Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 394, 395, 396 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alhambra napisał:
Katarzyna Oczywiście, że racja, ale kiedy to mówię, wychodzę na starego zgreda :P Fakt, już do tego przywykłam, ale miło przeczytać, że ktoś pisze tak samo :mrgreen:

Ja się przyzwyczaiłam do roli starego zgreda, więc mi to wsio ryba :D.

Ja z moim przyjacielem przeżyliśmy nie jedno razem, były wzloty - upadki dość rzadko, znamy się (przyjaźnimy) od 5 lat, zawsze się rozumiemy i często wystarczy tylko spojrzenie, żeby wiedzieć o co chodzi. Junuś swego czasu sporo się o nim ode mnie nasłuchała, więc wie o czym piszę. Prawda jest taka, że jest on jedną z najbliższych mi osób i tak pewnie już pozostanie.

Ostatnio zmieniony przez Katarzyna dnia Pon 19:14, 30 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Pon 19:12, 30 Sie 2010
Katarzyna
Laryngolog
Laryngolog

Pochwał: 3

Miasto: Katowice
Powrót do góry

Cytat:
Nikt mnie nie zauważył! Chyba sama pójdzie pociąć się żyletką Sad

To podchodzi pod szantaż, wiesz? :] hello, akurat trwała dyskusja i pocieszanie (albo dołowanie, zależy z której strony) matrixa1.

PostWysłany: Pon 19:13, 30 Sie 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Guśka, ej, nie płakaj :przytul: Nie to chciałabym wywołać, ale zawsze potrafię coś palnąć.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Katarzyna, oj tak, wiem, ty o moim nieszczęsnym przypadku zresztą też dużo się nasłuchałaś. 8)

Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

ann hey. Zaprzestań!
Czy wszyscy nagle albo się zaczynają ciąć albo coś robić z emożelem?
I czy ktoś mi wytłumaczy co to jest za nowa moda na ten żel??

Ostatnio zmieniony przez Mrukasia dnia Pon 19:16, 30 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Pon 19:15, 30 Sie 2010
Mrukasia
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Pochwał: 24

Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
Powrót do góry

Juniuś napisał:
Katarzyna, oj tak, wiem, ty o moim nieszczęsnym przypadku zresztą też dużo się nasłuchałaś. 8)

Ot dokładnie, musimy kiedyś nadrobić zaległości. W ogóle, jak chcesz pieska - tydzień temu urodziły mi się szczeniaczki Berneńczyka xD.

Ja lecę. Zajrzę do Was później, piwko wzywa ;). Do napisania i Matrixa, nie martw się. Jako 14sto latka masz jeszcze sporo przed sobą.

PostWysłany: Pon 19:15, 30 Sie 2010
Katarzyna
Laryngolog
Laryngolog

Pochwał: 3

Miasto: Katowice
Powrót do góry

alhambra napisał:
Danielek18 Mój piesek choruje i nie chcę na razie nawet myśleć o innych

Nochal?? :shock:

PostWysłany: Pon 19:17, 30 Sie 2010
Mrukasia
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Powrót do góry

Katarzyna Moja przyjaciółka w prawdziwym tego słowa znaczeniu uratowała mi życie w pewnym sensie. Wyciągnęła mnie ze stanu, z którego nikomu się nie udało i nikt, szczerze mówiąc, nawet zbytnio nie próbował. Ona była oddana, wierna i wiedziała, po co jest przy mnie. Do tej pory jestem jej za to wdzięczna i fakt faktem, jest jedyną osobą, która mnie rozumie i ja rozumiem ją tez bez słów.
Co z tego, że z moją kumpelą z liceum, z którą poszłam na studia, trzymałam się przez licencjat i byłyśmy nierozłączne? Miałyśmy obie wyjechać do Warszawy, ja pojechałam, przetarłam szlaki, ona dojechała. Ja szybko się zawinęłam, bo sytuacja mnie do tego zmuszała i jakoś tak się rozeszło. Nie powiem, bo do tej pory utrzymujemy kontakt i to bardzo dobry, ale przyjaźnią tego z perspektywy czasu nie nazwę. W życiu przychodzi czas, kiedy trzeba wszystko przewartościować i wtedy wszystko wygląda inaczej :)

PostWysłany: Pon 19:18, 30 Sie 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Jeju, jeju nie naskakujcie tak na mnie bo ucieknę ze strachu! Z tą żyletką robiłam dla żartów, wyluzujcie :wink:

Już lecę pomagać naszej matrixie *wraca do poprzednich stron*

PostWysłany: Pon 19:18, 30 Sie 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Mrukasia No, Nochalek mój najdroższy :oops:

Dodano 1 minut temu:

Cytat:
Czy wszyscy nagle albo się zaczynają ciąć albo coś robić z emożelem?
I czy ktoś mi wytłumaczy co to jest za nowa moda na ten żel??

