Od razu tam szczury... Pumba po prostu lubi takie wariacje... a ja spełniam jej wszystkie nawet te najmroczniejsze fantazje.
Syska, zanim inni przyjdą my sie chyba będziemy prowadzać po tym parkiecie jak dwa rasowe żule :mrgreen:
Ale to nic, przynajmniej nawiążemy bliższą znajomośc. Oby tylko ze soba a nie z parkietem.
*polewa po krakowsku*
*pije do Syski*
*strzepuje kielicha i podaje Sysce*
Ostatnio zmieniony przez T. dnia Pią 10:28, 20 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
*odbiera kielich i polewa*
*pije do T.imonqa*
*strzącha i podaje T.*
W takim tempie to się urżniemy do jedenastej :D
Zapodaj jakąś skoczna muzę i w tany ruszamy co by alkohal w nogi poszedł... ;) choc nie wiem czy to najlepszy pomysł :D
Przytulańców tylko nie dawaj, bo mnie po alkoholu się na amory zbiera... a jak sie Pumba obudzi, to wiesz kły to ona ma...
EDIT: Dawaj Ewel z nami - jako gospodyni tego bankietu musisz dawać gościom dobry przykład!
*polewa Ewel nadprogramowego kielonka*
Ostatnio zmieniony przez Syśka dnia Pią 10:33, 20 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ POLSKA! BIAŁO-CZERWONI! Wysłany:
Pią 10:30, 20 Mar 2009
Ps. Tak wogóle to ja mi przez omyłkę Anna na chrzcie dali... a nie Timon...
T. co ten alkohol potrafi z ludzi wyciągnąć... :D
A mnie dali Olga, tez przez pomyłkę bo miała być Gracja :twisted:
Ciekawe jak dali Ewel ?? :D:D:D:D:D
_________________ POLSKA! BIAŁO-CZERWONI! Wysłany:
Pią 10:48, 20 Mar 2009
No nieźle - jeszcze południa nie ma :twisted:
Chrzanię mój katar, ból gardła i tonę medykamentów - dołączam się do toastów :winko:
T.imonku - masz prawie bardzo ładne imię, jakby tak z przodu dodać "Jo", to już byłoby przecudne: bo moje :>
*polewa Gracji i T.imonkowi, Ewel też się załapie, o ile już gdzieś nie pognała*
Pią 10:53, 20 Mar 2009
*Tuli biedna chora Liz*
ja sie ubierzmowałam jako Joanna: jestem Anna "Timon" Paulina Joanna.
Od Joanny d`Arc. Dziewica Orleańska :hahaha: :hahaha:
Ale Gracja? :shock: Dobrze, że jednak zdecydowali sie na Olga :wink:
A tak wogóle, wiesz, że Ty mój ziomek jestes??? Bo ja z wawy pochodze :mrgreen: Za pół roku zamierzam tam włąsnie wrócić z krakowa.