A ja od dziś wyglądam jak Justin Bieber :(
Chodzę po domu i śpiewam "bejbe, bejbe, bejbe uuuu!", czym doprowadzam całą rodzinę do kwiku (zwłaszcza że moja nowa grzywka naprawdę kojarzy się z Justinem).
Czy ktoś dzisiaj ogląda GG w nocy?
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Arr, nimfka tego nigdy nie słyszała, o to się mogę założyć, a wkleiłam ten tekst, bo od dwóch dni go nucę praktycznie bez przerwy ;) nie chodziło mi o szpan ;).
Jeszcze raz, miłego wieczoru :papapa:
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
phi a miałam Ci dobranockę wysłać, teraz to phi hahaha.
Guśka nie szantażuj mnie, proszę mi zaraz ładną dobranockę wysłać!!
Sis a ja właśnie robię zad z matmy :evil: , do którego muszę zrobić??
Pon 21:13, 13 Wrz 2010
Ktoś będzie oglądał finał US Open panów? :D Za chwilę się zacznie :)
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Pon 21:14, 13 Wrz 2010
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pon 21:19, 13 Wrz 2010
Kochani zmykam się umyć i spać, więc do napisania :)
Miłego nocnego oglądania i dobranoc :*
Pon 23:11, 13 Wrz 2010
Powituję serdecznie obecnych i nieobecnych, widzę, że nocnym "top tematem" był niejaki JB, znany również jako "Ten-Którego-Imienia-W-Obecności-Agawy-Nie-Wolno-Wymawiać" :D Nie wiem, czemu tak nudna i miałka persona(z takimż repertuarem) wzbudza tyle kontrowersji... ale przyznaję, fakt zdobycia przez niego nagrody VMA nieco mnie zdenerwował.
Spojler:
*w tle nagrany głos Agawy: "Bieber to szmata, Bieber to zło, Bieber, jeśli ośmielisz się przyjechać do Polski, wyślę na twój koncert paru moich przyjaciół z piłami łańcuchowymi!* :twisted:
I szkoda, że Gorillaz nic nie wygrali, a byli nominowani! No cóż, idę dalej czytać "Siewcę Wiatru", może wpadnę po południu. Cześć!
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Wto 8:51, 14 Wrz 2010
Hello, Hello :P Przyszłam się tylko pochwalić, że mam zaklepany urlop na premierę 7 sezonu House'a i będę mogła towarzyszyć nocnym pochłaniaczom Huddy scen :P
W piątek wybieram się do koleżanki na weekend, ale w poniedziałek wieczorem wracam, żeby móc zasiąść nocą przed komputerkiem i rozkoszować się Huddy. Mam tylko nadzieję, że nie będzie tam dużo do rozumienia, bo my english isn't good :roll: Ale co tam, cieszę się jak dziecko :P
Siedzę czwarty dzień w domu i już mnie coś trafia, zważywszy, że pierwszy raz od dłuższego czasu nie pada :roll: nudzi mi się strasznie... a tata powiedział, że jak pojadę do stajni albo gdziekolwiek to mi samochód zabierze... :roll:
spenetrowałam siostrze szuflady w poszukiwaniu fajnych filmów i same nudy znalazłam, no ale jakoś czas trzeba zabić :]