|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 495, 496, 497 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Nika603 masz śliczny banerek sam w sobie :) Ja tak ogólnie przeszłam z koleżanką 2 kilometry, wtedy lepiej się czuję.
|
|
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć "
Wysłany:
Nie 20:14, 05 Wrz 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | rocket queen co tam z twoim egzaminem?? |
Cytat: | rocket queen witaj Smile robisz prawko? |
Egzamin w tym tygodniu. Na chwilę obecną rozważam czy go nie przełożyć, bo pomimo tego, że mam jeszcze kilka dni oddechu, wcinam Persen jak wściekła.
Chasper - z "Cierpień (nie)młodego Wertera" warto zapamiętać tylko, że słowo "serce" pada w tym utworze ok. 80 razy, główny bohater nie potrafił poderwać kobiety, a wszystko dlatego, że miał depresję, tudzież ubierał się co najmniej dziwnie... w końcu, kto z własnej i nieprzymuszonej woli przywdziewa granatowe kamizelki i żółte koszule?
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Nie 20:16, 05 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Oczywiście spiskowała. Jednak przeciwko nieślubnym dzieciom jak i kochankom Zeusa. Choć Naszym tematem nie są rozważania co do słuszności Jej poczynań kierowanych zazdrością.
Sam bożek miał może i smutne życie, jednak pełne zwrotów i niespodzianek, tych radosnych jak i smutnych. Był dobrym "człowiekiem", ustatkowanym, ciężko pracującym i ceniącym własną pracę. Można by rzec, że w pewnym stopniu oddaje to moje życie, stąd wybór takiego imienia ;)
|
|
|
vanilla_bear
Stażysta

Użytkownik zbanowany Pochwał: 2
Miasto: Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dziękuje,że sie odważyłaś przejść te tortury i zajrzeć na te brzydactwa a co do spaceru się zgadzam! :]
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Nie 20:15, 05 Wrz 2010 |
|
Nika603
Laryngolog

Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nika603 napisał: | Mnie też ale ciągnie mnie w tę stronę...medycyna i wogle a ty? |
Także studia medyczne i to nie tylko jak niektórzy mówią ze względu na to że moja mama jest internistką, ale z zamiłowania. :)
|
|
Wysłany:
Nie 20:15, 05 Wrz 2010 |
|
joker508
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Chasper - z "Cierpień (nie)młodego Wertera" warto zapamiętać tylko, że słowo "serce" pada w tym utworze ok. 80 razy, główny bohater nie potrafił poderwać kobiety, a wszystko dlatego, że miał depresję, tudzież ubierał się co najmniej dziwnie... w końcu, kto z własnej i nieprzymuszonej woli przywdziewa granatowe kamizelki i żółte koszule? |
Idealne podsumowanie utworu :) Mogłabyś pisać streszczenia dla jakichś wydawnictw na tył okładki :D
joker508 to w połowie też moje klimaty, bo planowałam studiować analitykę medyczną i biologię, chociaż w sumie skończyło się zupełnie inaczej ;)
Ostatnio zmieniony przez kremówka dnia Nie 20:17, 05 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Nie 20:17, 05 Wrz 2010 |
|
kremówka
Chirurg ogólny

Pochwał: 11
Miasto: Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
kremówka napisał: | Idealne podsumowanie utworu Mogłabyś pisać streszczenia dla jakichś wydawnictw na tył okładki
|
Na jaki tył, to się na główną nadaje :)
|
|
Wysłany:
|
joker508
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Moje realne imię, to piękne i wdzięczne imię Łukasz | Ładnie...
Cytat: | Także studia medyczne i to nie tylko jak niektórzy mówią ze względu na to że moja mama jest internistką, ale z zamiłowania. | Ja też :] ...ale nie wiem czy podołam...chyba za głupia na to jestem... :|
|
|
Wysłany:
|
Nika603
Laryngolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Łał patrzę jacy wszyscy tu zdolni! Trzeba dużo zakuwać żeby przetrwać studia medyczne i uczyć się na bierząco.
|
|
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć "
Wysłany:
Nie 20:18, 05 Wrz 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
kremówka napisał: | ja na Twoim miejscu bym olała Wertera i się skupiła na farbie, ale nie chce zachęcać do złego |
Taak, teraz mam największą rozkmine - wybrać wśród 5 prawie identycznych jasnych farb O.o
lesio napisał: | Już przy romantyzmie jesteście ? |
A no jesteśmy, jako iż nasza klasa to CHÓman to teoretycznie (i praktycznie :D) pędzimy z materiałem. Gdy babka podała nam program na cały rok to z deczka się przeraziłam O.O a zwłaszcza powtórzeniami na 30 pytań O.o Straszy nas, że druga klasa jest najtrudniejsza, że pierwsza to lajcik, bla bla.... Mam nadzieję, że tylko żartowała ^^
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Łał patrzę jacy wszyscy tu zdolni! Trzeba dużo zakuwać żeby przetrwać studia medyczne i uczyć się na bierząco. | Gdyby marzenia spełniały się bez ciężkiej pracy... :]
|
|
Wysłany:
|
Nika603
Laryngolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nika603 napisał: | Ładnie... |
Dziękuję.
Nika603 napisał: | Ja też ...ale nie wiem czy podołam...chyba za głupia na to jestem... |
Gdybyś poznała mnie stwierdziła byś "co ten debil robi na biol-chem?". Nie martw się każdy daje rade, wystarczy dobre samozaparcie.
PS. debil czyli człowiek zwariowany, nie głupi :D
|
|
Wysłany:
Nie 20:19, 05 Wrz 2010 |
|
joker508
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
na medycynę na większości uczelni trzeba zdawać rozszerzoną fizykę... chyba nie trzeba tylko bodajże w Poznaniu, ale tam zawsze jest największe oblężenie z tego powodu...
z tego powodu ja marzenia o medycynie pozostawiłam daleko za sobą już kilka lat temu
|
|
Wysłany:
Nie 20:19, 05 Wrz 2010 |
|
kremówka
Chirurg ogólny

Pochwał: 11
Miasto: Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | na medycynę na większości uczelni trzeba zdawać rozszerzoną fizykę... chyba nie trzeba tylko bodajże w Poznaniu, ale tam zawsze jest największe oblężenie z tego powodu...
z tego powodu ja marzenia o medycynie pozostawiłam daleko za sobą już kilka lat temu |
Też nie lubiłem fizyki, ale siłą rzeczy...musiałem polubić.
|
|
Wysłany:
Nie 20:20, 05 Wrz 2010 |
|
joker508
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Gdybyś poznała mnie stwierdziła byś "co ten debil robi na biol-chem?". Nie martw się każdy daje rade, wystarczy dobre samozaparcie.
PS. debil czyli człowiek zwariowany, nie głupi | dzięki za wsparcie :] mam nadzieje,że sobie poradzę :wink: i napewno nie jesteś d*bilem :] wiem to uwierz, :P gorzej ze mną i moją samooceną :cry:
|
|
Wysłany:
Nie 20:21, 05 Wrz 2010 |
|
Nika603
Laryngolog

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 495, 496, 497 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 496 z 636 |
|