Widzę, że od samego rana trwają przygotowania do urodzin Ewel ^^ Jeśli nie macie jeszcze barmanki, to ja z miłą chęcią mogę stać za barem i polewać - mam wprawę ;D
A po wczorajszym... nie mogę patrzeć na alkohol, więc macie pewność, że za dużo nie ubędzie ;P
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Pią 15:52, 20 Mar 2009, w całości zmieniany 2 razy
Syśka, przyznam się, że w ikonkowym głosu nie oddałam, ale w fickowym i owszem :mrgreen:
Pią 15:50, 20 Mar 2009
Syśka, Ja mam bardzo liberalny stosunek do regulaminów ;)
A poza tym jestem nieuprzejmy (nie chcę nikogo faworyzować, ty wiesz co to za odpowiedzialność? nie mógłbym spać wiedząc, że przeze mnie ktoś wygrał i tym samym zabrałem komuś szansę na zwycięstwo, taki już jestem wrażliwy na cudzy ból ;))
Pią 15:52, 20 Mar 2009
A poza tym jestem nieuprzejmy (nie chcę nikogo faworyzować, ty wiesz co to za odpowiedzialność? nie mógłbym spać wiedząc, że przeze mnie ktoś wygrał i tym samym zabrałem komuś szansę na zwycięstwo, taki już jestem wrażliwy na cudzy ból )
DOBRE :D:D:D:D:D Obśmiałam się ;)
Ale tu trzeba nagiąć zasady dla budowania wspólnego dobra i przyszłości! Przodownicy pracy (RWT) powinni dawać przykład innym userom, może ciut mniej zaangażowanym i wyrabiać nie 300% a 500% normy i głosować nawet kilkukrotnie ;)
WITAJ ROCKET! Biały kot Cie dzisiaj szukał ;)
Ostatnio zmieniony przez Syśka dnia Pią 16:06, 20 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ POLSKA! BIAŁO-CZERWONI! Wysłany:
Pią 15:57, 20 Mar 2009
Lecę już, będę później. Trzymajcie się "przodownicy pracy" :mrgreen:
Pią 15:58, 20 Mar 2009
jestem wsciekła :evil: cholernie wsciekła.
Polazłam na drugi koniec krakowa do katedry medycyny sadowej zapisac sie na ciecie trupa i pocałowałam klamke:/ Oczywiście dzis nie czynne! Potem pojechałam na dyzur mojego ćwiczeniowca z UE i co? oczywiście dyzur odwołany. Bo po co studentom dawać wpisy, na kilka dni przed terminem składania kart egzaminacyjnych. Zmarzłam, nałaziłam sie i wszytko na nic. Straciłam 2 godziny i nie załatwiłam nic...
Grrrrrrrrrrrrrrr! Trzymajcie mnie bo mnie cos trafi!
Hellou!!! Wróciłam z morskiej eskapady z cieknącym nosem, ale za to czekała na mnie w domku paczka od Gosieńki mojej Kuleczki :jupi: Oto co w niej znalazłam:
przyniosłam też serniczek i czerwone półsłodkie greckie wino:)
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Pią 16:50, 20 Mar 2009
T.imonq tylko spokojnie. Zostawiłam dla Ciebie lufkę na rozgrzewkę z Ewelowej flaszeczki
*nalewa i robi głupią minę aby rozśmieszyć T.*
*podkreca kaloryfer*
*czeka aż ktoś zapoda fajna muzyczkę bo sama nie potrafi ;) :hmmm: *
Super Ewelciu, cieszymy się że się cieszysz!
EDIT: Była tu gdzies Pumba-RQ!
T.imonq połóż się pod nią a zobaczysz ja Ci się gorąco zrobi! ;D
_________________ POLSKA! BIAŁO-CZERWONI! Wysłany:
Pią 16:59, 20 Mar 2009