Jak się już dowiesz, to daj znać, bo ja też jakoś nie na bieżąco jestem z dzisiejszymi upodobaniami młodzieży :]

PostWysłany: Pon 19:21, 30 Sie 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Matrixa przeczytałam w skrócie o co chodzi. I rozumiem że możesz być zdołowana, w złym nastroju ale Ty siebie za to nie każ! To nie Ty źle postąpiłaś tylko ten dupek (przepraszam za słownictwo) który zachował się mega karygodnie! Ja bym tego faceta albo zupełnie olała albo zupełnie olała i zrobiła jakąś zemstę. Choć to drugie wyjście to może być trochę zbyt dziecinne postępowanie. Najlepiej to olać.. a jak go spotkać to powiedzieć mu kilka ostrych słów w twarz! Tak żeby było mu źle za to co zrobił. Siły Ci życzę i proszę nie zawracaj sobie nim głowy.. Nie warto :* Jeszcze nie raz na pewno pojawi się taka sytuacja w Twoim jak i w naszym życiu. Bo większość chłopów tacy są z natury, niestety :( :przytul:

PostWysłany: Pon 19:23, 30 Sie 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

matrixa już się czuje lepiej. :]

A wpadła tylko na chwilę, żeby sprawdzic co piszą, ale zaraz leci oglądac Ranczo.

A o co może chodzić, jak nie o chłopaka?

"Rise and rise again until lambs become lions"

PostWysłany: Pon 19:24, 30 Sie 2010
matrixa1
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 6

Miasto: Legionowo
Powrót do góry

alhambra napisał:
Mrukasia No, Nochalek mój najdroższy

O biedaczek :cry:
współczuje, serio sama niedawno przeżywałam koszmar, bo mojemu Bakiemu zrobił się skręt żołądka i teraz dostaje papkę, bo drugi raz nie przeżyje tego samego, bo jest już za stary.
A co się dzieje Nochalowi?

Cytat:
Jak się już dowiesz, to daj znać, bo ja też jakoś nie na bieżąco jestem z dzisiejszymi upodobaniami młodzieży

A ja jestem nastolatką i sama mam z tym problemy :wink:

Ostatnio zmieniony przez Mrukasia dnia Pon 19:27, 30 Sie 2010, w całości zmieniany 2 razy

PostWysłany: Pon 19:25, 30 Sie 2010
Mrukasia
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Powrót do góry

Cytat:
A o co może chodzić, jak nie o chłopaka?

O przepraszam, teraz czuję się dyskryminowana :]

Dodano 4 minut temu:

Cytat:
O biedaczek Crying or Very sad
współczuje, serio sama niedawno przeżywałam koszmar, bo mojemu piesku zrobił się skręt żołądka i teraz dostaje papkę, bo drugi raz nie przeżyje tego samego, bo jest już za stary.
A co się dzieje Nochalowi?

Mój właśnie też już stary i dlatego wkurza mnie, że weterynarze podchodzą do niego z przymrużeniem oka, tzn. uważają, że to taki wiek i tak będzie. Ja wiem, że on jest po operacji, że chorował już na wiele chorób i że się starzeje coraz bardziej, bo i tak żyje ponad średnią swojej rasy. Ale nie mogę patrzeć, jak się męczy.
Leży i się trzęsie, przykrywam go, ale widzę, że coś go boli. Są opcje: kręgosłup, nerki, wątroba. Ma też chore serce, ale to raczej nie jest od serca.
Zaniosłam go dzisiaj na rękach do lekarza, bo nie było samochodu, a mi go coraz bardziej żal, ale niestety na razie pobrano mu krew, a na jutro muszę zanieść próbkę moczu.

PostWysłany: Pon 19:29, 30 Sie 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Dzisiaj trochę na naszym forum śmierdzi ironią i chamstwem. Albo mi się tak tylko wydaję :P

PostWysłany: Pon 19:29, 30 Sie 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 394, 395, 396 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 395 z 636

Skocz do: