_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Czw 16:55, 02 Wrz 2010
T. kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :D
Szczęścia, spełnienia marzeń, powodzenia na studiach (jeszcze na studiach, dobrze pamiętam) i więcej czasu dla swojego dziecka- forum (chyba, że zaniedbujesz nas z własnej woli :> )
STO LAT!!!
Czw 21:09, 02 Wrz 2010
T.! <3 Wszystkiego naj, naj lepszego. Przede wszystkim spełnienia marzeń, dużo szczęścia, radości, kupę szmalu! Końskiego zdrowia, wspaniałego początku 7 sezonu (sasasa :twisted:) i żebyś znalazła troche czasu na forum i WENY przede wszystkim na huddy fiki <3 (okej, to życzenia trochę dla mnie, no ale :D ) Najlepszego! ;*
Nettie! Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, szczęścia, pomyślności... Hmmm, nie wiem, czy jest sens życzyć jeszcze więcej radości ;). No i jeszcze, na dokładkę, wiele Huddy!
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
_________________ avek mój "Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones Wysłany:
Nie 13:32, 16 Sty 2011
Arroch, Tobie spóźnione :oops: , wybacz, ale nadal serdeczne życzenia: sto lat, sto lat i wszystkiego najlepszego dla Ciebie i koników :] zdrowia, szczęścia i radości :*.
Żanetko, nie spóźnione ;): wszystkiego naj naj naj! Zdrowia, szczęścia, wielu zwycięstw Justynki :D i spełnienia marzeń :*!
Dwa bukiety dla dwóch solenizantek ;) kto pierwszy ten lepszy, wybór pozostawiam Wam :] wszystkiego naj naj naj!
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*