ano. z logiki.
kiepawo poszło, liczę na najwyżej 3-.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pon 15:45, 13 Wrz 2010
dzień dobry. Informacje dnia :
* odebrałam wyniki. Jednak mam ludzką krew, wszelkie wątpliwości i domysły, że jestem ufo zostały rozwiane :<
*poszłam do szkoły na 8:00 jednak nauczyciel wf-u nie raczył się pokazać, więc zmarnowałam 3h na siedzenie na łączniku
* radiowęzeł puszcza smęty O.o
* na biologi byłam niemożliwie podekscytowana po czym szybko się znudziłam.
* zostałam brutalnie rozebrana :shock:
*chwała że jutro wycieczka
*ksiądz nie chce żeby na niego mówić tato przy innych uczniach :<
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Pon 15:45, 13 Wrz 2010
ano. z logiki.
kiepawo poszło, liczę na najwyżej 3-.
Mówiąc o logice - matematyce, to mnie uratowało to, że mamy okres ochronny, biedna taka zaspana, nie wiem o co kobiecie chodzi, podobnie jak połowa klasy i się zdenerwowała, że się nie uczymy, a to są PODSTAWY! Pewnie znowu mam na zadanie jakieś fałsze, (które nieustannie nazywam kłamstwami, co powoduje śmiech u facetki :( )prawdy, czy jeszcze inne głupoty. I na co mi to! :D
*wychyla głowę zza ściany*
Dzień Dobry wszystkim!
Wiecie czuje sie niewidzialna :lol: Naprawdę. No bo co? ide przez korytarz, macham chłopakom z mojej klasy, albo innym mówie czesc, a nikt mi nie odmacha, czy nie odpowie... Kurcze. JA już nie wiem o co im kurcze chodzi!?! :|
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 15:58, 13 Wrz 2010
Maybe kochana nie przejmuj się, w szkole jest huk i taki zamęt, że można nie usłyszeć czegoś lub nie zobaczyć. Ja jechałam z kolegą autobusem, siedział na przeciwko i go nie zobaczyłam! Więc wszystko jest możliwe ^^
Hello ewribady ;)
Naszło mnie dziś na Chaserona(wyjątkowo:P) i obejrzałam 1x03. To tam gdzie chase, house, wilson i forman mają jeszcze włosy :P Teraz mam nowa teorię: im mniej włosów tym gorszy odcinek ;P
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pon 16:14, 13 Wrz 2010
Jennie, Senk ju za pocieszenie :**
Agawuś!! :przytul: A no nie wiem czy mi dziękowałaś, chyba tak ^^ ŁAdnie sie na tobie prezentuje :mrgreen: I ja tu jestem ;]
I głowię sie nad zadaniem z matematyki...
Chętny do pomocy?
A zadanie brzmi następująco:
Spojler:
Przyjrzyj się podanym cenom. Ile powinny kosztować lody z bita śmietaną?
Cennik:
Lody z owocami - 2,67 zł
Galaretka z owocami - 2,45 zł
galaretka z bita śmietaną - 1,68 zł :shock: :shock: :shock:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 16:16, 13 Wrz 2010
maybe_55, daj i chwilke to ci pomoge ;) najlepiej napisz do mnie na gg.
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pon 16:22, 13 Wrz 2010
akurat mi się aparat spsuł jak chciałam Wam pokazać mój nowy kapelusz, grr.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pon 16:22, 13 Wrz 2010