Syśka wtedy urządzilibyście zbiorową orgię? :hahaha:
Byłam u kuchni, aby się dowiedziec, że niedługo wychodzę za mąż, bo rozmawiam z chłopakami :hahaha: Cudnie :hahaha:
Licence śliczna kanapka, mogę gryyyza?
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pią 19:23, 20 Mar 2009
ależ Gorm, jakie wyuzdane! Normalna Poranna Libacja z Gołymi Panami w Tle :)
Samo zło :twisted:
Gorm - nie bądź łoś i zagłosuj. A jak będziesz miał już traumę, to na forum mamy bardzo łagodnego psychiatrę - gołębie serce.... Sasasa : :twisted:
jeanne napisał:
Byłam u kuchni, aby się dowiedziec, że niedługo wychodzę za mąż, bo rozmawiam z chłopakami :hahaha: Cudnie :hahaha:
jeanne - to dobrze, że nie znałaś mojej Babci, która potrafiła przybiec oburzona do mojej ciotki, że sąsiadka widziała, jak moja kuzynka szła z chłopakiem za rękę!! Po ulicy!! Ludzie widzieli!! I na dodatek było po godzinie 20.00, po której to godzinie panienki z dobrego domu nie wałęsają się po mieście !!! :twisted:
ToAr - od czego Cię brzuszek boli? :przytul: Wiem, wiem - musisz wznieść więcej toastów :>
Pią 19:53, 20 Mar 2009
*pije za zdrowie Ewel*
Lizbona, ale ja nawet nie ośmieliłabym się iść z nimi za rękę! Po prostu przepychaliśmy się na drodze, a dzisiaj im powiedziałam cześć :hahaha: Chociaż to może być bardzo niebezpieczne. Ostatnio słyszy się tyle o wiatropylnych ciążach :hahaha:
Ja ostatnio w niedzielę o 20 na przystanku obgadywałam ludzi. Nie muszę mówić jakich rzeczy się dowiedziałam, co robiłam? :D
Hej :*
Panowie elektrycy już sobie poszli. Jak dobrze, że chociaż ścian nie trzeba kuć. I tak ledwo wytrzymuję.
Ewel przyszła! Z flaszką! :D No to impreza!
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 20:01, 20 Mar 2009
Witajcie kochani :*
Melduję się po bardzo męczącym i zabiegany dniu, jak rano wyszłam dopiero wróciłam i teraz też z wami nie posiedzę-,,siła wyższa"(czyt.mama)się pokłuciła ze mną :evil: Tak więc posiedzę z wami mniej więcej od 23 :?
Widzę że nie próżnowaliście dziś, 200 postów :shock:
Do póżniej :*
Pią 20:02, 20 Mar 2009
to dobrze, że nie znałaś mojej Babci, która potrafiła przybiec oburzona do mojej ciotki, że sąsiadka widziała, jak moja kuzynka szła z chłopakiem za rękę!!
Liz, to moja babcia była kiedys zgoła inna, zanim nie wstapiła do Rodziny, ...dawniej jak narzekałam na swój mały biust, to mi kazała dawać chłopakowi do masowania bo od tego rosną ! Mówiła: zobacz jak mi urosły! Moja babcia ma DD ;) :mrgreen:
Zdrowie Ewel (chyba dziś już 30 raz!) w życiu tyle nie wypiłam ;)
_________________ POLSKA! BIAŁO-CZERWONI! Wysłany:
Pią 20:06, 20 Mar 2009