Hameronkowy jest śliczny ;D ta muzyka mnie troche rozbawiła, fajne wszystkie sceny dobrałaś ;D
tak, na ognisku musiało być fajnie, pozazdrościć zabawy ;)
_________________ Mój Kochany małż Greg :*
my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sro 14:23, 30 Gru 2009
Film nie jest wykonany przeze mnie!
Znalazłam go na yt z usuniętym dźwiękiem, więc na własne potrzeby pobrałam go i dodałam oryginalną muzykę. Jakiś czas temu zniknął z youtube, więc wrzucam go z pełnym szacunkiem dla twórcy, osoby o nicku Laerry
Osobiście uważam, że jest świetny! Oczarował mnie nie tylko muzyką, ale też doborem scen i... sami zobaczcie ;)
Pią 19:16, 19 Mar 2010
Piosenka i sceny są naprawdę świetne zgrane, lubię takie twory, w których nic nie jest przypadkowe. Wszystko jest dobrane celowo i z premedytacją. Dzięki, za podzielenie się tym z nami. (:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wreszcie, po długiej blokadzie twórczej, udało mi się wytworzyć vida :)
Przenosimy się na koncert GD, gdzie grają 2000 light years away. Piosenkę, która doskonale pasuje do... House'a. Cameron odeszła z pracy, wyszła za mąż, a on, choć oczywiście nigdy by się do tego nie przyznał, tęskni.
Wiem, momentami słaba jakoś, ale częściowo to wina yt.
No i oczwyście nie jestem właścicielem ani przedstawionych wyżej klipów ani ścieżki dźwiękowej ani nagrania z koncertu.
Pon 9:17, 12 Lip 2010
Moja najnowsza praca, którą zaczęłam kleić w wakacje i skończyć nie mogłam ;) Jak na razie, uważam, że to mój najlepszy vid.
Inspirowany tematem ,,9 żyć House'a".
Z dedykacją dla Mrukasi, bo to ona, choć pewnie o tym nie wie, poddała mi ten pomysł.
Sob 9:44, 18 Wrz 2010
wow, chyba się z tobą zgodzę że najlepszy twój Vid, moim zdaniem po prostu genialny :lol:
_________________ avek mój "Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones Wysłany:
Sob 10:06, 18 Wrz 2010
Ale no normalnie... Ah! :serducho: Ujrzawszy tego Vida i zachwyciwszy sie nim, powiadam, że CHCE-MY WIĘ-CEJ!
Wto 16:58, 21 Wrz 2010
Dziękuję za dedykacje!
Ale czym Cię tak natchnęłam ? :shock:
A co do Vid'u genialny ! :jupi:
Oczywiście idealna muzyka dobrana do takich scen/ jeden z moich ulubionych utworów My Chemical Romance :wink: /.
Czekam na więcej twoich dzieł!