|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 613, 614, 615 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Hej Marysiu! :D Ta owca to coś wyjątkowego? :> :mrgreen:
|
|
Wto 16:19, 14 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
vanilla_bear napisał: | A teraz pytanie powinno brzmieć: dlaczego się mszczą?
|
No więc coś koło listopada zeszłego roku przyszła do nas nowa polonistka na zastępstwo. Z kobitką można było się dogadać, jak rany, nie zależało jej, żeby nam bruździć, itd. Akurat trafiła na okres omawiania pozytywizmu, wiesz, same opasłe lektury. No a u nas tak z 5 osób (na ponad 30) czyta lektury. No i kobicina chce jakoś pracować, wie, że prawie nikt nie przeczytał całej książki, więc mówi: przeczytajcie frgmenty. Jak myślisz, przeczytali? Nie. Babka prowadzi lekcje, a tu o mało jej nie zlinczują. Co najlepsze mieli do niej wąt, że nie przeczytali (!). Mi (i nie tylko mi) ręce opadły. No i z koleżanką starałyśmy się przetłumaczyć tym, wełnistym istotom (czyt. baranom), że już sami nie wiedzą czego chcą. No i od tego czasu, jakoś nie ma z kim pogadać, czy nawet przepisać lekcji, gdy mnie nie ma albo na siłę próbują mnie wywalić z mojej stałej ławki, w której siedzę od 3 lat. To tak mniej więcej.
Cytat: | wiolka17 napisał:
vanilla_bear, o, Z Radomia jesteś! Odwiedzę Cię w czwt.
Wybierasz się w te strony? |
Od 7.30 będę kursować elką. Najpierw jazdy, a o 10.30 mam egzamin. :)
|
|
Wto 16:22, 14 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | dzień dobry.
moja klasa spędziła pół matematyki na tłumaczeniu profesorowi, że z tablicy można zetrzeć nasze rysunki, ale wszystkie poza owcą, owca ma zostać Mr. Green
facet na nas patrzył jak na bandę idiotów. |
Oooo! Owce są fajne :mrgreen: W ogóle fajną klasę macie tak wnioskuję sobie...
|
|
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
vanilla_bear w życiu! Małe zadupie, pewnie nawet nie słyszałaś - Krosno :D
maria lucie hej! ;* a co to za owca była? :D
|
|
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam z powrotem i szybkie, choć może nieco obcesowe pytanie to Żanety: wiesz może, kiedy Twój brat, znany jako Danielek18, wstępuje w małżowinowy związek? :mrgreen:
|
|
Wto 16:23, 14 Wrz 2010 |
|
BluePoliceBox
Kardiochirurg

Pochwał: 6
Miasto: Wieliczka
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
agawa5, serio? Jeszcze się nie pochwalił :mrgreen: A z kim? :> :D
|
|
Wto 16:24, 14 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zaneta94 napisał: | agawa5, serio? Jeszcze się nie pochwalił |
Twój własny brat się małżuje i o tym nie wiesz? Wstyd! :P
zaneta94 napisał: | A z kim? |
Niech sam ci powie ;)
|
|
Wto 16:25, 14 Wrz 2010 |
|
BluePoliceBox
Kardiochirurg

