|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 90, 91, 92 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
rocket queen napisał: | w sensie, że bliżej Ci do pleśniowego sera? no cóż, "jesteś tym, co jesz" |
O, to będzie mój argument przeciwko pleśniowemu serowi, kiedy rodzina znow mi go będzie podtykała... Lubie od czasu do czasu zjeść troche tego sera, ale nie rozumiem, jak można sie tak na okrągło delektować czymś co tak śmierdzi. Jak u mnie ostatnio był pleśniowy ser w lodówce, to wystarczyło na kilka sekund ją otworzyć, żeby po kilkunastu sekundach śmierdziało na całym parterze, jakby ktoś wiadomo co zrobił...
|
|
Wysłany:
Pią 19:59, 24 Wrz 2010 |
|
sajmon
Stażysta

Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
sajmon napisał: | O, to będzie mój argument przeciwko pleśniowemu serowi, kiedy rodzina znow mi go będzie podtykała... Lubie od czasu do czasu zjeść troche tego sera, ale nie rozumiem, jak można sie tak na okrągło delektować czymś co tak śmierdzi. Jak u mnie ostatnio był pleśniowy ser w lodówce, to wystarczyło na kilka sekund ją otworzyć, żeby po kilkunastu sekundach śmierdziało na całym parterze, jakby ktoś wiadomo co zrobił... |
albo masz tak wyczulony węch, jak główny bohater "pachnidła", albo ten camembert/brie był już nienadający się do spożycia. wbrew obiegowej opinii, ser pleśniowy również posiada datę ważności ;)
|
|
Wysłany:
Pią 20:05, 24 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
sajmon, zależy który, bo np. taki delikatny camembert z lekkim białym kożuszkiem pleśni nie śmierdzi jakoś strasznie :D
I ku jasności - nie zajadam się takimi specyjałami codziennie, ale raz na jakiś czas - mniam :)
Miałam 15 lekcji z gimnazjalistami, kurczę no, to nie są złe dzieciaki :)
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Pią 20:07, 24 Wrz 2010 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel napisał: | zależy który, bo np. taki delikatny camembert z lekkim białym kożuszkiem pleśni nie śmierdzi jakoś strasznie Very Happy |
O jezu... Ja tam się panicznie boję pleśni...
|
|
Pią 20:08, 24 Wrz 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
na świecie jest tyle smakowitych serów, że głowa mała. ostatnio miałam okazję spróbować francuskiego banona - jeśli będziecie mieli okazję, to korzystajcie, bo smak po prostu niemożliwy od opisania (jako, że zapakowany jest w liść kasztanowca, a wcześniej kąpany w winie).
|
|
Wysłany:
Pią 20:09, 24 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel napisał: | Miałam 15 lekcji z gimnazjalistami, kurczę no, to nie są złe dzieciaki Smile |
gimnaziści to istoty nieznane. może to całe "przymilanie" to tylko 1 etap ich złowrogiego planu...
|
|
Wysłany:
Pią 20:11, 24 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | albo masz tak wyczulony węch, jak główny bohater "pachnidła", albo ten camembert/brie był już nienadający się do spożycia. wbrew obiegowej opinii, ser pleśniowy również posiada datę ważności |
Na 99% nie był przeterminowany, to był po prostu wyjątkowo śmierdzący pleśniowy ser, nie mam takiego wyczulonego węchu, a czuć go było z dala od lodówki pewnie dlatego, że było tego sera całkiem sporo, wiadomo, że im większy pleśniowy ser, tym większe "pole rażenia" :wink:
|
|
Wysłany:
Pią 20:15, 24 Wrz 2010 |
|
sajmon
Stażysta

Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | gimnaziści to istoty nieznane. może to całe "przymilanie" to tylko 1 etap ich złowrogiego planu...
|
Nie wiem jak gimnazjaliści,ale u nas praktykantki wszystkie są zawsze obkomplementowane przez całą klasę a potem się wokół nich zbiera wianuszek małych istotek i " A ma pani psa?" " A chłopaka pani ma?" " A gdzie pani mieszka?" " A ogląda pani Housa?" itd. :mrgreen: Z historii raz mieliśmy taką ładną praktykantkę i fajnie było,bo z Szumskim byśmy w życiu takich lekcji ciekawych nie mieli
|
|
Pią 20:15, 24 Wrz 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej ho!
Nareszcie łikend! Bede sie nim na pawac ile wlezie.
Co słychac? :)
|
|
Nucior- najlepsiejsza i najukochańsza starsza stażem, młodsza wiekiem siostra :* :*
Nika- ciocia :*
Wysłany:
Pią 20:18, 24 Wrz 2010 |
|
peach_soul
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie kombinują nic, a ci z pierwszych klas to chyba nawet się trochę boją :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pią 20:19, 24 Wrz 2010 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Maxik Hej! Mam nadzieję,że nie masz mi za złe rozpływania się nad Ofelią na gg? :hahaha:
|
|
Pią 20:20, 24 Wrz 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Mam nadzieję,że nie masz mi za złe rozpływania się nad Ofelią na gg? |
alez oczywiscie ze nie :mrgreen:
Guśka_ napisał: | MAAAAAAAAAAAAXXX ;* Jak ja Cię dawno nie widziałam :O. |
Mamuuuuuuuuuuuuuuuuut! Ja ciebie tez dawno nie widzialam. :| hej! :*
|
|
Nucior- najlepsiejsza i najukochańsza starsza stażem, młodsza wiekiem siostra :* :*
Nika- ciocia :*
Wysłany:
Pią 20:23, 24 Wrz 2010 |
|
peach_soul
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka_, bo w mojej szkole jest grzeczna młodzież :) Drugie klasy są najbardziej nieokrzesane ;).
No, prowadziłam 15 lekcji ;).
|
|
Wysłany:
Pią 20:25, 24 Wrz 2010 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 90, 91, 92 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 91 z 649 |
|