Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 428, 429, 430 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaneta94 napisał:
Kurczę, zależy mi bardzo na angielskim, bo dosyć poważnie o nim myślę, jakbym dostała Baśkę, to z pewnością bym leżała. W sumie nie wiem, jak to będzie. Może w przyszłym roku... Nadzieja umiera ostatnia. Jeszcze są zajęcia dodatkowe, konsultacje...

Ja miałam upierdliwą babkę w gim od ang, ale sporo mnie nauczyła i miałam zamiar go dalej szlifować, ale sorka, która mi się trafiła, no i grupa (poziom podstawowy :mdleje: , bo na 30 osób w klasie tylko 5 napisało dobrze test, żeby trafić na zaawansowany i nie było sensu robić takiej grupy) przyhamowały moje plany. Znaczy się na klasówkę jestem w stanie nauczyć się na przerwie przed lekcją i napisać na 5 albo 4+, ale wolałabym naprawdę w tym siedzieć i uczyć się nowych rzeczy... Nie mniej trzymam kciuki. :)

Cytat:
W tym roku nie mam ani WoKu ani WoSu. Ale jest PO Mr. Green

PO... A wiecie, ja tęsknie za tym, że w tym roku nie będzie nic takiego lżejszego... A na PO można było sobie lekcje spisać, książkę/gazetę poczytać... :)

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Sro 14:15, 01 Wrz 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

nimfka, hej :D Niby dobrze, ale niedosyt pozostał :]

wiolka17 napisał:
Nie mniej trzymam kciuki. Smile

Dziękuję Ci bardzo, przydadzą się. Jutro mam angielski z Katarzyną i zobaczymy. Na pewno wyrażę swoją opinię na forum.

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Sro 14:18, 01 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

Witajcie kochani :D
Mam dośc głupie pytanie. Czy znacie stronke lub link do pobrania za darmo simsów 3 lub 2?
Nigdy nie miałam potrzeby ściągnięcia gier, ale obiecałam siostrzenicy :wink:

PostWysłany: Sro 14:22, 01 Wrz 2010
Mrukasia
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Pochwał: 24

Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
Powrót do góry

Ty tez witaj matrixa1!i nie bądź taka agresywna wobec siebie! :] A to super bo mnie właśnie tez interesuje medycyna,hmm...może mogłabyś mi od czasu do czasu Salamandronapisać jak ci idzie i czy jest ciężko?mam słabą wiarę w siebie więc myśle czy w ogóle warto próbować na tak ciężki kierunek.A jakie jeszcze masz tam przedmioty oprócz tego tajemniczego PO(niewiem co to jest :roll: :shock: )?.z góry dzięki :] A biol-fizyczny też mozna żeby potem na medycyne?

Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''

PostWysłany: Sro 14:23, 01 Wrz 2010
Nika603
Laryngolog
Laryngolog

Pochwał: 2

Miasto: Pszów
Powrót do góry

Nika603 napisał:
tajemniczego PO

Cytat:
Przysposobienie obronne (PO) - przedmiot realizowany w szkołach ponadgimnazjalnych i częściowo na studiach, dawniej także w wyższych klasach szkół podstawowych. Zakres nauczania obejmuje szeroko pojętą obronę cywilną, metody ochrony przed różnymi zagrożeniami i przygotowanie do postępowania w wypadku katastrof. Podczas nauki uczniowie są także szkoleni w udzielaniu pierwszej pomocy. Poza tym w zakresie przedmiotu mieści się tematyka typowo wojskowa, ogólne informacje o rodzajach broni (także szkolenie strzeleckie) i zasadach służby wojskowej, pewne wiadomości z zakresu prawa międzynarodowego w zakresie konfliktów zbrojnych oraz topografii.

:hahaha:

Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Sro 14:25, 01 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

wdżwr w gimnazjum? od kiedy? :shock:
W liceum nie ma czegoś takiego, są tylko takie śmieszne bloki, np któregoś dnia nam powiedzieli "jutro na czterech pierwszych godzinach macie spotkanie z panią seksuolog" i już. Wuefiści mieli niezły ubaw
- gdzie są twoje dziewczyny?
- a, mają seks
:mrgreen:
Fajnie było na tych zajęciach. Na szczęście były w trzeciej klasie, czyli już nie było szczeniackiego zachowania tylko kulturalne zabawy z nadmuchiwaniem prezerwatywy :lol:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Mrukasia na tej stronce masz linki do Sims 2 http://www.ts2.pun.pl/viewtopic.php?id=62

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Nika603 napisał:
PO

Przysposobienie Obronne :wink:

Mrukasia
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Powrót do góry

Shitzune napisał:
wdżwr w gimnazjum? od kiedy? Shocked

Od kilku lat. O ile dobrze pamiętam 3 semestry w klasach 1-2, a i w podstawówce chyba w klasie 6 :D

PostWysłany: Sro 14:26, 01 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Cytat:
W liceum nie ma czegoś takiego

Ja mam ;) I to nie w ramach WoSu, tylko jako osobne zajęcia.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 14:26, 01 Wrz 2010
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

nimfka o dzięki z niba mi spadłaś :wink:

Ostatnio zmieniony przez Mrukasia dnia Sro 14:29, 01 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Sro 14:27, 01 Wrz 2010
Mrukasia
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Powrót do góry

Cytat:
I to nie w ramach WoSu, tylko jako osobne zajęcia.

Ciekawe. Może będę miała w przyszłym semestrze... Jedna godzina tygodniowo oczywiście?

PostWysłany: Sro 14:28, 01 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

zaneta94 napisał:
Od kilku lat. O ile dobrze pamiętam 3 semestry w klasach 1-2, a i w podstawówce chyba w klasie 6

*śmiech na sali*
W podstawówce owszem, ale w gimnazjum pfff. Za moich czasów... ale to było dawno. ;)

Ech, jeszcze trochę i trzeba będzie wprowadzić w regulaminie ustawę o umiarkowanym stosowaniu ironii, a wtedy niektórzy użyszkodnicy, w tym ja, w ogóle przestaną pisać...

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 14:29, 01 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Ja WDŻ miałam od piątej klasy podstawówki po 1 semestr, a teraz w gim co roku od marca, czyli nie cały jeden semestr :D

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Sro 14:29, 01 Wrz 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Cytat:
Salamandronapisać jak ci idzie i czy jest ciężko?mam słabą wiarę w siebie więc myśle czy w ogóle warto próbować na tak ciężki kierunek.A jakie jeszcze masz tam przedmioty oprócz tego tajemniczego PO(niewiem co to jest )?.z góry dzięki A biol-fizyczny też mozna żeby potem na medycyne?

Napiszę jak już się trochę zorientuję. Na razie pierwszy rok ;)

Przedmioty mam normalne, mniej więcej tak jak w gimnazjum. Oczywiście nie ma muzyki, plastyki i techniki, jest mniej w-fu, ale za to jest WoK - Wiedza o Kulturze, PO, dodatkowy język + łacina. Rozszerzone mam tylko biologię i chemię.
Biologiczno - fizyczny może być, założywszy, że sama ogarniesz rozszerzoną chemię do matury ;)

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 14:30, 01 Wrz 2010
Salamandra

Pochwał: 19

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 428, 429, 430 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 429 z 636

Skocz do: