Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 539, 540, 541 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nutty Nettie, hejka ;) byłam byłam, jak mówi kremówka, tyle że ciebie nie było :P

maria lucie, hej. jutro mam poprawkę i robie wszystko żeby sie nie uczyć :P

- by Chasper:*
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html

PostWysłany: Sro 17:13, 08 Wrz 2010
Hambarr
Psychiatra
Psychiatra

Pochwał: 30

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Aniu, a nie możesz przenieść się do innej klasy?

U nas nie ma drugiej klasy. Jest jedna czyli moja która jest klasą sześcioletnią i druga która przyszła do naszej szkoły tylko do liceum. A że JA więcej miałam juz plastycznych przedmiotów od nowej klasy licealnej to nie mogę zmienić klasy. Jest to wręcz niemożliwe.

Cytat:
U mnie też znajdą się tzw. "malowane lale", ale nie ma tragedii: większość jest do życia Very Happy Trzymaj się kochana :*

Przynajmniej są do życia.. szczerze zazdroszczę!

Cytat:
Jest coś gorszego niż słodkie idiotki - inteligentne słodkie idiotki.
Zwyczajne możesz olać, bo stwierdzasz, że mają pusto w głowie. A te inteligentne - widzisz, że one to robią z rozmysłem i premedytacją, a najgorsze, ze są całkiem mądre i ogarnięte, a przez to, niestety, bardziej skuteczne w uprzykrzaniu życia

boże.. faktycznie źle to ujęłam. W mojej klasie nie dość że są słodkimi idiotkami to niektóre są jeszcze inteligentne. Mają dobre oceny z większości przedmiotów itd... chyba te jeszcze bardziej mnie do szału doprowadzają :(

kremówka napisał:
w liceum słodkie idiotki lubią się przekształcać w puszczalskie słodkie idiotki chwalące się swoim pożyciem seksualnym... miałam taką grupkę w klasie... koszmar...

to podobnie.. tyle że moje bardziej gadają o swoich przygodach z alkoholem i ćpaniem. A czasem mają takie głupie dylematy w stylu.. "jezu, mam problem! którego mam chłopaka wybrać?" . Jedna ostatnio z tego zrobiła tak wielką tragedię że nie ćwiczyła na wfie tylko przez całe dwie lekcje płakała a słodkie koleżaneczki ją pocieszały :roll:

PostWysłany: Sro 17:14, 08 Wrz 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

ann napisał:
A czasem mają takie głupie dylematy w stylu.. "jezu, mam problem! którego mam chłopaka wybrać?" . Jedna ostatnio z tego zrobiła tak wielką tragedię że nie ćwiczyła na wfie tylko przez całe dwie lekcje płakała a słodkie koleżaneczki ją pocieszały

mam odruch wymiotny, jak słucham takich rzeczy.
serio.

PostWysłany: Sro 17:18, 08 Wrz 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry

maria lucie ja też ;P

i może jestem okropna ale mam odruch wymiotny jak patrzę na zakochane pary... zawszę są tak do ból słooodkie i romantyczne, że mi niedobrze

avek i banner mojej roboty

TuSinka No. 16
Bo oboje nie lubimy poniedziałków... - Raz3r's sister ;*

PostWysłany: Sro 17:21, 08 Wrz 2010
kremówka
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Pochwał: 11

Miasto: Kraków
Powrót do góry

maria lucie ja też..
Takie dziewczyny jeśli już się tak zachowują to w 1 czy w 2 klasie gimnazjum a nie w 1 klasie liceum. Strasznie to wszystko dziecinne. Ta cała dzisiejsza sytuacja z tymi urodzinami także. Jutro też będą głośno mówić plany o tej zabawie specjalnie przy mnie i przy innych nieobecnych by nam się zrobiła przykro.. mi może jest przykro ale nie ze względu na to że chcę iść na tą imprezę(bynajmniej!).. tyle że mi w ogóle nie dano tej propozycji. To jest przykre

PostWysłany: Sro 17:21, 08 Wrz 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann napisał:
to podobnie.. tyle że moje bardziej gadają o swoich przygodach z alkoholem i ćpaniem. A czasem mają takie głupie dylematy w stylu.. "jezu, mam problem! którego mam chłopaka wybrać?" . Jedna ostatnio z tego zrobiła tak wielką tragedię że nie ćwiczyła na wfie tylko przez całe dwie lekcje płakała a słodkie koleżaneczki ją pocieszały

No to jednak brzmią jak zwyczajne słodkie idiotki. Te inteligentne są jednak trochę bardziej... inteligentne ^^
Olej to, niech się dziewczyny cieszą, że tylko takie problemy w życiu mają ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 17:22, 08 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

ann a tak z ciekawości - w jakim liceum jesteś?

