, do brzydkich, a połowa z tego co zostało chce miec ładna dziewczynę. Kolejna połowa to geje, narkomani, alkocholicy, seksocholicy...
A z większością po prostu nie umiem rozmawiać.
|
|
Pon 18:59, 30 Sie 2010 |
|
matrixa1
Dermatolog

Pochwał: 6
Miasto: Legionowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Alhambra - widzę, że mamy kilka wspólnych poglądów |
Pewnie więcej by się znalazło, jakby pogrzebać :) Może z czasem wyjdzie szydło z wora.
|
|
Wysłany:
Pon 18:59, 30 Sie 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, co tak się bawisz tymi podpisami, że raz się tam pojawiam, a raz znikam? :>
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pon 19:00, 30 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka_ napisał: |
A tego nie wiem. Jakoś ufam swojej i nie wierzę, aby to zrobiła. Z resztą może mówię to, bo mnie nigdy to nie spotkało. |
Mnie też nie spotkało, ale znam takie przypadki. Niewiele jest osób w życiu, które nazwę przyjaciółmi w prawdziwym tego słowa znaczeniu. Przyjaźń tak naprawdę wychodzi po latach. W szkole i na studiach miewa się przyjaźnie, ale ile z nich przetrwa?
Moja prawdziwa przyjaciółka rzadko gustowała w facetach, a jeśli to nie w tych co ja :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pon 19:01, 30 Sie 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć! Dziś nie miałam czasu na naukę więc zaraz się zabieram do roboty. I coraz bardziej się dołuję.. Jezu, zaraz Ci ludzie i ta szkoła i to wszystko :( A myślałam że Don Juan De Marco poprawi mi humor..
|
|
Wysłany:
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Danielek18 napisał: | Ty psychologiem ja bym w życiu do ciebie nie poszedł i dlaczego nie ma mnie w opisie |
I nie będzie!
Ta zniewaga krwi wymaga! :evil:
|
|
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | Cytat: | A potem skończę sama, stara i gruba (2/3 warunków już jest) ze stadkiem kotów, zapychając się hamburgerami. |
Wolałabym skończyć sama, niż z jakimś fałszywym dupkiem. |
No i racja. Matrixa, teraz tak reagujesz, bo zostałaś zraniona, ale możesz mi wierzyć na słowo, że będzie tak jak napisała Alhambra. W życiu spotkasz jeszcze tysiące ludzi i na pewno z którymś z nim połączy Cię coś więcej. Wiem, że wyjdę teraz na strasznego sceptyka, albo jesteś jeszcze młoda, masz całe życie przed sobą i jak dla mnie, dziewczyny w Twoim wieku nie wiedzą za dużo o miłości.
Alhambra - pewnie i tak ;).
Ostatnio zmieniony przez Katarzyna dnia Pon 19:03, 30 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ Whatever you are, don't be another brick in the wall!
Wysłany:
Pon 19:02, 30 Sie 2010 |
|
Katarzyna
Laryngolog

Pochwał: 3
Miasto: Katowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
I znowu nikt nie zauważył mnie :roll:
|
|
Pon 19:02, 30 Sie 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nie ku*wa nie jestem pewna, czy go kochałam, bo skrzywdziło mnie tak wiele ludzi, że nie potrafię rozpoznać swoich uczuć.
Może jednak jestem niestabilna psychicznie...
|
|
Pon 19:03, 30 Sie 2010 |
|
matrixa1
Dermatolog

Pochwał: 6
Miasto: Legionowo
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 392, 393, 394 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 393 z 636 |
|