Pochwał: 6
Miasto: Wieliczka
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | wiolka ja mam taką grupę, że nie wiem, skąd wezmę cokolwiek jak mnie nie bedzie, bo oni nic mi nie powiedzą ;/ |
O, znam to. Gdyby nie 2 dusze w klasie, to nie wiem, skąd bym brała lekcje. Zresztą kiedyś Wam o tym trułam.
Cytat: | facet na nas patrzył jak na bandę idiotów.
|
Strasznie mu się dziwisz? ;) A tak serio to macie ciekawe lekcje. ;)
|
|
Wto 16:26, 14 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Musze już lecieć. Pa wam wszystkim! :**********
|
|
Wto 16:27, 14 Wrz 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zaneta94 napisał: | Ta owca to coś wyjątkowego? |
wiesz, owca to skrót od organizacja wielbicieli cezara arcywspaniałego :mrgreen:
na przewodniczącego klasy chłopcy zaczęli wołać "cezar".
narysowali na tablicy owcę która woła CTR! (czyli cezar Tomek rulez). oraz dopisali "strzeż się, ZBOC patrzy" (zboc - zewnętrzne biuro ochrony cezara).
schiza kompletna :hahaha:
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć! Obiecałam sobie że już Was nie będę gnębić swoimi problemami ale muszę złamać obietnicę.
Wczoraj wieczorem dowiedziałam się że gdy zmienia się szkołę najpierw jest 1 etap rozmowa z dyrektorem, oglądanie przez niego świadectw i egzaminu. Potem dopiero ewentualnie przepuszcza Cię do części pisemnej i ustnej.
Ok, wszystko cacy. Z tej szkoły do której zamierzałam iść się na pewno nie dostanę więc przejrzę inne ale oczywiście matka musiała cały mój optymistyczny humor zepsuć. Powiedziała że sobie nie dam rady w innym liceum, że będzie tylko gorzej.. Przez to nie wiem czy w ogóle będę mogła zmienić szkołę. Poleciałam na górę do mieszkania, zamknęłam głośno za sobą drzwi. Zalana łzami siedziałam w pokoju bardzo długo. Do teraz w ogóle się do niej nie odzywam i nie zamierzam. To jak mnie traktuję i mnie nie wspiera wcale mi nie pomaga wręcz odwrotnie.
|
|
Wysłany:
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
O, znam to. Gdyby nie 2 dusze w klasie, to nie wiem, skąd bym brała lekcje. Zresztą kiedyś Wam o tym trułam. |
Ja na razie trzymam z 4 dziewczynami i hm.. widać, że odstajemy od reszty. Chociaż mam wrażenie, że i one zostaną wchłonięte ;/
Uciekam, muszę się położyć, bo mnie mdli aż :|
|
|
Wto 16:28, 14 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
agawa5 napisał: | Niech sam ci powie Wink |
No błagam, napisz w spoilerze! :mrgreen:
Cytat: | schiza kompletna hahaha |
Humor przedni :hahaha:
|
|
Wto 16:28, 14 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | No więc coś koło listopada zeszłego roku przyszła do nas nowa polonistka na zastępstwo. Z kobitką można było się dogadać, jak rany, nie zależało jej, żeby nam bruździć, itd. Akurat trafiła na okres omawiania pozytywizmu, wiesz, same opasłe lektury. No a u nas tak z 5 osób (na ponad 30) czyta lektury. No i kobicina chce jakoś pracować, wie, że prawie nikt nie przeczytał całej książki, więc mówi: przeczytajcie frgmenty. Jak myślisz, przeczytali? Nie. Babka prowadzi lekcje, a tu o mało jej nie zlinczują. Co najlepsze mieli do niej wąt, że nie przeczytali (!). Mi (i nie tylko mi) ręce opadły. No i z koleżanką starałyśmy się przetłumaczyć tym, wełnistym istotom (czyt. baranom), że już sami nie wiedzą czego chcą. No i od tego czasu, jakoś nie ma z kim pogadać, czy nawet przepisać lekcji, gdy mnie nie ma albo na siłę próbują mnie wywalić z mojej stałej ławki, w której siedzę od 3 lat. To tak mniej więcej. |
Idioci.
Przyznaje, takich trzeba tępić, a nie. Szkoda, że babka nie miała sumienia ich nalezycie ocenić, może przemówiłoby im to do rozsądku.
|
|
Wto 16:29, 14 Wrz 2010 |
|
vanilla_bear
Stażysta

Użytkownik zbanowany Pochwał: 2
Miasto: Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, kochana nie martw się :przytul:
|
|
Wto 16:31, 14 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 613, 614, 615 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 614 z 636 |
|