Chyba właśnie umarłam.
Przed chwilą do pokoju weszła moja siostra i tak do mnie "Groszku... ty jesteś specem od tych wszystkich wampirów, no nie? No to powiedz mi, co mają wspólnego wampiry i szparagi?"
Śmiałam się tak bardzo, że aż wyszła, tak samo skonfundowana jak weszła. ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wstawać,szkoda dnia...a mojego to napewno mam całą sobote zaplanowaną:
Lista rzeczy do zrobienia:
-namalować obrazek na plastyke i to nie moze byc HASIOK! :roll:
-iść piechty do odalonego o jakieś 4 lub 5 km sklepu zoologicznego bo szampon dla mojego uczarnionego białego niegdyś psa(bo jutro mam gości)
-odrobic zadania domowe ze wszystkich przedmiotów :shock:
-przygotować chałupe na błysk by goście nie narzekali na syf,który mam wokół. :hahaha: :lanie: Ta ktos chetny do pomocy?Ciocia Nikusia zaprasza! :]
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet'' Wysłany:
Sob 8:39, 18 Wrz 2010
Dzień dobry!
Miałam dziś jechać ze znajomymi na wyprawę w nieznane, a zostałam uziemiona w domu przez paskudne przeziębienie :roll: No, ale do poniedziałku na pewno mi przejdzie, akurat do szkoły. Takie moje szczęście.
Lekcji jeszcze nie ruszyłam, jakoś wolę zostawiać takie rzeczy na wieczór.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 9:32, 18 Wrz 2010