Jeanny osobiście rozkazuje ci zrobić dla mnie przepiękny banerek z dedykacją w barwach niebieskiej koszuli Housa na Cuddy! :twisted: oo!Niesamowicie intrygujący!
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet'' Wysłany:
Sob 20:59, 25 Wrz 2010
Nika owocnych poszukiwań! A tak w ogóle chcesz zobaczyć mojego kota, o tym samym imieniu?
Tak!
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Sob 21:00, 25 Wrz 2010
Kociaku, nie mów. Asia jest szpiekiem. Która pracuję w slużbach tajmych w NBIA :hahaha:. Uważaj ona ma coś na uszach, a kotów używa jako swoich męczenników.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sob 21:01, 25 Wrz 2010
Ja od zawsze twierdze, że Jeanne to zÓo wcielone. Więc przykro mi to nie była tajemnica hahaha
Gusiu nie mów jej tego! Niech biedaczka nadal myśli,ze nie jest zÓa!
Jeanny
Spojler:
Oj dużo,dużo :twisted: O mizianiu po okach i udawanych orgazmach :hahaha:
Dodano 28 sekund temu:
Guśka_ napisał:
Kociaku, nie mów. Asia jest szpiekiem. Która pracuję w slużbach tajmych w NBIA hahaha. Uważaj ona ma coś na uszach, a kotów używa jako swoich męczenników.
Szkoda :cry: A i Guśu nie ładnie...nie zasne prez ciebie zóa siostro!Netty cio tam porabiasz zóego?
Sob 21:03, 25 Wrz 2010