maybe, to jest jakoś dziwnie ułożone, ale chyba chodzi o coś takiego:
a + b = 2,67
c + b = 2,45
c +d = 1,68
Musisz znać a i d... Czyli chyba na układ równań to się da rozwiązać. Ale w I gimnazjum chyba nie ma układów równań...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 16:23, 13 Wrz 2010
to bedzie:
lody- a
owoce - b
galaretka- c
b.śmietana- d
a+b=2,67
c+b=2,45
c+d=1,68
a+d=x
nie trzeba ukladu rownań. wystarczy pokombinowac jak ukozyc takie rownanie zeby byla jedna nie wiadoma. chyba wyjdzie
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pon 16:28, 13 Wrz 2010
Sal, O.o Okey. Troche pomogło... Spokojnie, damy rade, zaraz rusze swoją tępą mózgownice i mopże rozwiąże. :mrgreen: i tak na marginesie, miałam nagrane z 5 utworów gitarowych do wrzucenia na wrzute, ale niestety/stety skasowało mi pamięć w komputerze O.o Ale nagram Ci coś z Peach_soul, jak tylko do mnie przyjdzie, a bosko wychodzi nam, Perfect - Zawsze tam gdzie ty :D
Bambi, Nem Dobra, troche ruszyło, może dam rade. :D Ale jakby co to zaraz sie do was zwrócę po pomoc ^^
Agawuś Nie martw się, to zadanie dodatkowe :P
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 16:28, 13 Wrz 2010
Układami równań to raczej by się tego nie dało zrobić, albowiem pierwsza zasada brzmi: ile niewiadomych, tyle równań, a tutaj nam brakuje jeszcze jednego równania. ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Jejq! Z kim i dlaczego ja nic o tym nie wiem?! *wytrzeszcz* :shock:
Shee Jeny, ty to jesteś dobra w te klocki :mrgreen: Aa i bardzi fajne ubranko z Desmondem ;) Jeden z twoich mężów? :D
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 16:32, 13 Wrz 2010
dzień dobry kochani :*
W końcu wróciłam do domu, jestem śpiąca, boli mnie głowa i nic mi się nie chce, a to dopiero poniedziałek :evil:
Pon 16:33, 13 Wrz 2010
Shee no to w takim razie napisać, że bita śmietana tuczy i lepiej wziąć z owocami
ZAbiłaś mnie tym, Jean. :hahaha: O jeeeeny... :hahaha:
agawa5 napisał:
Nie mam pojęcia, jeżeli chodzi o to pierwsze. I o to drugie też...
:mrgreen:
nimfka Heeeej :*
Pon 16:36, 13 Wrz 2010
Shee no to w takim razie napisać, że bita śmietana tuczy i lepiej wziąć z owocami
Bita śmietana w ogóle jest fuu, nigdy jej nie lubiłam.
maybe_55 napisał:
Jeny, ty to jesteś dobra w te klocki
Cztery osoby rzuciły się i rozwiązały ci pół zadania, a ja tylko rzuciłam jedno matematyczne prawo i to ja jestem dobra? ^^
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Cztery osoby rzuciły się i rozwiązały ci pół zadania, a ja tylko rzuciłam jedno matematyczne prawo i to ja jestem dobra? ^^
Oj Shee, Ja pamiętam jak mi pomogłaś z tym zadaniem z trójkątami :D Nie mówiąc już o angielskim.. :]
Pon 16:39, 13 Wrz 2010