TuSinka No. 16

PostWysłany: Sro 17:23, 08 Wrz 2010
kremówka
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Powrót do góry

Ann, mnie to zastanawia, czy takie dziewczyny nie mają w życiu większych problemów i czy nie mają żadnych pasji poza próbami gnębienia innych.
chyba powinnam im też współczuć. ale jakoś nie potrafię.

PostWysłany: Sro 17:24, 08 Wrz 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

ja to bym chciała mieć tylko takie problemy ;P

TuSinka No. 16

PostWysłany: Sro 17:29, 08 Wrz 2010
kremówka
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Powrót do góry

Cytat:
ja to bym chciała mieć tylko takie problemy

a kto by nie chciał...

PostWysłany: Sro 17:31, 08 Wrz 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

Shitzune :przytul: miziu miziu!

kremówka ja chodzę do plastyka. Kojarzysz tą szkołę w Krakowie? Ale teraz właśnie.. jestem w trakcie wielkiej zmiany czyli mam zamiar przenieść się. Nie wiem kiedy to nastąpi i czy dam radę.. chyba będę uczestniczyła w olimpiadzie z historii sztuki i filozofii. Gdybym dostała dobre miejsce to może bym się dostała do jakieś dobrej szkoły! A ty do jakiego liceum chodziłaś? Jakie może możesz polecić? Nie mówię o tych najlepszych ale dobrych liceach :wink:

maria lucie napisał:
Ann, mnie to zastanawia, czy takie dziewczyny nie mają w życiu większych problemów i czy nie mają żadnych pasji poza próbami gnębienia innych.
chyba powinnam im też współczuć. ale jakoś nie potrafię.

Mnie też to w sumie zastanawia. No ale wiesz.. w sumie mają się o co martwić! W końcu zakochała się w innym, nie kocha już swojego chłopaka ale oboje są przystojni. Straszny dylemat.. hohohoho. Jasna cholera mnie bierze gdy takie widzę a co gorsza muszę mieć z takimi do czynienia! Nie wiem co chłopacy widzą w takich lalkach :roll:

PostWysłany: Sro 17:36, 08 Wrz 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann nie kojarzę tego liceum... ja chodziłam do XIII ale nie polecam jakoś szczególnie, wolałabym być w jakimś lepszym liceum jakbym miała jeszcze raz wybierać...
Moja siostra właśnie zaczyna 1 klasę w X i z tego co mówi, to ta szkoła brzmi nieźle, z resztą poziom tam jest też ok... z takich dobrych, ale nie najlepszych to jest jeszcze IV i VI...
no i oczywiście są jeszcze najlepsze czyli I, II, V, VIII... no ale to już chyba trzeba czuć, że się podoła ;)

TuSinka No. 16

PostWysłany: Sro 17:40, 08 Wrz 2010
kremówka
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Powrót do góry

To co, teraz wzdychamy nad swoimi problemami? ;)

Hm, ale jak się tak zastanowię, to oprócz okresowych napadów depresji i braku pieniędzy w rodzinie to właściwie nie mam żadnych problemów. ;)
( w sensie są lekko straszne rzeczy wśród przyjaciół, ale się już przyzwyczaiłam )

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 17:41, 08 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Cytat:
To co, teraz wzdychamy nad swoimi problemami?

mam esowate skrzywienie kręgosłupa ze znaczną rotacją kręgów i spłyceniem lordozy, jedno biodro o cm wyżej od drugiego i niezdiagnozowany problem z nerwami, od którego mnie boli noga jak siedzę i chodzę.
lekarze mnie nie lubią i boją się mnie leczyć.
to tak z grubsza wszystko.

PostWysłany: Sro 17:43, 08 Wrz 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

kremówka czyli Twoja siostra jest w moim wieku, tak? Jaki profil wybrała w X? :) No ja właśnie próbuję do I i ciągnie mnie do VIII ale zobaczymy w praniu. Byle najdalej od tej obecnej szkoły.

Shitzune moi rodzice też nie mają pieniędzy, jesteśmy biedni :( i ja muszę im pożyczać moje oszczędności których i tak nigdy nie oddają. Ech.. przydałaby się wygrana w lotku, co?

PostWysłany: Sro 17:44, 08 Wrz 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 539, 540, 541 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 540 z 636

Skocz do: