|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 77, 78, 79 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Nika603 napisał: | ale liczy się zdrowie. Wink |
Mądrze gadasz. ;)
Nika603 napisał: | mimo okularów w 3 ławce nie widzętego co jest na tym ekranie puszczane tzn.jakięs filmy i teksty do tego... Crying or Very sad |
To przypadkiem nie powinnaś iść na kontrolę i ew. zmienić szkła na mocniejsze?
|
|
Sro 21:23, 22 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Miałam iść w grudniu,ale jakoś.... :oops: a szkła mam bodajże -1,5 lub 1,5 bo nie pamietam jakie oznaczenie...
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Sro 21:32, 22 Wrz 2010 |
|
Nika603
Laryngolog

Pochwał: 2
Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jutro jadę do Warszawy zanieść ostatnie papiery do dziekanatu, no i wychodzi na to, że od dwunastej do piętnastej będę się błąkać bez celu. Chyba się zaszyję w empiku i dorwę jakąś dobrą książkę. |
to zawsze była jedna z moich opcji. była, dopóki z jednego z katowickiego empiku nie wyniesiono wygodnych czerwonych sof, na których można było w spokoju usiąść i oddać się lekturze.
Cytat: | A ja się trzymam od prawa jazdy z daleka. Póki nie będę musiała, póty nie pójdę. I tak nie miałabym potem czym jeździć. |
ja muszę i przy okazji chcę, co nigdy wcześniej nie miało miejsca.
|
|
Wysłany:
Sro 21:34, 22 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | wiolka17 napisał:
Oddaj mi tego trochę! Mr. Green
ale gratis dorzucam kilka uzależnień!
|
A jakich? :> Kota w worku nie biorę. ;)
rocket queen napisał: | wiolka17 napisał:
Rocket, a jak Twoje prawko, jeśli można zapytać? chtry
zawaliłam i czekam do listopada. oblałam na mieście, bo zawiesiłam się na chwilę krzywy a jak Tobie idzie/poszło? |
A u mnie podobnie, też na mieście, zagapiłam się. Głupi błąd zrobiłam i d... Szkoda, ale cóż. Ja mam 29. kolejny egzamin.
Nika603 to idź jak najszybciej! :lanie:
No nic, nie zrobiłam wszystkich zadań, ale nie jest tragicznie. W międzyczasie net mi zdechł.
|
|
Sro 21:48, 22 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | A jakich? chtry Kota w worku nie biorę. Wink |
kota nie oddam! worka nie posiadam...
Cytat: | A u mnie podobnie, też na mieście, zagapiłam się. Głupi błąd zrobiłam i d... Szkoda, ale cóż. Ja mam 29. kolejny egzamin. |
wiesz, głupio zrobiłam biorąc jazdy już przed 6 rano. 2 godziny jeździłam, potem jeszcze testy, plac i dopiero właściwy egzamin na mieście. kilka razy złapałam się na tym, że głowa leci mi na kierownicę. ale... następnym razem damy radę :D
|
|
Wysłany:
Sro 21:54, 22 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka_ napisał: | Wiolka, jak Cię dobrze widzieć :*. Zabrali i mi hm....po dotykali Mucię beczy. Jestem zdruzgotana. A miał być to dla Ciebie prezent urodzinowy Sad. |
Ciebie też. Właśnie myślałam, gdzie się podziewasz. :) Ej, nie smutaj. :przytul:
Guśka_ napisał: | Ja dziś spałam 3 godziny po południu i o dziwo w ciągu 10 min. nauczyłam się na Ang. |
Zdolniacha. :)
rocket queen napisał: | kota nie oddam! |
Kazik, jeśli dobrze pamiętam? :> A ja mam małego kociaka. Śpi u mnie pod łóżkiem. :)
Cytat: | wiesz, głupio zrobiłam biorąc jazdy już przed 6 rano. 2 godziny jeździłam, potem jeszcze testy, plac i dopiero właściwy egzamin na mieście. kilka razy złapałam się na tym, że głowa leci mi na kierownicę. ale... następnym razem damy radę Very Happy |
No to rzeczywiście odlot. Ja testy zdawałam oddzielnie. Z Warki do Radomia (bo tam zdaję) wyjechaliśmy o 6.30., na miejscu byliśmy koło 8, a egzamin o 10.30. No i miałam jazdy przed, ale to akurat mi nie zaszkodziło, wręcz przeciwnie, bo Radom rozkopany, to się człowiek zorientował, gdzie co się zmieniło. Ale tak mi ręce chodziły, że szok. Chyba się tak w życiu nie stresowałam. Egzaminatora miałam spoko, jak zobaczył, że mi łapy chodzą, to mi zaproponował, żebym się przeszła po placu i w ogóle. No ale cóż. Masz rację, kolejnym razem się uda - tego się trzymajmy. :)
|
|
Sro 22:05, 22 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Kazik, jeśli dobrze pamiętam? chtry A ja mam małego kociaka. Śpi u mnie pod łóżkiem. Smile |
si, Kazik. Twój śpi pod łóżkiem? jej... Kazior nie zaśnie bez poduszki pod głową i kołdry na grzbiecie :P
Cytat: | Masz rację, kolejnym razem się uda - tego się trzymajmy. Smile |
ej-men.
idę już zakopać się w pościeli. do napisania!
|
|
Wysłany:
Sro 22:09, 22 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Twój śpi pod łóżkiem? jej... Kazior nie zaśnie bez poduszki pod głową i kołdry na grzbiecie Razz |
Wiesz, to tak jest z moją kotką - tak ją mama nauczyła, ale kociak mieści mi się jeszcze na dłoni i strasznie głośno akcentuje, że najbardziej podoba mu się spanie pod moim łóżkiem i basta. ;)
Guśka_ napisał: | wiolka17 napisał:
Ciebie też.
To chyba nowość :d. |
No wiesz?! Ja w ten sposób okazuję Ci sympatię, a Ty tego nie doceniasz! ;)
Guśka_ napisał: | No, no, ale to Mucia. Ona też mam uczucia. |
Nie czujesz, jak rymujesz. ;) Ale rację masz, świętą rację. ;)
Cytat: | idę już zakopać się w pościeli. do napisania!
|
Ja też już uciekam, bo ślepia mi się kleją. Dobrej nocy! :papapa:
|
|
Sro 22:16, 22 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Jutro jadę do Warszawy zanieść ostatnie papiery do dziekanatu |
Shitzune, a można wiedzieć na jaką uczelnie i wydział?
|
|
Wysłany:
Sro 22:38, 22 Wrz 2010 |
|
sajmon
Stażysta

Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | sajmon napisał:
Shitzune, a można wiedzieć na jaką uczelnie i wydział?
Na Politechnikę, wydział chemiczny |
O, co za niespodzianka, też jestem na Politechnice, tyle, że na MEL-u. Wydział chemiczny jest bardzo dobry, jest wysoki poziom, może troche Cie przestrasze, ale myśle, że to dobra motywacja do nauki, otóż po pierwszym roku czy nawet po pierwszym semestrze odpada około połowa ludzi. Trzeba sporo sie uczyć , ale sie opłaca, bo z pracą i to dobrze płatną po tym wydziale podobno nie ma problemów.
|
|
Wysłany:
Sro 22:56, 22 Wrz 2010 |
|
sajmon
Stażysta

Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 77, 78, 79 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 78 z 649 |
|