|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 593, 594, 595 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
kiedy wracam głodna do domu odkrywam w sobie pokłady kulinarnej kreatywności. jak zrobić coś jadalnego używając składników, które akurat mam w domu. kuchnia fusion.
teraz sobie siedzę i zajadam się takim właśnie oryginalnym połączeniem smaków.
co u Was?
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pon 15:05, 13 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Masz tę konturówkę na zadanie domowe czy dostaniesz takową na kartkówce? |
Mam czystą teraz na ćwiczenia, taką samą dostanę na kartkówce :D
Zmykam, pa :papapa:
|
|
Pon 15:07, 13 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | kiedy wracam głodna do domu odkrywam w sobie pokłady kulinarnej kreatywności. jak zrobić coś jadalnego używając składników, które akurat mam w domu. kuchnia fusion. |
Ćwicz, póki możesz. Studia i życie w akademiku (tudzież na stancji) porządnie zweryfikują Twoje umiejętności :mrgreen:
Dodano 39 sekund temu:
zaneta94 napisał: | Mam czystą teraz na ćwiczenia, taką samą dostanę na kartkówce |
Jak będziesz miała problem, to zarzuć fotką - pokombinuję ;-)
|
|
Wysłany:
Pon 15:09, 13 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket, udało mi się zrobić obiad z pomidorów, cebuli, oliwek, puszki fasolki, resztek z sobotniego obiadu oraz odrobiny makaronu. i zrobiłam go tyle, że jeszcze mi na kolację starczy.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Pon 15:11, 13 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Powiedzcie, dzieci, czego ciekawego się nauczyłyście? |
Jakby się tak zastanowić, to niczego istotnego.
O, może że geograf faktycznie jest człowiekiem, który potrafi przełożyć sprawdzian za puszkę brzoskwiń :mrgreen:
Odważyłam się dziś i zapytałam pani od w-fu czy mogę się przepisać. A ona na to: ,,Nie ma problemu" :shock: Kiedy już zebrałam swoją szczękę gdzieś z poziomu kolan i zaczęłam kontaktować, powiedziała, że jeśli druga pani mnie chce, to mogę iść, ona mnie zatrzymywać nie bedzie :mrgreen: Tak więc... Viva la gloria! :jupi:
|
|
Pon 15:13, 13 Wrz 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | rocket, udało mi się zrobić obiad z pomidorów, cebuli, oliwek, puszki fasolki, resztek z sobotniego obiadu oraz odrobiny makaronu. i zrobiłam go tyle, że jeszcze mi na kolację starczy. |
Jej, masz w domu aż tyle składników? Ja zrobiłabym z tego spaghetti, sałatkę i zupę pomidorową ;-) A Ty co wykombinowałaś?
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | O, może że geograf faktycznie jest człowiekiem, który potrafi przełożyć sprawdzian za puszkę brzoskwiń Mr. Green |
Hehe, belfer też człowiek - jeść musi :P Tylko nie rozbestwiajcie go za bardzo, bo za niedługo nie będziecie mogli zejść poniżej dwudaniowego obiadu!
|
|
Wysłany:
Pon 15:14, 13 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Ja zrobiłabym z tego spaghetti, sałatkę i zupę pomidorową A Ty co wykombinowałaś?
|
na spaghetti i zupę by nie starczyło -trzy pomidory.
ale sałatka z makaronem i resztami mięsa jest ok ;)
|
|
Wysłany:
Pon 15:19, 13 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć pilni uczniowie! Dobrze że dziś zostałam w domu.. rano miałam gorączkę :( O 17:15 mam lekarza
|
|
Wysłany:
Pon 15:23, 13 Wrz 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Cześć pilni uczniowie! Dobrze że dziś zostałam w domu.. rano miałam gorączkę |
Łączę się z Tobą w bólu - dopiero niedawno pozbyłam się kaca i mogę cieszyć się życiem :?
|
|
Wysłany:
Pon 15:26, 13 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, dużo zdrówka życze, i wracaj szybko do zdrowia ;*
|
|
Wysłany:
|
bedzieburza
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jejuuu! Jestem w tak wyśmienitym humorze, że nawet jutrzejsza lekcja angielskiego z tą beznadziejną grupą i moim 0 poziomem wiedzy mi nie straszna! <33
A tak w ogóle przypomniało mi się, lekcja przed francuskim, nagle jakaś muzyczka leci z radiowęzła i ktoś tam "to co, robimy haj skul mjuzikal?" :mdleje: Aż sobie obejrzę <33
|
|
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | jakaś muzyczka leci z radiowęzła i ktoś tam "to co, robimy haj skul mjuzikal?" mdleje Aż sobie obejrzę <33 |
nieeeeeeeeee! zo-stań z nami! ko-chamy Ciebie! i szkoda Twojego cennego czasu na pierdoły :lol:
|
|
Wysłany:
Pon 15:29, 13 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
cześć wszystkim, którzy przyszli ;)
a ja miałam dziś kartkówkę z matmy - profesor przyszedł, rozdał nam zadania i wyszedł z kimś tam pogadać na korytarzu :mrgreen:
a lekcja historii była jedną wielką dygresją. o mechanizmach zapominania mówiliśmy jak kontaktowałam, potem przestałam kontaktować.
coraz bardziej podoba mi się moja szkoła.
|
|
Wysłany:
Pon 15:31, 13 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Oh rocket kochacie? <33 To może faktycznie zostanę :twisted:
Cytat: |
a lekcja historii była jedną wielką dygresją. o mechanizmach zapominania mówiliśmy jak kontaktowałam, potem przestałam kontaktować. |
U mnie temat - prehistoria, babka nawijała przez 3/4 lekcji o tym jak nie lubi jakiejś pani polityk, potem rozdała nam mapy (?) nie wiem po co i kazała zrobić coś na zadanie. NIe wiem jakie :D Mi z historii wystarczy 2, aż taką masochistką nie jestem żeby słuchać jej wywodów i wyłapywać zdania dotyczące lekcji.
|
|
Pon 15:40, 13 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen w takim razie cieszę się że nie jestem sama! choć wcale nie powinnam się z tego cieszyć że ktoś inny jeszcze ma zdrowotne problemy :(
bedzieburza dziękuję, dziękuję! *ściska ostrożnie żeby nie zarazić*
jeanne hejka :* dobrze że humor dopisuję!
maria lucie jezusiu. kartkówka z matematyki? już się boję co dziś się działo w mojej szkole. Pewnie kartkówka z fizyki.. i potem będę musiała to jako jedyna napisać :(
|
|
Wysłany:
Pon 15:41, 13 Wrz 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 593, 594, 595 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 594 z 636 |
|