lesio, w Wawie są "połowinki" czytaj: ekskluzywne imprezy w klubach, ale to raczej nieoficjalne, i chodzą na nie głównie bananki. Najlepsze jest to, że możesz iść na połowinki innego liceum, a że w Wawie liceów jest od groma i ciut ciut, to zazwyczaj jest cały sezon połowinkowy czyli impreza goni imprezę ^^ I chodzą na to wszyscy, nie tylko ci prawdziwi połowinkowicze.
No my też robimy w klubie ale nie powiem, żeby to była ekskluzywna impreza. Poprostu typowe:
Spojler:
najebać się, porozmawiać i potańczyć
Ale inne klasy robią w drogich klubach czy restaturacjach więc to nie jest mi obce. Chodzi mi o to czy sama idea jest znana.
maybe_55 napisał:
O maamo, Lesio, ale masz słodki baner! *PUacze*
I w ogóle Cześć Ludzie ;]
Dzięki, i nawet sam go zrobiłem :D
Nie 19:10, 12 Wrz 2010
Piękny i romantyczny. aaaah... *podziwia* W sensie baner :lol:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:13, 12 Wrz 2010
Tzn wiesz, ja nigdy na takiej nie byłam, ale impreza, na którą żeby wejść, to trzeba zapłacić 50 zł, zawsze będzie poza moim obszarem zainteresowań i zawsze będę ją odbierać jako ekskluzywną. ;)
Też lubię Emilkę, ale akurat naszło mnie na zmianę, więc jak coś znajdę, to zaraz się przebiorę.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ja nawet nie wiem, czy mamy połowinki. Na razie czekamy na otrzęsiny. Ale jestem sceptycznie nastawiona do takich imprez jak połowinki czy studniówka. Przynajmniej na tą chwilę ;) Dużo bardziej wolałabym pójśc na jakiś koncert.
A właśnie, w listopadzie Apteka przyjeżdża do Puław! :jupi:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 19:20, 12 Wrz 2010
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Nie 19:20, 12 Wrz 2010
Tzn wiesz, ja nigdy na takiej nie byłam, ale impreza, na którą żeby wejść, to trzeba zapłacić 50 zł, zawsze będzie poza moim obszarem zainteresowań i zawsze będę ją odbierać jako ekskluzywną.
U nas to jest 20zł wejście + składka na jedzenie. A reszta w własnym zakresie.
nimfka napisał:
lesio świetny banerek
Dzięki :)
Nie 19:24, 12 Wrz 2010
Oh maybe, faktycznie, deska i papier źle zabrzmiały
:hahaha: :hahaha: Tak, tak... Oj Jen, ja przy tobie padam na mój biedny ryjek z milionem pryszczy... Przez milion rozumiem 2 gigantyczne, nie dające sie zlikwidować, nawet najlepszym kremem O.o
Aa orientuje sie ktoś kiedy ma wyjść w Polsce ta płyta Hugh?
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:27, 12 Wrz 2010
lesio, ale kurcze, całkiem zgrabnie ci to serduszko wyszło :) ja to nawet prostej kreski w paintcie nie potrafię zrobić. Już ładniej mi wychodzi w notatniku. ^^
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
lesio, ale kurcze, całkiem zgrabnie ci to serduszko wyszło ja to nawet prostej kreski w paintcie nie potrafię zrobić. Już ładniej mi wychodzi w notatniku. ^^
Ha, moje zdolności rysowniczo-pisarskie są ogólnie prawie zerowe :D Mało kto umie się po mnie doczytać, a nawet ja mam czasami problemy. A w Gimpie jest takie cwane narzedzie, ścieżki czy jakoś tak. I tam się ładnie wszystko zaookrągla :)
Nie 19:43, 12 Wrz 2010