|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 94, 95, 96 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Witam :D
Cieplutko, słoneczko za oknem, aż chce się żyć :D Co tam, że już pojutrze poniedziałek :mrgreen:
|
|
Sob 11:18, 25 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
sajmon ja się uczę języka francuskiego przez 3 lata ale w szkole. Myślę że spokojnie możesz spróbować! Jeśli weźmiesz jakieś lekcje w grupie, w dobrej szkole językowej a najlepiej prywatne to myślę że dasz radę! :) Tylko najlepiej gdybyś sobie załatwił lekcje np. 3 razy w tygodniu po godzinie. Im częściej tym lepiej! szczególnie w przypadku nauki języków obcych..
W ogóle to cześć! :) Chyba ostatni raz w tym roku powłóczę się na dworze w sukience ale bez rajstop.
|
|
Wysłany:
Sob 11:37, 25 Wrz 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, hej :D Co słychać, oprócz tego, że korzystasz z pogody? :wink:
EDIT: Zmykam, pa :papapa:
|
|
Sob 11:40, 25 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | sajmon ja się uczę języka francuskiego przez 3 lata ale w szkole. Myślę że spokojnie możesz spróbować! Jeśli weźmiesz jakieś lekcje w grupie, w dobrej szkole językowej a najlepiej prywatne to myślę że dasz radę! Tylko najlepiej gdybyś sobie załatwił lekcje np. 3 razy w tygodniu po godzinie. Im częściej tym lepiej! szczególnie w przypadku nauki języków obcych.. |
Niedaleko mnie jest Instytut Francuski, który oferuje właśnie kursy nauki tego języka, zdaje sie, że jest to jednostka podległa bezpośrednio ministerstwu spraw zagranicznych Francji, więc napewno jest to na dobrym poziomie. Teraz mają jakieś dni otwarte, więc chyba się przejde. Nie ukrywam, że wolałbym pouczyć się jednak trochę mniejszym kosztem, np. korespondencyjnie przez eskk. Musze jeszcze to przemyśleć, przeanalizować różne opcje i wybrać optymalną :)
|
|
Wysłany:
Sob 13:06, 25 Wrz 2010 |
|
sajmon
Stażysta

Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Hej Nika, co u Ciebie słychać? | A Sajmon wiesz jak to jest niby weekend,ale nauki pełno.Praktycznie na każdy przedmiot w szkole na poniedziałek więc... :roll: ale za to zamierzam dzisiaj poprawić sobie humor projesiennym spacerkiem w poszukiwaniu kolorów świata oo! :D
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Sob 13:29, 25 Wrz 2010 |
|
Nika603
Laryngolog

Pochwał: 2
Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | ale za to zamierzam dzisiaj poprawić sobie humor projesiennym spacerkiem w poszukiwaniu kolorów świata oo! |
Kolor prawdziwy, szczery, szalony, zielony, żółty i czerwony! :)
Przypomniał mi się koncert FL. To już prawie rok. Ale bardzo prawdopobne jest, że powtórka będzie przyszłej jesieni, więc jest na co czekać ;)
Dziś jest chyba najcieplejszy dzień września. Muszę zrobić profil hipsometryczny na geografię, ale... olewam :P
|
|
Sob 13:32, 25 Wrz 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Planu zajęć nadal moje oczy nie widziały, ale przynajmniej wiem, jakie będę miała przedmioty w tym semestrze: oligofrenopedagogika, muzykoterapia, teatroterapia, pedagogika specjalna, pedagogika społeczna, psychologia rozwojowa, terapia dzieci w wieku przedszkolnym, proseminarium kierunkowe oraz... praktyka pedagogiczna, ojojoj. 8)
Do tego dojdzie jeszcze WF i lektoraty (na szczęście nie należę do osób, które z niewiadomych przyczyn były przyjęte, a teraz okazuje się, że ich nie ma).
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 13:35, 25 Wrz 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | oligofrenopedagogika | A cóż to takiego?. Cytat: | Ale w końcu wypadałoby, bo dziś kolejny ślub, na którym trzeba śpiewać. I znów nie wiem nawet czyj. | Śpiewasz? :)
Dodano 47 sekund temu:
Cytat: | Jesteśmy z Sevir w domu od 1,5h i nadal nie otworzyłyśmy żadnej książki | Ja już zaczęłam ale jeszcze została biologia,polski,angielski i fizyka! :shock:
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Sob 14:05, 25 Wrz 2010 |
|
Nika603
Laryngolog

Pochwał: 2
Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry. Szkołą mi tak zniszczyła zegar biologiczny, że od 6 się budziłam :( Nie biorę się za książki, nie ma mowy, od rana oglądam Haj skul mjuzikal i odmóżdżam się ^^
|
|
Sob 14:08, 25 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
jeanne, fuuuj, HSM nawet na odmóżdżenie się nie nadaje, ja się przy tym uwsteczniam całkowicie. |
Ja się cofam w rozwoju, na TI facet nas uczył kopiować foldery, to teraz dla równowagi oglądam HSM :hahaha:
|
|
Sob 14:15, 25 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 94, 95, 96 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 95 z 649 |
|