|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 70, 71, 72 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Właśnie wybija mi (o ile dobrze liczę) jubileuszowy post nr 11 000 :mrgreen: *wzrusza się*
|
|
Wto 16:47, 21 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Siostrzyczko gratuluję :) Chyba najwięcej masz postów na forum :) *gratuluje Żanecie*
|
|
Wto 16:50, 21 Wrz 2010 |
|
Danielek18
Immunolog

Pochwał: 2
Miasto: Tur
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
sajmon no,no rozumiem,że będziesz pracował w tych elektrowniach,których nie ma xD
Cytat: | Witaj, Marguerite Nasza kochana dręczycielko niewinnych i nieskalanych jeszcze grzechem łobuzerstwa duszyczek |
Jakich niewinnych ??Czy ty wiesz co 3-latki opowiadają ?? To była poezja,gdy te dzieci układały zdania z użyciem słów o kobietach wykonujących najstarszy zawód świata i innych podobnych. Nie wspominając, o tym,że potrafiły mówić "Ania, a ty wiesz co moi rodzice robili wczoraj wieczorem jak myśleli,że śpię? Dzidziusia! I wiesz,oni chyba maja za małe łóżko,bo ciągle na sobie leżeli i się przewracali." A ja muszę mieć poważną minę,ale Ci rodzice,ohh dla takich chwil warto ŻYĆ! Te buraczane twarze. Ale i tak kiedyś będę mieć armie małych terminatorków :twisted:
rocket queen napisał: | Marg, gratulejszyn! Gdyby była 22:00 wstawiłabym odpowiedni obrazek, ale jak zrobię to teraz, to ToAr mnie zutylizuje i przerobi na karmę dla kota.
I... wiem, że to niesamowite, ale po całym dniu pisania, mam kolejne strony do mojego wiekopomnego dzieła, zwanego magisterką. Aż idę się najeść. |
No cóż,szkoda,ale zawsze możesz to zrobić po 22 xD Wtedy się ToAra uciszy :twisted:
Gratuluje dopisania tych,kolejnych stron tego wielkiego dzieła :)
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Wto 16:54, 21 Wrz 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dziękuję braciszku :D
Danielek18 napisał: | Chyba najwięcej masz postów na forum Smile |
Wydaje mi się, że tak :mrgreen:
|
|
Wto 16:55, 21 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zaneta94 napisał: |
I co zamierzasz robić po studiach? Twoja wymarzona praca to... |
Zostać naczelnym dowódcą armii małych terminatorków,które pomogą mi podbić świat!!!! :twisted:
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Wysłany:
Wto 16:58, 21 Wrz 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | "Ania, a ty wiesz co moi rodzice robili wczoraj wieczorem jak myśleli,że śpię? Dzidziusia! I wiesz,oni chyba maja za małe łóżko,bo ciągle na sobie leżeli i się przewracali." |
:hahaha::mdleje: super!! czemu ja nie znam takich dzieci? :(
Cytat: | Zostać naczelnym dowódcą armii małych terminatorków,które pomogą mi podbić świat!! |
Chyba też będę chciał mieć całą armię :) "Terminatorki" fajna nazwa :D
Cytat: | Wydaje mi się, że tak |
Weteranka, babcia Żanetka
Ostatnio zmieniony przez Danielek18 dnia Wto 16:59, 21 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wto 16:58, 21 Wrz 2010 |
|
Danielek18
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | Zostać naczelnym dowódcą armii małych terminatorków,które pomogą mi podbić świat!wykrzyknik! Twisted Evil |
Ciekawe :mrgreen:
Cytat: |
Weteranka, babcia Żanetka |
Błagam, nie postarzaj mnie :lol:
Ja już będę zmykać, pa :papapa:
|
|
Wto 16:59, 21 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Danielek18 koleżanka,znalazła prace jako przedszkolanka jest wychowawczynią grupy wiekowej 4-latków.W swojej grupie,ma 25 osób z czego 18 to dziewczynki,które kochają jednego Kubę,mały zmienia dziewczyny jak rękawiczki. A każda porzucona idzie do niej po poradę jak ma go odzyskać.
|
|
Wysłany:
Wto 17:02, 21 Wrz 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite kurczę u nas też są 4 latki. Chyba za kilkanaście lat się tam zatrudnię :) Już lubię tego Kubę :) Mój ziomek
|
|
Wto 17:05, 21 Wrz 2010 |
|
Danielek18
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Danielek18 koleżanka,znalazła prace jako przedszkolanka jest wychowawczynią grupy wiekowej 4-latków.W swojej grupie,ma 25 osób z czego 18 to dziewczynki,które kochają jednego Kubę,mały zmienia dziewczyny jak rękawiczki. A każda porzucona idzie do niej po poradę jak ma go odzyskać. |
może z czasem zrozumieją, że to nie kobieta ma walczyć o faceta, a facet o kobietę. jak nie... to przynajmniej nie trzeba będzie włączać komputera/tv, żeby obejrzeć po raz kolejny "gorzkie gody" czy "misery". życie zafunduje nam filmy za free :]
witajcie ponownie! tym razem nadaję spod gorrrącego grzejnika, który przyjemnie opala mi plecy.
|
|
Wysłany:
Wto 17:08, 21 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | Jakich niewinnych ??Czy ty wiesz co 3-latki opowiadają To była poezja,gdy te dzieci układały zdania z użyciem słów o kobietach wykonujących najstarszy zawód świata i innych podobnych. Nie wspominając, o tym,że potrafiły mówić "Ania, a ty wiesz co moi rodzice robili wczoraj wieczorem jak myśleli,że śpię? Dzidziusia! I wiesz,oni chyba maja za małe łóżko,bo ciągle na sobie leżeli i się przewracali." A ja muszę mieć poważną minę,ale Ci rodzice,ohh dla takich chwil warto ŻYĆ! Te buraczane twarze. Ale i tak kiedyś będę mieć armie małych terminatorków |
Marg, moja droga, a czemu one o tym opowiadały? Zadałaś taki temat? xD
|
|
Wto 17:09, 21 Wrz 2010 |
|
vanilla_bear
Stażysta

Użytkownik zbanowany Pochwał: 2
Miasto: Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jestem w stanie tragicznym...
Ostatnio zmieniony przez Nika603 dnia Wto 17:20, 21 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Wto 17:09, 21 Wrz 2010 |
|
Nika603
Laryngolog

Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzieeń Dooo Brryyyy!
Ah jakże piękny poranek! Jakiż piękny dzień!
Jak przyjemnie wrócić z zawodów w bieganiu na 800 m z przedostatnim miejscem!
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Wto 17:10, 21 Wrz 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Marg, moja droga, a czemu one o tym opowiadały? Zadałaś taki temat? xD |
dziecięcy egocentryzm i pragnienie skupiania na sobie uwagi całego wszechświata ;-) chyba, że Marg chce nam o czymś powiedzieć...
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Wto 17:11, 21 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Wto 17:10, 21 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jak się w Kubie zaczną podkochiwać dziewczynki z innych grup... To będzie walka,niczym jakaś apokalipsa :hahaha:
|
|
Wysłany:
Wto 17:11, 21 Wrz 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 70, 71, 72 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 71 z 649 |
|