Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 426, 427, 428 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Juniuś, pewnie, że pamiętam. Szkoda, że już tam nie zaglądasz... Mam Cię usunąć z użytkowników?
Nett, właśnie nudziło mi się trochę i postanowiłam, że wpadnę. :wink:

Wiem, że to nieodpowiedni dział, ale nie chce mi się grzebać po tematach... Wiecie może, jaką piosenkę śpiewała Amber wtedy, gdy House miał halucynacje i był w barze? :roll:

E: Dobra, już mam.

Zostałam ubrana w warsztacie utalentowanej Pietruszki.
Jestem młodszą siostrzyczką kochanej Houliny.

PostWysłany: Sro 11:27, 01 Wrz 2010
Nadzieja Narodów
Student medycyny
Student medycyny

Miasto: Dąbrowa Górnicza.
Powrót do góry

Trzy słowa. Chemia, biologia i fizyka. Tak, jutro. W tym dwa pierwsze rozszerzone. Niemal codziennie kończę o trzeciej, a zaczynam o dziewiątej, czego nie cierpię. No, ale od półrocza może zmieni się plan, nie tracę nadziei ;)

Poza tym mamy w-f z babką, co jest dla mnie nowością, a wychowawczyni ostrzegła nas, że będzie ciężko, bo w-fistka jest fanatyczką sportu i uważa, że każdy powinien podzielać jej entuzjazm.
Ale poza tym chyba nieźle. No, niepodoba mi się religia z katechetką, bo zdecydowanie wolę księdza, ale za to geografię mam z bardzo fajnym panem :mrgreen:

Shee, jestem w klasie z dziewczyną, która zna Adama, tego syna wokalisty Sexbomby. Może koncert w Puławach nie jest taki odległy... :D

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 12:01, 01 Wrz 2010
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

3 biologie i 2 matmy w piątek. Genialnie! :roll:

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Sro 12:09, 01 Wrz 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Nem, aż trzy biologie jednego dnia? To ile ich masz w tygodniu?

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 12:15, 01 Wrz 2010
Salamandra

Powrót do góry

Witam :D
Właśnie wróciłam z mojego "rozpoczęcia"...

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Sro 12:20, 01 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

Ja po rozpoczeciu kilka godzin i uwierzyc nie moge, że mogli nam zrąbać plan JESZCZE bardzej. (przynajmniej we wtorek mamy na popołudnie, to tłumaczyć house'a będzie można! :) )
Jutro mamy:polski, 2 fizyki, w-f, angol, plastyka i inne gówna, których nie znoszę.

DUPA.

"Rise and rise again until lambs become lions"

PostWysłany: Sro 12:31, 01 Wrz 2010
matrixa1
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 6

Miasto: Legionowo
Powrót do góry

Ja mam albo na 10, albo na 12. Kończę o 16 lub 17. Matematyka, historia, angielski, hiszpański, dwa polskie :]

Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Sro 12:33, 01 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Żania, ależ ja ci zazdroszczę... no, może nie polskiego...

"Rise and rise again until lambs become lions"

PostWysłany: Sro 12:37, 01 Wrz 2010
matrixa1
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 6

Miasto: Legionowo
Powrót do góry

Salamandra 4 albo 5. Ja jutro mam hiszpański, angielski, 2 wfy, polski, geografie, religię i wychowawczą.

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Sro 12:39, 01 Wrz 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Kochana, czego tu zazdrościć? Chyba tylko tego, że angielskiego nie będę miała z Barbarą, tylko z Katarzyną. A chciałam z Edytką! A cholerka, będę do niech chodzić na konsultacje :mrgreen:

PostWysłany: Sro 12:40, 01 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Pamiętam, jak raz miałam taki dzień w gimnazjum, ze zaczynałam na 12:30, a kończyłam o 18:05.

Salamandra napisał:
Shee, jestem w klasie z dziewczyną, która zna Adama, tego syna wokalisty Sexbomby.

Uwielbiam spodnie Adama :mrgreen: I w ogóle wszystkie piosenki Tamy też :mrgreen:

Też nigdy nie lubiłam plastyk i innych zapychaczy. Nawet w podstawówce. Wszyscy niby mówili, ze miałam fory na muzyce, ale to nie była prawda - kiedy podchodziliśmy do tablicy to każdy miał do narysowania normalne trójdźwięki, C-dur, f-moll, a ja dostawałam jakieś e z podwójnym krzyżykiem :roll:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 13:04, 01 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Ja chcę do gimnazjum, albo do podstawówki ! nie chcę do liceum ! O.o

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Sro 13:05, 01 Wrz 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Też nigdy nie lubiłam plastyk i innych zapychaczy. Nawet w podstawówce. Wszyscy niby mówili, ze miałam fory na muzyce, ale to nie była prawda - kiedy podchodziliśmy do tablicy to każdy miał do narysowania normalne trójdźwięki, C-dur, f-moll, a ja dostawałam jakieś e z podwójnym krzyżykiem Rolling Eyes

Dzięki Bogu to już za mną. Teraz mam przedmiot dosyć dziwnie brzmiący, a i tak nazywany przez wszystkich informatyką: "technologia informacyjna" :P

PostWysłany: Sro 13:06, 01 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

zaneta94 napisał:
Teraz mam przedmiot dosyć dziwnie brzmiący, a i tak nazywany przez wszystkich informatyką: "technologia informacyjna"

Nie sugeruj się, to niczym się nie różni od tego, co miałaś wcześniej na informatyce. ;)
Mnie zawsze powalało przysposobienie obronne (PO) do spółki z podstawami przedsiębiorczości (PP). Pseudo-zapychacze, ale już trzeba było coś robić, żeby zaliczyć. Ale, mieliśmy w szkole strzelnicę, to na PO zawsze wszyscy prosiliśmy, czy możemy zejść na dół i postrzelać :D
O, jeszcze największy bezsens wszechczasów - WOK. Co można zrobić przez jedną godzinę w tygodniu przez jeden rok tylko? Ani się historii sztuki w ten sposób nie nauczysz, ani nawet normalnego filmu na tym nie obejrzysz, bo co to jest 45 minut. A szkoda, bo z tego mógłby być fajny przedmiot.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 13:10, 01 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune napisał:
Mnie zawsze powalało przysposobienie obronne (PO) do spółki z podstawami przedsiębiorczości (PP). Pseudo-zapychacze, ale już trzeba było coś robić, żeby zaliczyć. Ale, mieliśmy w szkole strzelnicę, to na PO zawsze wszyscy prosiliśmy, czy możemy zejść na dół i postrzelać Very Happy

Też to (niestety) mam, ale słyszałam, że nie jest trudno zdobyć ocenę dobrą czy bardzo dobrą.

Shitzune napisał:
O, jeszcze największy bezsens wszechczasów - WOK.

WOK mamy z dyrektorką. Jak chcesz, to napiszę Ci jak to mniej więcej będzie u nas wyglądać :D

PostWysłany: Sro 13:14, 01 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 426, 427, 428 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 427 z 636

Skocz do: